ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Πήρε το όπλο του ο «Μητρογκόλ»

Με δύο δικά του τέρματα ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0 τον Πανιώνιο

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ανδραβίδα
Το αγρόκτημα ενός 48χρονου στην Ανδραβίδα, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι αφού

Ημερίδα της ERFC της ΠΕΝΑ και της Ένωσης Νέων Αγροτών Ηλείας στα Λεχαινά


agrotis

Ενίσχυση μικρών αγροτικών  επιχειρήσεων - Σε επτά χώρες υλοποιείται το διακρατικό πρόγραμμα AGRO-START

Πυροβολισμοί, καταδίωξη και σύλληψη πατέρα και γιου στα Λεχαινά!


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
(17/12/2014 18:45)
Κάτι από… άγρια Δύση και Μπρονξ θύμισε τις προηγούμενες ημέρες η περιοχή των Λεχαινών, αφού σημειώθηκαν πυροβολισμοί, απειλές κατά αστυνομικών και συλλήψεις πατέρα και γιου από τα Λεχαινά το

Δυτ. Ελλάδα: Νέες συλλήψεις μελών της σπείρας που άρπαζε χρήματα από λογαριασμούς νεκρών – Είχε συλληφθεί και παλαίμαχος παίκτης του Πανηλειακού


xrimata
Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. πιάστηκαν κι άλλα μέλη της εγκληματικής ομάδας που διέπραττε απάτες και πλαστογραφίες υπεξαιρώντας χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων που είχαν πεθάνει, σπείρα στην οποία συμμετείχε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανηλειακού Θ.Α.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι

Το σενάριο που βγάζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε 11 μέρες

Το σενάριο που βγάζει Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε 11 μέρες – Τρεις κινήσεις στο παρασκήνιο για την αποφυγή εκλογών 
Φτωχό το αποτέλεσμα εντείνει τις πιέσεις για συναινετική λύση στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

- Το σενάριο για αλλαγή προσώπου ή ορισμό ημερομηνίας εκλογών
- Το 165 που έγινε 160 και οι εκπλήξεις που μπορεί να γίνουν στην τρίτη εκλογή

Ηλεία: Καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση σήμερα Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


pirgos
Πολύ νερό σημειώθηκε την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της Ηλείας, δείτε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο πίνακα που ακολουθεί.

Πού θα "χτυπήσει" σήμερα η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση


Πού θα `χτυπήσει` σήμερα η κακοκαιρία - Αναλυτική πρόγνωση

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες και σταδιακή εξασθένηση. Στα δυτικά, βαθμιαία στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Δεκεμβρίου