ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεία: Η ώρα της κάλπης στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων


Ηλεία: Η ώρα της κάλπης στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων
Σήμερα και αύριο οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης
Του Γιάννη Σπυρούνη

Προσλήψεις "ανάσα" στο σύστημα υγείας της Ηλείας


Προσλήψεις "ανάσα" στο σύστημα υγείας της Ηλείας
37 θέσεις από την προκήρυξη του ΟΑΕΔ και 5 μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ - Αναλυτικά όλες οι ειδικότητες
«Ανάσα» θα προσφέρει στις δομές υγείας της Ηλείας, η πρόσληψη προσωπικού  για την κάλυψη 37 θέσεων μέσω της προκήρυξη των 4000 θέσεων πλήρους απασχόλησης για ένα χρόνο του ΟΑΕΔ καθώς και 5 θέσεων μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για 8 μήνες στις Νοσηλευτικές Μονάδες του Νομού.

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με τους πληγέντες δήμους της Ηλείας - Συντονισμός για τις αποζημιώσεις


Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας με τους πληγέντες δήμους της Ηλείας - Συντονισμός για τις αποζημιώσεις
Του Γιάννη Σπυρούνη
Οι προτάσεις ένταξης έργων προς χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από κακοκαιρίες σε δήμους της Ηλείας θα τεθούν επί

Ηλεία: Επιμένει το τσουχτερό κρύο - Θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο


Ηλεία: Επιμένει το τσουχτερό κρύο - Θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο
Πτωτικά συνεχίζει ο υδράργυρος την πορεία του ως προς τις ελάχιστες τιμές στην Ηλεία. Έτσι με εξαίρεση κάποιες ζεστές ώρες το μεσημέρι, την υπόλοιπη ημέρα και νύχτα το κρύο είναι

Καιρός: Στην... κατάψυξη! Επιδείνωση από το απόγευμα

Καιρός: Στην... κατάψυξη! Επιδείνωση από το απόγευμα

Χαλάει από το απόγευμα της Πέμπτης (15.12.2016) ο καιρός! Στα βόρεια, στα ορεινά και τα ημιορεινά θα χιονίσει και στα πεδινά θα βρέξει. Και σήμερα όλη η χώρα είναι στην... κατάψυξη, αφού το κρύο είναι τσουχτερό!

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Δεκεμβρίου

Βίος Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου


O Άγιος Ελευθέριος έζησε κατά το δεύτερο μισό του δευτέρου μετά Χριστόν αιώνος. Γεννήθηκε στη Ρώμη από γονείς ευσεβείς, λαμπρούς και πλουσίους. H πίστη των γονέων του ήταν πολύ μεγάλη. Η μητέρα του ονομαζόταν Ανθία και ήταν υπόδειγμα αρετής και καλοσύνης συγχρόνως όμως τις αρετές της αυτές τις επαύξησε με την ακριβή τήρηση της διδασκαλίας του Χριστού. Η Ανθία υπήρξε μαθήτρια των μαθητών του Αποστόλου Παύλου. Όταν η Ανθία γέννησε το παιδί της, το ονόμασε Ελευθέριο, το οποίο και μεγάλωσε "εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου".

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΝΘΟΥΛΑ


Χρόνια πολλά στους ΛΕΥΤΕΡΗΔΕΣ στις  ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ και στις ΑΝΘΟΥΛΕΣ
Χρόνια πολλά στις Κυρίες