ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός....Μαύρη νύχτα σε Λεωφόρο και Τούμπα




Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός

Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός


'Εμεινε στο 1-1 με την Αστάνα στο Καζακστάν

Πύργος: Μπήκε στο σπίτι, έκλεψε το όπλο και ... έφυγε


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Ροφιά Πύργου Ηλείας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου 19χρονος

Αδίστακτη μαφία Ρομά: Ο "Μαραντόνα", ο "Μπάμπης Φλου", ο "Εισαγγελέας" και το Facebook που τους "πρόδωσε"

Αδίστακτη μαφία Ρομά: Ο "Μαραντόνα", ο "Μπάμπης Φλου", ο "Εισαγγελέας" και το Facebook που τους "πρόδωσε"
Ολα τα μυστικά για την δράση των δύο εγκληματικών οργανώσεων με Ρομά που «άνοιγαν» σπίτια πλουσίων και ζούσαν μέσα στην χλιδή, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της δικογραφίας.
Οι κατηγορούμενοι μετά την ευρείας κλίμακας αστυνομική

Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ: Την Κυριακή μοιράζει 11 εκατ. ευρώ!


Νέο τζακ ποτ στο τζόκερ: Την Κυριακή μοιράζει 11 εκατ. ευρώ!
Το 14ο τζακ ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση για το τζόκερ με αποτέλεσμα την Κυριακή να μοιράζει 11 εκατ. ευρώ!

Διάρρηξη σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Σαβάλια


ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 500 ΕΥΡΩ 

Διάρρηξη στο κέντρο των Σαβαλίων χθες τα ξημερώματα, καθώς άγνωστοι δράστες έβαλαν στο μάτι ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Ηλεία: Άστατος ο καιρός την Παρασκευή


Ηλεία: Άστατος ο καιρός την Παρασκευή
Μετά τη βροχερή νύχτα της Πέμπτης ανάλογη συνέχεια με άστατο καιρό προβλέπεται για την Παρασκευή. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr σήμερα προβλέπονται βροχές και πιθανές καταιγίδες τοπικά ισχυρές για την Ηλεία. Κυρίως τα βορεια του νομού θα επηρεαστούν περισσότερο, ενώ στα νότια ο καιρός θα επικρατήσουν νεφώσεις με ήλιο κατά διαστήματα. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα κυρίως από το μεσημέρι και μετά, ενώ κατιαγίδες πιθανότατα να εκδηλωθούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20οC. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καιρός: Που θα έχει βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή


Καιρός: Που θα έχει βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό αύριο, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016. Τα φαινόμενα αυτά θα παρουσιάσουν βαθμιαία εξασθένιηση.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Νοεμβρίου