ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ -ΚΕΡΚΥΡΑ 17:15 NS

PanathinaikosKerkyra
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση Panathinaikos – Kerkyra  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού:

Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι

 
                                       Α  Ν  Α  Κ  Ο  Ι  Ν  Ω  Σ  Η 
Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι {{Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ }},

ΧΡΗΣΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ...

ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ...

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                                             8 / 3 / 2013   
Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 350    Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11 Τ.Θ. 3274  102 10  ΑΘΗΝΑ
Παράρτημα Γούμερο  Ηλείας ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ )
 
ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ  ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ  ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΣ….( ΓΑΜΟΧΑΡΕΣ,ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ )
 
 Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου μας του Συλλόγου Γουμεριωτών Ηλείας <Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > όλων των Φορέων του ΓΟΥΜΕΡΟΥ και της ευρύτερης  ορεινής περιοχής του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ    θα επισκέφθουν

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός στη Μάλαγα


Ηττήθηκε από την Ουνικάχα με 66-60

Παράσυρση 76χρονου ποδηλάτη από Ι.Χ. στην Αγ. Μαύρα


asthenoforo3Σε σοβαρή κατάσταση με κατάγματα, νοσηλεύεται από προχθες το απόγευμα ένας 76χρονος από την Αγία Μαύρα, ο οποίος ενώ οδηγούσε το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο
λίγο έξω από το χωριό του.

"Έλιωσαν το γουρούνι" στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Λάλα


lala1Το πατροπαράδοτο έθιμο του "λιωσίματος του γουρουνιού" είχαν την ευκαιρία να δουν στο χώρο του σχολείου τους οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Λάλα.
lala2lala3lala4lala5lala6lala8Προχθές, Τσικνοπέμπτη, στα πλαίσια περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν οι μαθητές του σχολείου με θέμα :

Στους δρόμους οι σπουδαστές της Αμαλιάδας

poreia_Amaliada1Πορεία στο κέντρο της Αμαλιάδας, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά" πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι σπουδαστές των τμημάτων ΤΕΙ της πόλης.

Κατάκολο: Βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος Φιλιππινέζος - Τον παρέσυρε κάβος πλοίου στη θάλασσα (photos & video)


katakolo_protiΔεν το χωρά ο νους αυτό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο λιμάνι Κατακόλου, με θύμα έναν 25χρονο εργάτη από τις Φιλιππίνες, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του κρουαζιερόπλοιου
Norwegian Jade. Ένας από τους κάβους κόπηκε και τινάχθηκε σαν ελατήριο στην πόρτα εξώστη του πλοίου όπου βρισκόταν ο 25χρονος και επέβλεπε τη διαδικασία καβοδεσίας του πλοίου.

Πύργος: "Μπλόκο" σπουδαστών σε Τζαβάρα για τρεις ώρες έξω από την ΟΡΤ (photos & video)


ort_proti.JPGΓια περισσότερες από τρεις ώρες το βράδυ της Παρασκευής, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΑΙΘΠΑ Κώστας Τζαβάρας, βρέθηκε υπό καθεστώς "ομηρίας" από περίπου 200 σπουδαστές
του ΤΕΙ Πύργου και πολίτες, καθηλωμένος στο στούντιο της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο


Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι νοτιοδυτικοί τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Μαρτίου