ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στην Τούμπα

ΑΕΚ ΟΠΑΔΟΙ


«Όχι» από την Αστυνομία για μετακίνηση των οπαδών


35χρονος μαχαίρωσε όλη του την οικογένεια στην Καλαμάτα - Νεκρός ο αδερφός του

maxairΜια άνευ προηγουμένου για την τοπική κοινωνία της Καλαμάτας οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε στη διάρκεια της νύχτας, σε διαμέρισμα 4μελούς οικογένειας, όταν ο ένας γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον αδερφό του σε διαμέρισμα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας κοντά στη Μαρίνα και τραυμάτισε τον 80χρονο πατέρα και την μητέρα του που νοσηλεύονται.

Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας - Μέχρι το πρωί της Τετάρτης η νέα κυβέρνηση


orkomosia1a

«Ηταν μια εκλογική αναμέτρηση που έγινε σε συνθήκες πολιτικού πολιτισμού» είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης - Ενημέρωσε για την συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο

Πάτρα: Αυτά είναι τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο Μώλο της Αγίου Νικολάου


foitites
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις πληροφορίες που πέφτουν σαν καρφιά στη καρδιά συγγενών και φίλων των τριών άτυχων παιδιών, που σήμερα τα ξημερώματα βρήκαν τραγικό θάνατο στον Μώλο της Αγίου Νικολάου, όταν το αυτοκίνητό τους, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες έπεσε στη θάλασσα.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Μια οικία στην περιοχή της Αμαλιάδας, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αφού εισήλθαν στο χώρο παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά κοσμήματα.

"Βενετία" ο Πύργος με γόνδολες τα σκουπίδια (photos)


pli1a
Ξημερώματα μετά τις εκλογές και η πόλη του Πύργου έπεσε θύμα του καιρου και ... του κράτους.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - 2 νεκροί και καταστροφές


Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - 2 νεκροί και καταστροφέςΔύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κεραυνό, στη φονική κακοκαιρία που συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές περιμένουμε την Τρίτη στα ανατολικά. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Πυροσβεστική δέχθηκε 10 κλήσεις για συσσώρευση υδάτων από τις περιοχές Χαϊδαρίου και Καλλιθέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Σαν σήμερα

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Σεπτεμβρίου