ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΜΑΚΑΜΠΙ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΜΑΚΑΜΠΙ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝA  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ...

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ο Παναθηναϊκός για 130.000 ευρώ

Τα προβλήματα των "πράσινων" δεν έχουν τελειωμό. Η Σετούμπαλ απειλεί να προσφύγει στην FIFA για να διεκδικήσει τα χρήματα που της χρωστάει ο Παναθηναϊκός από την αγορά του Ζέκα και αν το πράξει τότε το τριφύλλι απειλείται με βαρύ πρόστιμο ακόμη και με αφαίρεση βαθμών.

Το Άγιο Όρος στηρίζει Καμμένο...



Πριν λίγο μίλησα για πολύ ώρα με κάποιον πολύ αξιόπιστο και ταπεινό άνθρωπο που έζησε από κοντά τους περισσότερους σύγχρονους γέροντες (γ. Παΐσιο, παπά-Γιάννη Καλαΐδη, επίσκοπο Αντώνιο Κόμπο κ.α) ενώ έχει στενές σχέσεις με πολλούς αγιορείτες. Η συζήτησή μας κράτησε πολύ ώρα και θα σας μεταφέρω ελάχιστα αλλά σημαντικά από αυτήν :

Ματσάρα στην Τρίπολη - Ατρόμητη πρόκριση στον τελικό με Μήτρογλου


Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-2 | Highlights από VideoStarsΜετά από ένα εκπληκτικό ματς που η πρόκριση άλλαξε τρεις φορές χέρια, ο Ατρόμητος πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιζε από το 6ο λεπτό με 10 παίκτες, ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1, προηγήθηκε με 2-1 αλλά ο Μήτρογλου είπε και πάλι την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ....


 Η στάση των κομμάτων της Βουλής και των ΜΜΕ τους τελευταίους 5 μήνες, είναι ολοφάνερο ότι οδηγεί την χώρα σε μία συνεχή αναβολή των εκλογών. Οι "φίλοι μας οι Γερμανοί" μαζί με τα συνεργαζόμενα κόμματα στην Ελλάδα, παρακολουθούν κρυφά την πρόθεση ψήφου των ελλήνων, και προσπαθούν μέσα από τα ΜΜΕ, να διαμορφώσουν κοινή γνώμη που θα οδηγήσει σε ένα εκλογικό αποτέλεσμα που θα τους συμφέρει.

Νέα από σύγχρονη γερόντισσα

12αΑν και μέχρι στιγμής αποφεύγαμε την αναδημοσίευση πληροφοριών αποφασίσαμε να γίνουμε πιο ελαστικοί γιατί οι πληροφορίες που λένε ότι πλησιάζουμε στα γεγονότα είναι περισσότερες από κάθε φορά και μάλιστα από διαφορετικές πηγές.
Διαβάστε πιο κάτω με διάκριση, κάποιες πληροφορίες  από το ΗΓΓΙΚΕΝ. που προέρχονται από σύγχρονη γερόντισσα.

(0)ΦΗ - (0)λυμπιακός - Τα "κουλούρια" έστειλαν στον τελικό τους "ερυθρόλευκους"

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, έχοντας την παρακαταθήκη της νίκης του με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης, κράτησε με ευκολία το μηδέν στο Γεντί Κουλέ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο Τζίγγερ δεν υπέγραψε το μνημόνιο με τον Βγενόπουλο


Η κόντρα των δύο αντρών καλά κραττεί αφού έστω και μέσω του περιβάλλοντος του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης πήρε θέση για τα όσα αναφέρει ο Αδρέας Βγενόπουλος περί συμφωνίας που δεν τηρήθηκε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Νεκρός μέσα σε χαράδρα ένας 55χρονος


Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας για να ανασύρουν τη σωρό

Το πιο... μακρύ ταξίδι του ΑΠΟΕΛ τελείωσε στο Μπερναμπέου


Η Κυπριακή ομάδα έφτασε εκεί που κανείς δεν πίστευε στην αρχή της σεζόν και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι το Τσάμπιονς Λιγκ. Γνώρισε την ήττα με 5-2 από την Ρεάλ η οποία θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Μπάγερν. Αγχώθηκε αλλά προκρίθηκε η Τσέλσι που επικράτησε με 2-1 της Μπενφίκα και θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα.

Παγώνει το πανελλήνιο από το σημείωμα απελπισίας του 77χρονου αυτόχειρα - "Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια"


- Εμβρόντητοι οι περαστικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό και είδαν τον Δ.Χ. συνταξιούχο φαρμακοποιό να σωριάζεται
- 'Επεσε νεκρός μπροστά στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ
- Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες - Ως άνθρωπο αξιοπρεπή και ευγενικό τον περιγράφουν οι γείτονές του στο Newsit
- "Ηταν μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί", λέει στο Newsit ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
- Τρισάγιο στη μνήμη του τέλεσαν πολίτες

Επιτέλους χαμόγελα - Έστειλε πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ η ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν αγώνα δρόμου όλην την ημέρα και κατάφεραν να στείλουν αργά το βράδυ της Τετάρτης πλήρη το φάκελο στην ΕΠΟ. Η Ελληνική ομοσπονδία θα τον διαβιβάσει την Πέμπτη στην UEFA και όλα δείχνουν ότι η μικρή καθυστέρηση δεν θα σημάνει τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της Ένωσης.

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα


Τι προβλέπει για το Newsit ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

Αμαύρωσαν με τα επεισόδια τον τόπο της τραγωδίας - Προσπάθειες να επανέλθει ο κόσμος στην πλατεία - Τραυματίστηκε γυναίκα δημοσιογράφος

- Οι κουκουλοφόροι προσπάθησαν να σπάσουν τις τζαμαρίες του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία
- Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται πάνω στην πλατεία Συντάγματος ως φόρο τιμής στον 77χρονο
- Έρευνα διατάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ για τον τραυματισμό της δημοσιογράφου
- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η κατασκευή του Περιφερειακού Ιατρείου Λεχαινών


 Και οι εξελίξεις για το Νοσοκομείο Πύργου
Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΠΑΝOM κ. Καπελώνη και τον
Δ/ντα Σύμβουλο κ. Φωτάκη, είχε χτες ο Βουλευτής Τάκης Αντωνακόπουλος.

Λούκα Κατσέλη από τον Πύργο: "Η χρεοκοπία είναι μπροστά μας . . ." (video)

katseli1Από τον Πύργο που βρέθηκε σήμερα, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη Λούκα Κατσέλη, τόνισε με νόημα πως «η χρεοκοπία είναι μπροστά μας».

Αμαλιάδα: Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο – Οι δράστες έφυγαν με άδεια χέρια


rififiΜισή δουλειά έκαναν οι δράστες ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο στην Αμαλιάδα τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μπορεί να κατάφεραν να μπουν στο κατάστημα,
όμως έφυγαν τρέχοντας και με άδεια χέρια, αφού ο συναγερμός τους «τσίμπησε».

Ταλαιπωρία για την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες – Όλη η Ηλεία στη ΔΟΥ Πύργου


agrotisΜια απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, έχει προκαλέσει αναταραχή σε όλη την αγροτική Ηλεία και έχει οδηγήσει τους πολιτικούς φορείς του νομού,
να εκδώσουν ανακοινώσεις για το θέμα.

Απόπειρα αυτοκτονίας στα Χανάκια: 36χρονη γυναίκα πήδηξε από γέφυρα στην Εθνική


autoktonia_xan1Παραλίγο τραγωδία λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Χανακίων στη γέφυρα της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου. Νεαρή γυναίκα πήδηξε από τη γέφυρα

Σαν σήμερα


Στις 5 Απριλίου

Καλημέρα .....Μάτια μου γλυκά