ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Θα βρέξει αστέρια σήμερα και αύριο!


Όπως κάθε χρόνο, το 2013 αρχίζει με μια βροχή διαττόντων αστέρων, τους Τεταρτίδες (Quadrantids), που διαρκούν από 1 έως 5 Ιανουαρίου και κορυφώνονται κατά το διήμερο 3 και 4 του μηνός, ιδίως τα χαράματα της Πέμπτης.

Πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου για τις χειμερινές εκπτώσεις


Αναμένονται γενναίες μειώσεις, άνω του 50%

Είναι να σε ...θέλει

Τίναξε τη… μπάνκαστον αέρα ένας υπέρ-τυχερός παίκτης του ΚΙΝΟ, ο οποίος… μάντεψε 11 αριθμούς και ποντάροντας 50 λεπτά κέρδισε 212.560 χιλιάδες ευρώ!

Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση δικύκλου από τρένο (Νεότερη ενημέρωση)


asthenofbradu.JPGΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6.30 σήμερα το απόγευμα στη συμβολή των γραμμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Ακτή Δυμαίων, λίγο μετά την οδό

Παπαφλέσσα.

Με δόσεις θα γίνει η μείωση των συντάξεων του Ιανουαρίου


Τμηματικά θα εφαρμοσθούν οι μειώσεις στις συντάξεις Ιανουαρίου, που δεν εφαρμόσθηκαν επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί το ενιαίο σύστημα πληρωμών των συντάξεων.

Ηλεία: Κορίτσι το πρώτο παιδί του 2013 στο νομό


protomoroΚορίτσι είναι το πρώτο παιδί του 2013 που γεννήθηκε στην Ηλεία. Έστω και με καθυστέρηση μιας ημέρας το πρώτο παιδί δεν "ήλθε" την Πρωτοχρονιά, αλλά τη δεύτερη ημέρα του χρόνου.

Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα


Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμαΟι επικείμενες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος θα επιφέρουν νέες μεγάλες επιβαρύνσεις στου καταναλωτές. Ωστόσο, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αναμένεται να διευρύνει τις... προϋποθέσεις υπαγωγής των καταναλωτών στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ και να δώσει έτσι ανάσα σε χιλιάδες νοικοκυριά. Με τα Κοινωνικά Τιμολόγια της ΔΕΗ οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν ονομαστική έκπτωση
από 10% έως και 20% στον λογαριασμό του ηλεκτρικού, εφόσον η κατανάλωση είναι εντός του προκαθορισμένου, από το υπουργείο Περιβάλλοντος πλαισίου.

Ηλεία: Απρόβλεπτες μπόρες το απόγευμα της Τετάρτης - Αλλαγή προγνωστικών στοιχείων για τo Σάββατο και την Κυριακή των Θεοφανίων


Μπόρες σημειώθηκαν  τις απογευματινές ώρες χθες  στις περισσότερες περιοχές της Ηλείας. Μια ατμοσφαιρική διαταραχή στην Ιταλία περιμέναμε να μας πλησιάσει το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο τα προγνωστικά δεδομένα δεν ήθελαν κάποιο φαινόμενο, πέρα από παροδικές νεφώσεις. Πάντως, τα ύψη βροχής δεν είναι αξιόλογα, τα οποία κυμαίνονται κάτω από 3 χιλιοστά.

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Πέμπτη.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Ιανουαρίου