Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 12, 2016

Με υπογραφή «Μπεργκ» ο ΠΑΟ νίκησε τον Ατρόμητο

Εικόνα
Δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους»

Βίντεο: Το πιο στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα. Υπερβολή ή υπερθέαμα;

Εικόνα
Στην Κοζάνη, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας δημιοούργησαν ένα θέαμα ομολουμένως εντυπωσιακό. Ο στολισμός στην πλήρη διάσταση του, στο βίντεο που δημοσιεύει το Kozanilife :

Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 13ης αγωνιστικής

Εικόνα
Α2 Κατηγορία - 13η αγωνιστική
Εικόνα
Οι ευχές των παιδιών στο δένδρο της Γαστούνης ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ Οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν χθες στη Γαστούνη με τον στολισμό του δένδρου στην πλατεία Ελευθερίας. Παιδιά από τα τρία δημοτικά σχολεία βρέθηκαν στην πλατεία, κρατώντας στα χέρια τους από ένα στολίδι, δημιούργημά τους. 

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας

Εικόνα
ΕΛ.ΑΣ  Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας , πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (12-12-2016 έως 18-12-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

Ηλεία: Ασθενείς βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας

Εικόνα
Με αρκετό κρύο στα ορεινά και υποχώρηση της θερμοκρασίας στα πεδινά ξεκινά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμκρασία θα κυμανθεί στους 15οC στα πεδινά και στους 8-9οC στα ορεινά και πιο χαμηλά σε περιοχές όπως στον Επικούρειο Απόλλωνα. Βροχές αναμένεται να σημειωθούν σε πολλές περιοχές του νομού κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει περαιτέρω τις επόμενες ημέρες. Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Χαλάει ο καιρός με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές

Εικόνα
Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί από 5 έως 8 μποφόρ

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Δεκεμβρίου 

Άγιος Σπυρίδων

Εικόνα
270 – 348 Σημαντική προσωπικότητα της Χριστιανοσύνης, κυπριακής καταγωγής, ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την πόλη και το νησί της Κέρκυρας, της οποίας είναι προστάτης Άγιος. Είναι, επίσης, πολιούχος Άγιος του Πειραιά. Η μνήμη του εορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία και στις 14 Δεκεμβρίου από την Καθολική.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Εικόνα
Χρόνια Πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες και εορτάζουσες Χρόνια πολλά στον Νιχωρίτη Σπύρο και Νιχωρίτισσα Σπυριδούλα Χρονια πολλά στους :