ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Θέμα στην UEFA ο Φετφατζίδης!

Θέμα στην UEFA ο Φετφατζίδης Η εξέλιξη του 19χρονου διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού προκάλεσε το ενδιαφέρον της επίσημης ιστοσελίδας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας... 

ΝΥΧΤΩΣΕ ΝΥΧΤΑ ΝΥΧΤΩΣΕ

ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!!!klkslskakl

«Η απαγόρευση του καπνίσματος θα εφαρμοστεί»

Θα δημιουργηθούν 17 κέντρα απεξάρτησης σε όλη τη χώρα

Ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Τιμοσίδης, παραδέχθηκε ότι ο νόμος για την καθολική απαγόρευση του καπνίσματος καταστρατηγείται σε πολλές περιπτώσεις ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δε θα κάνει πίσω και ο νόμος θα εφαρμοστεί.

Η Ελλάδα με κατάθλιψη

Η Ελλάδα με κατάθλιψη! Αυτό τουλάχιστον δείχνει η νέα έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα (11/10)... 


Οι Έλληνες βιώνουν λιγότερα θετικά συναισθήματα και περισσότερα αρνητικά σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο....

Σπιναλόγκα - Το νησί που δεν ήθελε κανείς να θυμάται...

«Σ' αυτό το μέρος νοιώθεις ότι υπάρχει μία αόρατη δύναμη, που σε ωθεί να πεις την ιστορία», λέει ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που μετέφερε στη μικρή οθόνη το μπεστ σέλερ για το δράμα της Σπιναλόγκας... 

Αγρίνιο: Τραγωδία χθες βράδυ με δύο νεκρά παιδιά 17 και 18 ετών

Χθες το βραδυ στις 20.40 περιπου, δυο παιδια ηλικιας 17 και 18 χρονων εχασαν τη ζωη τους οταν... 

17 χρονες έκαναν βίζιτες μέσω ιστοσελίδας στην Πάτρα! Συλληψεις για παιδεραστία!


werwerwrwrΣάλος στην Πάτρα με τις 17χρονες φοιτήτριες που έκαναν βίζιτες και διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε γνωστή ιστοσελίδα στο διαδίκτυο!


Μια 17χρονη από την Αθήνα, πρωτοετής σε Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, συνελήφθη για μαστροπεία
Από τα φοιτητικά έδρανα του...

«Δημιουργικότητα, φαντασία, καλή οργάνωση»

Εκτύπωση

Στα… κλειδιά που θα δώσουν στην Ελλάδα τη νίκη απέναντι στο Ισραήλ στο παιχνίδι της Τρίτης (21:45) για την προκριματική φάση του EURO 2012 ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα


Έκαναν πορεία διαμαρτυρίας για την αύξηση της εγκληματικότητας

Την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους, την κλιμάκωση της βίας και τη ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας εκφράζουν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα.

Κάνει κρύο καιρός για δύο…

Τσουχτερό κρύο στα Β.Π.

Όπως χαρακτηριστικά μας έστειλε και αναγνώστης:από την εφαρμογή του newsbeast στο iphone «Πολύ κρύο έχει αυτή τη στιγμή στα βόρεια προάστια με συνοδεία βροχής! Το θερμόμετρο στο βόρειο Γέρακα δείχνει 9.8 βαθμούς!!!».

Για αυτό, όπως λέει και το τραγούδι «Θα κάτσω σπίτι, θα αράξω σπίτι…». Δείτε ένα από τα πολλά προγράμματα, εκπομπές, ταινίες και χαλαρώστε στον καναπέ. Αλλιώς, εφοδιαστείτε με τα ζεστά σας και ξεχυθείτε. Η πόλη άλλωστε δεν κοιμάται από νωρίς.
ΝEWSBEAST

Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης από την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Παραιτήθηκε από την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο Γιάννης Συγγελίδης, μετά τις σημερινές έντονες αποδοκιμασίες από φιλάθλους της ομάδας έξω από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας...

Πολύ ισχυροί άνεμοι στο Κατάκολο


Επικαιρότητα ( 11/10/2010 19:38 )
Πολύ ισχυροί άνεμοι στο Κατάκολο

Σημαντική ενίσχυση έχουν παρουσιάσει οι νοτιοανατολικοί άνεμοι την τελευταία ώρα στο Ιόνιο. 

Στο Κατάκολο ξεπερνούν τα 7 μποφόρ. Ασθενείς βροχές σημειώνονται κατά τόπους.
Σύμφωνα με τον Μετεωρολογικό Σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Κατάκολο πνέουν άνεμοι με ριπές στα 58(km/hr) χιλιόμετρα την ώρα (7 μποφόρ) με μέση ένταση τα 50 km/hr (7 μποφόρ).

Θυελλώδεις ανέμους 8 μποφόρ περιμένουμε τις νυχτερινές ώρες.

"Μαύρια πουλιά" πάνω απ' τα κεφάλια μας... ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΑΠΑΤΣΙ - ΠΥΡΓΟΣ



Επικαιρότητα ( 11/10/2010 17:38 )
\"Μαύρια πουλιά\" πάνω απ\
Όχι απλά αισθητή, αλλά έντονη μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων που παίρνουν μέρος στην ελληνο-ισραηλινή άσκηση στην Ανδραβίδα.

Πριν από λίγη ώρα δύο ελικόπτερα τύπου "Απάτσι" πέρασαν πάνω από τον ουρανό του Πύργου και όπως και το πρωί, η κάμερα του ΗΤ τα... "συνέλαβε" και σας τα παρουσιάζει. Είπαμε, τσάρτερ περιμέναμε στην Ανδραβίδα, "Απάτσι" μας στέλνουν...









Πυροσβέστης συνελήφθη ως... πορτοφολάς

Ο 31χρονος επέστρεψε το πορτοφόλι και ζήτησε συγγνώμη για τη πράξη του

Το πορτοφόλι υπαλλήλου ξενοδοχείου αφαίρεσε 31χρονος εποχικός πυροσβέστης ο οποίος συνελήφθη από περίοικους και παραδόθηκε στην αστυνομία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : Παιδί 1 έτους βρέθηκε να εγκυμονεί !!!


Παιδί ενός έτους στην Σαουδική Αραβία βρέθηκε έγκυο. 
Μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η μητέρα του άτυχου βρέφους ήταν έγκυος σε 2 παιδιά... 

Καταγγελία της σύμβασης για Βοτανικό!

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην Πολιτεία ο Παναθηναϊκός. Με ανακοίνωσή της η ΓΗΠΕΛ και με τη σύμφωνη των μεγαλομετόχων Βραδινογιάννη, Βγενόπουλου, Πατέρα, προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης με το Δήμο Αθηναίων για το γήπεδο του Βοτανικού. 
Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι «πράσινοι» εγκαταλείπουν τα σχέδια για ανέγερση γηπέδου.

Η απαγόρευση του καπνίσματος μείωσε την πελατεία

Οι καταστηματάρχες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για λουκέτα

Μείωση του τζίρου των καταστημάτων τους διαπιστώνουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων ένα μήνα μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα του κλάδου.

Σε τροχιά χρεωκοπίας το ΙΚΑ!

Το ένα δισεκατομμύριο ευρώ, αγγίζουν τα ελλείμματα του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας, του ΙΚΑ, όπως αναφέρουν επίσημα στοιχεία.

Άρπαξε λεφτά υποσχόμενος γρήγορη σύνταξη

Ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα το πρωί της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου αποτέλεσε την αρχή της περιπέτειας για μια 52χρονη, η οποία κατέληξε με την υποβολή καταγγελίας στο Α.Τ. Νεμέας.

Αχιλλέας Νεοχωρίου "Retro"


Εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στα γραφεία του Ερασιτέχνη! Απαίτησαν λύση ως το Σάββατο

Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στον Ερασιτέχνη.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας περίπου 100 οπαδοί επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ερασιτέχνη.

Πήραν πίσω την απόφαση-ντροπή!

Άμεση υποχώρηση εκανε το ΙΚΑ, αντιλαμβανόμενο όπως όλα δείχνουν το άδικο που είχε στο ζήτημα το οποίο ανάκυψε με τους διαβητικούς.
Το ΙΚΑ θα καλύπτει από δω και στο εξής τη δαπάνη για τα ειδικά υποδήματα των διαβητικών, καθώς η διοίκηση του ιδρύματος αποφάσισε να δώσει οριστική λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε από την απαντητική επιστολή της Δ/νσης Παροχών του Ιδρύματος για τα θεραπευτικά υποδήματα στους πάσχοντες από σακχαρώδη διαβήτη.

Τι κρύβεται πίσω απο την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Αμυντικών Εξοπλισμών

Λίγα 24ωρα πριν το θρυλικό λόγω τεχνικών προβλημάτων υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, υψώσει την ελληνική σημαία ο...

“Ντου” οπαδών του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη!



Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού λόγω της τραγικής κατάστασης που βρίσκεται το τμήμα πόλο της ομάδας.

Περισσότεροι από 60 οπαδοί των “ερυθρόλευκων” μετέβησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία του Ερασιτέχνη και παρέδωσαν ψήφισμα με το οποίο απαιτείται η παραίτηση του ΔΣ σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.
 
Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου στο μεγάλο λιμάνι και κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα χειροτερεύουν με την συμμετοχή της ομάδας πόλο στο πρωτάθλημα να αιωρείται, τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη του.
 NEWSIT

Φθιώτιδα: Ιερόσυλοι μπήκαν σε εκκλησία με κομπρεσέρ!

Πριν φύγουν μέτρησαν τα χρήματα πάνω στην Αγία Τράπεζα!

Οι ιερόσυλοι που χτύπησαν την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Γλύφα, ξεπέρασαν κάθε όριο:

Πολιτική γκάφα Παπακωνσταντίνου

Έκθετος βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομίας μετά την χθεσινή παρέμβασή του, αναφορικά με την τοποθέτηση του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, ότι ... 

Σύνδρομο Ανατάραξης Μωρού: Μην "πετάτε" τα μωρά ψηλά

Σύνδρομο Ανατάραξης Μωρού: Μην "πετάτε" τα μωρά ψηλά

Όλοι έχουμε δει γονείς να παίζουν με τα παιδιά τους, πετώντας τα στον αέρα. Σε καμιά περίπτωση, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ!

Γεννήθηκε 10 δεύτερα μετά τις 10:10 της 10/10/10

Γεννήθηκε 10 δεύτερα μετά τις 10:10 της 10/10/10

Ονομάζεται Niamh Bond, ήρθε πρόωρα στον κόσμο και παρόλο που βρίσκεται σε θερμοκοιτίδα, θεωρείται το πιο τυχερό μωρό του κόσμου!

Τα παιδιά του τον έστειλαν στη φυλακή για 25 χρόνια!

Τα παιδιά του τον έστειλαν στη φυλακή για 25 χρόνια!

Σε είκοσι πέντε χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πατέρας-κτήνος από την Κεφαλλονιά, που κατηγορούνταν ότι επί έξι ολόκληρα χρόνια ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί της μικρής κορούλας του.

Μουσική πανδαισία στο "ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ" στην Αργυρούπολη

Δευτέρα 11 Οκτώβρη

Η Μαίρη Λίντα, η Λιζέτα Νικολάου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη κι άλλα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού θα λάμψουν στην Αργυρούπολη Η Μαίρη Λίντα, η Λιζέτα Νικολάου, η Ζωζώ Σαπουντζάκη κι άλλα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού θα λάμψουν στην Αργυρούπολη
Σ’ ένα Μουσικό Ταξίδι στην ιστορία του Ελληνικού Τραγουδιού καλεί τους κατοίκους της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Χάρης Πασβαντίδης και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Δελαπόρτας, τη Δευτέρα 11 Οκτώβρη στις 8 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργυρούπολης «Μ. Θεοδωράκης», Κύπρου 68.

Στο ταξίδι αυτό θα συμμετέχουν η Μαίρη Λίντα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ζωή Φυτούση, ο Κώστας Καράλης, η Πόπη Αστεριάδη, ο Μιχάλης Βιολάρης, η Ελένη Ροδά, η Λιζέτα Νικολάου, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Τζούλι Massino, ο Αλέξης Κεφαλληνός και η Παμπίνα Κοντέα. Επίσης ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης και ο πιανίστας Σωτήρης Φιλίππου.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αργυρούπολης, Δ. Ευσταθιάδης, και θα παραστούν, η Μάρθα Καραγιάννη, η Ντένια Μακρή, η Μαρία Ιωαννίδου, η Κατερίνα Θάνου και η Πηγή Δεβερτζή.
VIMAONLINE
 

Se Thelw / Stamatis Gonidis ft. Bo (HQ - New Song 2010)

Η νέα επιτυχία του Σταμάτη Γονίδη(video)

Ο Σταμάτης Γονίδης πιο ερωτικός από ποτέ, κυκλοφορεί δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια που θα γίνουν οι φετινές επιτυχίες. Ακούστε το νέο μεγάλο σουξέ «Σε θέλω»!

24ΩΡΟ

Ανέκδοτο:Η γυναίκα του Κώστα

Συναντιούνται τυχαία δυο φίλοι στο πάρκο, ο Κώστας και ο Μήτσος.
- Ρε Μήτσο, που σαι ρε φιλάρα; Πόσα χρόνια έχω να σε δω, τι κάνεις, πως περνάς, παντρεύτηκες;
- Ναι αγόρι μου παντρεύτηκα, μια χαρά είμαι, καλά περνάω.
- Πως από δω τέτοια ώρα;
- Να μωρέ την γυναίκα μου ψάχνω.
- Έλα ρε και ΄γω την δικιά ψάχνω, πως είναι η δικιά σου να ψάξουμε μαζί.
- Είναι ψηλή, ξανθιά, με πράσινα μάτια, ωραίο κώλο, μεγάλο στήθος και ατελείωτα πόδια. Η δική σου πως είναι;
- Ρε ποιος την γ***ει την δικιά μου, έλα να βρούμε την δική σου πρώτα!

24ΩΡΟ

Συζητούν για σύσταση εταιρειών…







11.10.10
fort-aqmal_2Ότι στο τέλος ξεπουλήθηκαν σε έναν μεγάλο βαθμό από τα δευτεροβάθμια όργανα της ομοσπονδίας τους, τόνισαν κατά τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης περιοχής Αμαλιάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας.

Η τηλεόραση εχθρός της παιδικής συμπεριφοράς

Κυρίως όταν η παρακολούθηση υπερβαίνει τις 2 ώρες

Προβλήματα συγκέντρωσης, άσχημης συμπεριφοράς και κοινωνικοποίησης δημιουργεί στα παιδιά η τηλεόραση, κυρίως όταν η παρακολούθησή της υπερβαίνει τις 2 ώρες.

Το ίδιο παρατηρείται και στην ενασχόληση με τα βιντεοπαιχνίδια, ακόμα και όταν τα παιδιά είναι γενικότερα δραστήρια στη ζωή τους, σε επίπεδο σωματικής άσκησης.

Έρευνα που έγινε στο Μπρίστολ οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το 61% των παιδιών που βλέπουν καθημερινά περισσότερες από 2 ώρες τηλεόραση, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν συναισθηματικά, κοινωνικά και νοητικά προβλήματα (κυρίως στο επίπεδο της συγκέντρωσης).

Αντίστοιχα, η παραμονή άνω των δύο ωρών μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή (κυρίως για διάφορα ηλεκτρονικά παιγνίδια) αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης παρόμοιων προβλημάτων στα παιδιά, σε ποσοστό 59%.
ΝΕWSBEAST

Η πατρίς ευγνωμονούσα, 36 χρόνια μετά…


Η πατρίς ευγνωμονούσα, 36 χρόνια μετά…
Η προτομή του ήρωα της Κύπρου ανθυπασπιστή των καταδρομών Ανδρέα Αναστασόπουλου, κοσμεί από χθες το κέντρο του Χαβαρίου, ιδιαίτερης πατρίδας του, για να θυμίζει το χρέος προς την πατρίδα.

Σε μια σεμνή τελετή, έγιναν την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της προτομής παρουσία των τοπικών αρχών, στρατιωτικού αγήματος, αλλά και του πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία αντιπροσωπείας του συλλόγου «Κομάντος 74», ο εκπρόσωπος του οποίου αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Ανδρέας Αναστασόπουλος θυσιάστηκε, καθώς επέβαινε στο μοιραίο μεταγωγικό αεροσκάφος που κατέρριψαν οι τούρκοι.

Στην προτομή τελέστηκε τρισάγιο από τον μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό ενώ κατατέθηκαν στεφάνια από εκπροσώπους των παριστάμενων αρχών.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Πήρε «φωτιά» ο ουρανός της Ηλείας ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Πήρε «φωτιά» ο ουρανός της Ηλείας
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί στον ουρανό της Ηλείας η διεθνής στρατιωτική αεροπορική άσκηση στην οποία μετέχουν ισραηλινά και ελληνικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.
Όπως είναι γνωστό, η άσκηση αφορά την εκπαίδευση των χειριστών αεροσκαφών πάνω στον εναέριο ανεφοδιασμό. Στον ουρανό του Πύργου εμφανίστηκαν πριν λίγη ώρα κάποια από τα μαχητικά αεροσκάφη που μετέχουν στην άσκηση (συνολικά έξι ελληνικά μαχητικά αεροπλάνα παίρνουν μέρος στην άσκηση).

Το ΗΤ κατέγραψε βίντεο από την πτήση των μαχητικών αεροσκαφών πάνω από τον Πύργο ενώ για την εξέλιξη της άσκησης και εφόσον υπάρχουν πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.
HΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Η απολογία και το ακραίο σενάριο!

Η απολογία και το ακραίο σενάριο! 

Δεν πάει άλλο με τα τερτίπια του

Τα τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού δεν περνούν απαρατήρητα στην «πράσινη» διοίκηση και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα... κληθεί σήμερα σε απολογία, για να δώσει εξηγήσεις για τα νυχτοπερπατήματά του. Ακραίο σενάριο η διακοπή συμβολαίου.

Ξυλοδαρμός μαθητών από τον διευθυντή του σχολείου

Τραυματίστηκε ένας μαθητής!

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων το οποίο τελούσε υπό κατάληψη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκαναν οι μαθητές στο αστυνομικό... τμήμα, ο διευθυντής τους θέλησε να «σπάσει» την κατάληψη με μεθόδους που σίγουρα δεν αρμόζουν στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Αποφασίζουν απεργία οι δάσκαλοι

Το μισθολογικό βρίσκεται στο επίκεντρο της συνεδρίασης των εκπροσώπων των Διδασκαλικών Συλλόγων της χώρας με πρώτη εισήγηση για 24ωρη προειδοποιητική απεργία στις 25 Οκτωβρίου...
Ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, Δ. Μπράττης, στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις περικοπές μισθών που έγιναν πέρυσι με συνέπεια όπως είπε, οι εκπαιδευτικοί σήμερα να είναι οι χαμηλότερα αμειβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθούς από 1000-1400 ευρώ.
Οριστική απόφαση αναμένεται αργά το βράδυ.
newsbomb

ΑΝΕΚΔΟΤOOOOO!!!!

undefined
Γυρνάει μια ξανθιά απο το σούπερμάρκετ και βλέπει τον άντρα της λαχανιασμένο και ολόγυμνο στο χαλί. Τρέχει κοντά του και τον ρωτάει: - Ανδρα μου, τι σου συνέβη; - Κανε γρήγορα γυναίκα, λέει αυτός, είναι καρδιακή προσβολή! Τρέχει η ξανθια στο τηλέφωνο να ειδοποιήσει το 166 όταν έρχεται ο μικρός της γιος ο Τοτούλης και της λέει ψιθυριστά:

- Μαμά! Η καθαρίστρια κρύβεται γυμνή μεσα στη ντουλάπα! Τρέχει άρον-άρον η ξανθιά...
ανοίγει την ντουλάπα, βλέπει την καθαρίστρια και αρχίζει να φωνάζει: - Καλά, μωρή, ο άντρας μου παθαίνει καρδιακή προσβολή κι εσυ παίζεις γυμνή κρυφτό με τα παιδιά μου;

24ωρο

Καταδικάστηκε σε ισόβια ο Κορκονέας

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010


Καταδικάστηκε σε ισόβια ο Κορκονέας

Σε ισόβια δεσμά καταδικάστηκε ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια, χωρίς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά.

zougla.gr 

Εξαφάνιση 64χρονης με νόσο αλτσχάιμερ στο Περιστέρι. Έκληση για βοήθεια

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

64χρονη αναζητείται από τους δικούς της...
Eξαφανίστηκε το προπερασμένο Σάββατο στη περιοχή του Άγιου Ιερόθεου στη Κηπούπολη (Περιστέρι). Πάσχει από...

10 τραγούδια που κάνουν τους άνδρες να δακρύσουν

Crying Man
Οι άνδρες δεν κλαίνε! Αυτό δεν τους εμποδίζει να δακρύσουν όμως… ακόμη και με αφορμή ένα τραγούδι που τους αγγίζει.

Οι εκλογές "πνίγουν" το ΕΣΠΑ…


Ακόμα πιο πίσω «σπρώχνουν» οι εκλογές και οι σαρωτικές αλλαγές του χάρτη της αυτοδιοίκησης την εφαρμογή του προγράμματος ΕΣΠΑ 2007 – 2013, το οποίο ήδη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ.
Στην Ηλεία κάποια από τα ελάχιστα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα, όπως ο δρόμος Κυλλήνη – εθνική οδός, δεν έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης ενώ οι αιρετοί έχουν «ανά χείρας» μελέτες και περιμένουν πότε θα γίνει η επόμενη κατανομή για να εντάξουν τα έργα αυτά. Κανείς ωστόσο δεν πιστεύει ότι υπάρχει περίπτωση να συνεδριάσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να εντάξει νέα έργα στο ΕΣΠΑ.

Το πιο λογικό είναι η διαδικασία αυτή να περάσει στην αιρετή περιφερειακή αρχή και στις νέες Καλλικρατικές δημοτικές αρχές. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι οι νέες αρχές να ενημερωθούν για τις μελέτες και όλα τα σχετικά που αφορούν εντάξεις έργων θα περάσει ακόμα περισσότερος χρόνος. Ο χρόνος αυτός, όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, θα λειτουργήσει σε βάρος των έργων και γενικότερα της προοπτικής ανάπτυξης της Ηλείας.

Άχρηστη η διαχειριστική επάρκεια…

Κοινή πεποίθηση όσων ασχολούνται με το ΕΣΠΑ είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στα δύο πρώτα χρόνια που το πρόγραμμα άρχισε να «τρέχει». Καταβλήθηκε μια τεράστια προσπάθεια ώστε να αποκτήσουν την περίφημη διαχειριστική επάρκεια οι Καποδιστριακοί δήμοι και όταν οι περισσότεροι το πέτυχαν, έρχεται ο Καλλικράτης και αλλάζει τα πάντα. Δεν πήγε χαμένος μόνο ο χρόνος, αλλά και αρκετό χρήμα που μετακινήθηκε από δημοτικά ταμεία προς ιδιωτικές εταιρίες για την απόκτηση της διαχειριστικής επάρκειας.

Πήραν οι δήμοι την πιστοποίηση ότι μπορούν να εκτελέσουν έργα του ΕΣΠΑ, όμως δεν πρόλαβαν να… χαρούν την διαχειριστική τους επάρκεια. Άλλη μια παλινωδία του κράτους οδηγεί προς τα πίσω την ανάπτυξη και βυθίζει την αυτοδιοίκηση σε μεγαλύτερη κρίση αξιοπιστίας για την ικανότητά της να ασχοληθεί πραγματικά με την ανάπτυξη.

Μόνη ελπίδα για να προχωρήσει το σημαντικό αυτό πρόγραμμα είναι η νέα περιφερειακή αρχή και οι δημοτικές αρχές που θα αναδειχθούν στις 7 Νοεμβρίου να το θέσουν σε άμεση και κατεπείγουσα προτεραιότητα, ώστε να ενισχυθεί η απορροφητικότητα του προγράμματος και να δει ανάπτυξη η Ηλεία.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Ανέκδοτο: Ο μεθυσμένος κι ο παπάς

Ανέκδοτο: Ο μεθυσμένος κι ο παπάς

Βγαίνει ξημερώματα Κυριακής ένας μεθυσμένος από το μπαρ και ξεκινάει για το σπίτι του.


Στο δρόμο συναντάει... έναν παπά.

Αφού τον αγριοκοιτάει θολά από το μεθύσι, αρχίζει να τον βαράει.


Μπουνιές, κλοτσιές, ξανά μπουνιές ώσπου πέφτει λιπόθυμος ο παπάς.

Τον κοιτάει με ειρωνικό ύφος ο μεθύστακας και λέει:


«Χα! Τι Batman και κουραφέξαλα!»

24ΩΡΟ

Θριαμβευτική νίκη του Μιχάλη Ζαμπίδη στο θεαματικότερο αγώνα της δεκαετίας για το Κ-1

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα για τη φάση των 16, που θα μείνει χαραγμένος στη μνήμη όσων τον παρακολούθησαν, πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο Ολλανδομαροκινό Chahid "The Pitbull" Oulad El Hadj, περνώντας στους 8 καλύτερους μαχητές του κόσμου...


Ρεζίλι διεθνώς! Άφησαν ελεύθερο βιαστή και επιτέθηκε σε άλλες δυο γυναίκες!

Ήταν γνωστός στις Αρχές της Κέρκυρας αλλά... τον συνέλαβαν 39 ημέρες μετά τον πρώτο βιασμό και αφού φέρεται να έκανε άλλους δύο!

Την αναστολή λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν εισηγείται ο πρόεδρος

Την αναστολή λειτουργίας του «Ερρίκος Ντυνάν» εισηγείται ο πρόεδροςΑνακαλεί ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» την προηγούμενη απόφασή του για προσωρινή αναστολή λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, λόγω της μη έκδοσης βεβαίωσης καλής λειτουργίας και της καταγγελίας της σύμβασης αιμοκάθαρσης από τον ΟΑΕΕ.

Πειρατές επιτέθηκαν με ρουκέτες σε ελληνικό πλοίο

Έξι Έλληνες και 14 Φιλιππινέζοι ναυτικοί ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο, όπως μετέδωσε το ALTER, με πάνοπλους πειρατές. Οι Σομαλοί προσπάθησαν αρχικά να αναρριχηθούν με γάντζους στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο "Κάβο Πόρτλαντ", αλλά το πλήρωμα κατάφερε να τους απωθήσει ρίχνοντας τους με μάνικες, νερό. Οι πειρατές τότε καταδίωξαν το πλοίο για μισή ώρα, πυροβολώντας με Καλάσνικοφ, πάνω από εκατό φορές.

Όταν ο Έλληνας πλοίαρχος κατάφερε με ελιγμούς να αποφύγει νέο ρεσάλτο των πειρατών, τότε αυτοί πέταξαν τρεις ρουκέτες, εκ των οποίων η μία έφτασε σε απόσταση αναπνοής από τη γέφυρα του καραβιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε σοβαρές ζημιές, και το πλοίο συνεχίζει την πορεία του προς τη Νότια Αφρική.


i-reportergr.com/

Έληξαν οι καταλήψεις σε ΔΕΗ και ΟΑΣΑ

Έληξαν οι καταλήψεις σε ΔΕΗ και ΟΑΣΑΑποχώρησαν πριν λίγο τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν καταλάβει από νωρίς το πρωί τα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Χαλκοκονδύλη.