ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΣ Υποψήφιος για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ....ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ {{ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ }} ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗΣ ΛΑΪΝΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Υποψ.για την ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ {{ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ }}
 
ΥΠΟΨ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΚΗΣ ΛΑΪΝΑΣ

Ο Κύριος

«Οι ήρωες παίζουν όπως οι Έλληνες»


Το σλόγκαν που θα κοσμεί το πούλμαν της Εθνικής μας στο Μουντιάλ

Προφυλακιστέος ο 27χρονος για την απόπειρα δολοφονίας στη Ροβιάτα



Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έγινε την Πέμπτη το πρωί η μεταφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας του 27χρονου που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 47χρονου Διονύση Ντούρου στη Ροβιάτα τον Ιούνιο του 2010.

Βοσκός σκοτώνει με 35 μαχαιριές φοιτήτρια γιατί του αρνήθηκε - Ισόβια η ποινή του


fititria
Ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό, η ποινή που επέβαλλε το δικαστήριο Κέρκυρας στον 25χρονο βοσκό που είχε σκοτώσει την 20χρονη Μαρία, φοιτήτρια από την Παραμυθιά, στο κέντρο των Φιλιατών μπροστά στα έκπληκτα μάτια θαμώνων καφετέριας στην οποία βρισκόταν η άτυχη κοπέλα.

Θρήνος για την αυτοκτονία 26χρονου στον Πύργο

Ακόμα μια τραγωδία, που συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη του Πύργου, ήλθε να συμπληρώσει το «παζλ» των τραγικών περιστατικών που «χτύπησαν» την Ηλεία τις τελευταίες ημέρες. Ο χαμός ενός 26χρονου παιδιού από την πόλη του Πύργου, του Δημήτρη Βένδρα, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη μικρή γειτονιά όπου διέμενε ο νεαρός μαζί με την οικογένειά του.

Ανδραβίδα: Χιλιάδες πολίτες αποχαιρέτισαν τον ήρωα αστυνομικό Βασίλη Μαρτζάκλη (photos)


kideia1
«Αθάνατος»… «ήρωας» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Αυτή ήταν η αντίδραση 2000 και πλέον πολιτών, την ώρα που η σωρός του 35χρονου Βασίλη Μαρτζάκλη έφτανε στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  στην Ανδραβίδα για την εξόδιο ακολουθία, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο αδικοχαμένος

Ηλεία: Με ζεστό καιρό ξεκινά η εβδομάδα - Σταδιακή μεταβολή από την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


kairos
Με γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα κυλήσει το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας, αυξημένες νεφώσεις  από το απόγευμα της Δευτέρας και κατά την διάρκεια της Τρίτης και ίσως ψιχαλίσει τοπικά. Η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο θα ανέλθει στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου. Αυξημένη σχετική υγρασία. 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλαγή στον καιρό περιμένουμε βαθμιαία από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη με μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας, εξέλιξη την οποία θα δούμε καλύτερα στην αυριανή πρόγνωση. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση


Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές βροχές αναμένονται την Τρίτη στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις μέχρι 6 μποφόρ στα πελάγη. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια από το βράδυ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Μαΐου