ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟ...!!!!!!!!!!!!!!

Το περασμένο Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 έγινε στην Πάτρα Πανελλήνιος διαγωνισμός ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ .
To 44o Δημοτικο Σχολείο Πατρών( Περιβόλα) κέρδισε την 1η και  θέση στον
5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ροµποτικής. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον WRO Hellas (http://wrohellas.gr/), στην Ελληνογερμανική Αγωγή, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013.

Αυτό όμως που μας κάνει υπερήφανους ως Νιχωρίτες είναι ότι σε αυτήν την πρωτιά είχε συμμετοχή και μάλιστα δυνατή 
η μικρή μας  ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ .


Πάτρα: Πανελλήνια πρωτιά στο διαγωνισμό Ρομποτικής απο το 44ο Δημοτικό σχολείο Συγχαρητήρια στους μαθητές που συμμετείχαν για την προσπάθειά τους
Η Ευδοκία Καμπούρη 3η από ΑΡ.με τους υπόλοιπους νικητές και τον δάσκαλό της
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η μικρή Ευδοκία είναι κόρη της συχωριανή μας Νιχωρίτισσας 

"Χ"αμένη ευκαιρία! Κρατά την…τύχη στα χέρια της η Εθνική


Η Εθνική Νέων έμεινε στο 0-0 με το Μάλι, αλλά κρατάει σφιχτά το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" του Μουντιάλ. Η Γαλανόλευκη συγκατοικεί στην κορυφή του ομίλου με την Παραγουάη, την οποία αντιμετωπίζει την στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου - Σε κενή εστία ο Μπουχαλάκης σημάδεψε το δοκάρι (58'). Μόνο με... αυτοκτονία χάνεται η πρόκριση

Πού θα πέσουν και πού θα ανέβουν οι βάσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ - Αναλυτικοί πίνακες


panellinies.JPG
Τα στατιστικά στοιχεία που αφορούν στις επιδόσεις των φετινών υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.
Οι χάρτες που ακολουθούν περιγράφουν σε ποσοστά τις επιδόσεις των φετινών υποψηφίων, τα μαθήματα επιτυχίας και τα μαθήματα αποτυχίας που διαμορφώνουν το χάρτη των φετινών εισαγωγικών εξετάσεων.

Αρκούδι Ηλείας: Ελικόπτερα προσγειώνονται δίπλα απο τους . . . λουόμενους (photos)


heliΠερίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην πανέμορφη παραλία του Αρκουδίου στην Ηλεία με τους επισκέπτες και τους λουόμενους
να παρακολουθούν έκπληκτοι τα …

Ηλεία: Η μεγάλη ανατροπή στον φόνο του ιερέα - Ο εραστής ''αθωώνει'' την παπαδιά!


papadiaΑπροσδόκητη τροπή παίρνει το θρίλερ της δολοφονίας του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου από την Φωκίδα, για την οποία κατηγορούνται η 43χρονη σύζυγός του και ο εραστής της...

Σε Κατάκολο - Ολυμπία ο Πρωθυπουργός του Κατάρ ( Νεότερη ενημέρωση 12:54)


katarthalaΕπίσκεψη στην περιοχή της Ηλείας πραγματοπήοισε χθες ο Πρωθυπουργός του Κατάρ. Το εντυπωσιακό πολυτελές θαλαμηγό
katarthala1katarthala2του Εμιρη Αλ Θανι είχε αράξει στα ανοιχτά του Κατακόλου και μέλη της οικογενείας του Πρωθυπουργού ξεναγήθηκαν στην Ολυμπία.

Λεχαινά: Νεκρός οδηγός μέσα στη νταλίκα του


ntalikaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον υπεύθυνο φόρτωσης εταιρίας εμπορίας αγροτικών προϊόντων στα Λεχαινά, το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε να δει γιατί ένας
οδηγός νταλίκας καθυστερούσε νε προχωρήσει για να φορτώσει προϊόντα.

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας: Τα ονόματα που θα «παρελάσουν» το φετινό καλοκαίρι


 
Ευανθία Ρεμπούτσικα, Σάκης Ρουβάς, Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρις Αλεξίου, Πέγκυ Ζήνα είναι μερικά από τα ονόματα που θα περάσουν φέτος από το Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας. Οι παραστάσεις που θα δοθούν, μουσικές και θεατρικές, είναι σίγουρα πολύ λιγότερες από αυτές των προηγούμενων χρόνων, αλλά είναι προσεκτικά επιλεγμένες με στόχο να καλύπτουν τα γούστα μικρών και μεγάλων. Το αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται με ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κυλλήνης: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Κουτρούμάνου - Σπείρα αλλοδαπών λυμαινόταν την περιοχή - Αλβανός ο δράστης - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


foniko_killiniΕξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία, η δολοφονία του βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου που συνέβη στις 31 Μαΐου 2013, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr.
Δράστης φέρεται να είναι ένας υπήκοος Αλβανίας ο οποίος και αναζητείται. Ωστόσο μέχρι τώρα υπήρξαν πολλές προσαγωγές ενώ συνελήφθησαν κάποιοι ακόμα υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι συνδέονται με το δράστη.

ΗΛΕΙΑ :Ο ΚΑΙΡΟΣ

kitesΤην Τετάρτη 26/6, περιμένουμε λίγες

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη


Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα βόρεια της χώρας την Τετάρτη, ενώ θα αρχίσει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Ιουνίου