ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΦΑΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ {{Γ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ}} Νεοχώρι Κυλλήνης

ΕΦΑΡΜΟΤΕΧΝΙΚΗ               {{Γ.ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ}}

 Επισκευές -Κατασκευές,Μελέτες,Βελτιώσεις ,



Εξιδεικευμένες συγκολλήσεις:

Πάτερ Κοσμάς ο Αιτωλός: "Θα σας βάλουν βαρύ και δυσβάσταχτο φόρο, δεν θα προλάβουν όμως..."

Σήμερα ο Βενιζέλος και η συμμορία του ΠΑΣΟΚ επέβαλαν έναν δυσβάσταχτο φόρο

Σύλληψη ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στην Θεσσαλονίκη γιά χρέη στο Δημόσιο 560.000 ευρώ


Σύλληψη ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στην Θεσσαλονίκη γιά χρέη στο Δημόσιο 560.000 ευρώ
Ένας 46χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ' εξακολούθηση χρηματικού ποσού ύψους 560.378 ευρώ συνελήφθη από άντρες της ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Γκάλοπ έκπληξη στο Δημόσιο - Οι υπάλληλοι θέλουν αλλαγές!

Πρόθυμοι να στηρίξουν \αλλαγές στον δημόσιο τομέα εμφανίζονται οι υπάλληλοι του κράτους σύμφωνα με έρευνα του ΟΟΣΑ σε 15 υπουργεία που παρουσιάζει η ΗΜΕΡΗΣΙΑ.

684 προσλήψεις σε εφορίες και Αστυνομία


Το ΣτΕ ενέκρινε το Προεδρικό Διάταγμα για τους διορισμούς μετά τις διαβεβαιώσεις του υπ. Οικονομικών ότι οι σχετικές δαπάνες βρίσκονται εντός των ορίων του προϋπολογισμού.

«Θα μπορούσε να είναι 6-2»


Συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού έδωσε ο Β. Μαρινάκης

Πάτρα: Σπίτι οργίων στο ΤΕΙ


Πάτρα: Σπίτι οργίων στο ΤΕΙ
Σε σπίτι οργίων έχει μετατραπεί γκαρσονιέρα στην περιοχή των ΤΕΙ. Όπως μάθαμε την γκαρσονιέρα διατηρεί φοιτητής του ΤΕΙ ο οποίος όμως «συνεργάζεται» με τέσσερις
Πατρινούς! Η μέθοδός τους...

"Χτυπάει καμπάνα" ο Κορομηλάς για το Τελωνείο Κυλλήνης


Τoν κώδωνα του κινδύνου για το Τελωνείο της Κυλλήνης, κρούει για άλλη μια φορά ο προϊστάμενος της υπηρεσίας και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ανδρέας Κορομηλάς. 

Γαστούνη: Έτοιμες για δημοπράτηση οι εργατικές κατοικίες


Το δικό τους κεραμίδι θα αποκτήσουν αρκετές οικογένειες στη Γαστούνη , έδρα του Δήμου Πηνειού, καθώς ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) φέρεται έτοιμος να δημοπρατήσει
το έργο της κατασκευής 12 σύγχρονων εργατικών κατοικιών (τύπου μεζονέτα) σε οικόπεδο που έχει παραχωρήσει γι αυτό το σκοπό ο Δήμος.

Σαν σήμερα

Στις 20 Νοεμβρίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Θέλω να γυρίσω στα παλιά