ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΥ


Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 
     και 

Το "πάλεψε" αλλά... Γιουβέντους - Ολυμπιακός 3-2



Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Μίτσελ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως προδόθηκαν από την άμυνά τους για ένα λεπτό και έχασαν την ευκαιρία για ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους έφερνε κοντά στην πρόκριση στους "16" του Champions League.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Τραγανό
Δύο τσιγγάνους οι οποίοι φέρονται να του αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα από το αγρόκτημά του, κατήγγειλε ένας 35χρονος αγρότης από την περιοχή του Τραγανού. Πιο συγκεκριμένα ο

Σκουροχώρι: Έκλεψαν τους πασσάλους της περίφραξης


perifraxi
Τίποτα δεν αφήνουν στο πέρασμά τους οι κυνηγοί μετάλλων. Στο

Αμαλιάδα:Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εικονικών αναγνωρίσεων τέκνων από αλλοδαπούς για άδεια παραμονής στην χώρα


hands
Μετά τους εικονικούς γάμους  αλλοδαπών με Έλληνες για την εξασφάλιση της άδειας παραμονής στην χώρα, τώρα σειρά έχουν οι εικονικές αναγνωρίσεις τέκνων. Σύμφωνα με

Ηλεία: Στροφή των ανέμων σε νοτιάδες που θα σημάνουν την έλευση βαρομετρικού χαμηλού – Αναλυτική πρόγνωση


iliosynefa
Κακοκαιρία θα επικρατήσει το επόμενο 48ωρο στην γειτονική Ιταλία. Την έλευση του βαρομετρικού χαμηλού στην γειτονική χώρα θα σημάνουν στην χώρα μας οι νοτιάδες που θα ενισχυθούν βαθμιαία από σήμερα Τετάρτη. Βαθμιαία από την Τετάρτη και κυρίως την Πέμπτη το βαρομετρικό χαμηλό της κεντρικής Μεσογείου θα "σκάψει" την βόρεια Αφρική μεταφέροντας θερμές αέριες μάζες και σκόνη. Εντυπωσιακή λοιπόν άνοδος της θερμοκρασίας την Πέμπτη! 

Όσον αφορά τα φαινόμενα, μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να ψιχαλίσει υπάρχει απόψε το βράδυ της Τρίτης, το βράδυ της Τετάρτης και τη νύχτα ξημερώματα Πέμπτης. Ο κύριος όγκος των φαινομένων αναμένεται από την Παρασκευή.
  • Περί προβλέψεων για βαρύ χειμώνα... ΕΔΩ

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση



Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση

Σταδιακή επικράτηση νοτιοανατολικών ανεμών 6-8 μποφόρ στο Ιόνιο και άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη. Μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Νοεμβρίου