ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ



Φωτογραφία αρχείου
φωτό:ilia-live.gr
VIDEO ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ  ΣΤΟ ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ -ΜΥΡΣΙΝΗ 

Κύπελλο Ηλείας: Χωρίς εκπλήξεις

Κύπελλο Ηλείας: Χωρίς εκπλήξεις

Χωρίς εκπλήξεις κύλησαν τα σημερινά ματς του Κυπέλλου Ηλείας. Τα φαβορί, εύκολα ή δύσκολα, πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού:

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ… ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Το χρυσάφι, το Κατάρ και ο Σόρος
Ο Βάρταν Γκρεγκόριαν
Οι ανακοινώσεις του περασμένου Σαββάτου για την περίφημη συμφωνία της κυβέρνησης με τους Καταρινούς για τα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική,

Η χώρα υποδουλώνεται και οι «σωτήρες» της ψάχνουν ψήφους στη… Βόρειο Ήπειρο!


05/10/2011
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Δεν πρόκειται για κάτι το πρωτότυπο, αλλά η επανάληψις είναι μήτηρ της μαθήσεως: Δεν είναι τυχαία η σημερινή οικονομική (επομένως και οτιδήποτε άλλο) υποδούλωση της χώρας.

Θέατρο παραλόγου με κουρελιασμένα σκηνικά η χώρα

Σε θεατρική σκηνή επί της οποίας παρουσιάζονται έργα από το ρεπερτόριο του θεάτρου του παραλόγου εξελίσσεται η χώρα, όπως προκύπτει από τα γεγονότα του τελευταίου εικοσιτετραώρου:

«Διαγράψτε ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας»


«Διαγράψτε ολόκληρο το χρέος της Ελλάδας»Οι Financial Times θεωρούν «τσάμπα κόπο» την προσπάθεια διάσωσης της χώρας με τα νέα μέτρα λιτότητας και προτρέπουν στους δανειστές μας να μας χαρίσουν τα χρέη!

ΒΙΝΤΕΟ: Η Αργεντινή επαναστάτησε – Σειρά μας… Οι ομοιότητες πολλές…


ΒΙΝΤΕΟ: Η Αργεντινή επαναστάτησε – Σειρά μας… Οι ομοιότητες πολλές…Εδώ μπορείτε να δείτε ένα συγκλονιστικό video με ελληνικούς υπότιτλους, που περιγράφει τα γεγονότα που έφεραν την Αργεντινή σε κατάσταση χρεωκοπίας.

Τεφτέρι στα κυλικεία των σχολείων!

Τεφτέρι στα κυλικεία των σχολείων!Οι γονείς αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη και μία τυρόπιτα

Μέτρα για να βοηθήσουν το λαό εξετάζει η Εκκλησία


Στην οικονομική κρίση και στους τρόπους με τους οποίους, όπως είπαν βοηθά η Εκκλησία, καθώς έχουν πολλαπλασιαστεί οι αναξιοπαθούντες, αναφέρθηκαν και πολλοί μητροπολίτες, σε δηλώσεις τους μετά τη συνεδρίαση της Ιεραρχίας.

Έκρηξη με ένα νεκρό σε διαμέρισμα


Έκρηξη με ένα νεκρό σε διαμέρισμαΤο θύμα, κουρδικής καταγωγής, πιθανότατα να κατασκεύαζε βόμβα

Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός

Η Euroleague παρουσιάζει το ρόστερ των Πειραιωτών

Κατρίνης Άρση απαγόρευσης για μετεγγραφές αδελφών - φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ


Κατρίνης Άρση απαγόρευσης για μετεγγραφές αδελφών - φοιτητών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Δελτίο Τύπου
Ένα πολύ σημαντικό θέμα, που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες, φέρνει στο προσκήνιο ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Με επίκαιρη ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο κ. Κατρίνης ζητά την επαναφορά της δυνατότητας μετεγγραφής εσωτερικού για τα αδέλφια που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ των πόλεων (εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης) της χώρας.

«Σε αυτή την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία πολλές οικογένειες αδυνατούν να συντηρήσουν δύο ή ακόμα και ένα σπίτι εκτός της μόνιμης κατοικίας τους», ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

Σύμφωνα με την αναφορά του ιδίου, με το Ν. 3966/2011 καταργήθηκαν οι μετεγγραφές εσωτερικού για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, συνθήκη που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις οικογένειες και επιβαρύνει σε σημαντικό βαθμό τους ήδη βεβαρυμμένους οικιακούς προϋπολογισμούς.

«Την ίδια στιγμή οι φοιτητικές εστίες αδυνατούν να καλύψουν ικανοποιητικό ποσοστό αιτήσεων, συνυπολογίζοντας ότι αυτές -οι αιτήσεις- έχουν  πολλαπλασιαστεί την τελευταία διετία», τόνισε ο κ. Κατρίνης προς την ηγεσία του Υπουργείου.

Σημαντική διέξοδο από το ασφυκτικό οικονομικό κλίμα,  που βιώνουν  οι  οικογένειες, θα μπορούσε να αποτελέσει, σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη,  η δυνατότητα ελεύθερης μετεγγραφής αδελφών που σπουδάζουν σε τμήματα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, χωρίς να ανατρέπει τους προϋπολογισμούς των Ιδρυμάτων και να αλλοιώνει το χαρακτήρα των εξετάσεων.

Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος απευθυνόμενος προς την ηγεσία του Υπουργείου, ζητά  από την  Κυβέρνηση  να επαναφέρει την παρ.3 του άρθρου 25 του Ν.3879/2010 με την οποία επιτρέπεται η χωρίς ποσοτικό περιορισμό μετεγγραφή και των δύο αδελφών σε αντίστοιχα τμήματα Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ.
ilialive.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαζύγιο ΑΕΚ-Χιμένεθ

Το NewsIt αποκαλύπτει την ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη video...


Παγκόσμιος ξεσηκωμός στις 15 Οκτώβρη«Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε. Ήρθε ο καιρός να μας ακούσουν»

Τρίκαλα: Εμπιστεύτηκε τους συγγενείς του και τώρα... κλαίει!



Γνωστός επιχειρηματίας της πόλης έχασε 650.000€ και 3.850 λίρες από την ίδια του, την κουνιάδα! (δείτε το βίντεο)

Καταρρέουν οι ευρωαγορές ενώ η Αμερική αντιστέκεται - Σε νευρική κρίση οι ηγεσίες του κόσμου υπό το φόβο παγκόσμιου κραχ

- Τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο κατέρρευσαν μετά το αποτυχημένο Eurogroup για την Ελλάδα
- Μικρές προσδοκίες των αγορών για τη συνάντηση την Κυριακή της Μέρκελ με τον Σαρκοζί
- Μόνο η Wall Street αντιστάθηκε στην πτώση και αυτό λόγω του νέου iphone που παρουσίασε η Apple
- Έξαλλος ο πρόεδρος της FED με τους ευρωπαίους εξαιτίας των οποίων κινδυνεύει και η αμερικανική οικονομία

Ένα πληκτρολόγιο από το μέλλον


Ένα πληκτρολόγιο από το μέλλονΞεχάστε τα ασύρματα πληκτρολόγια. Πλέον έχουν έρθει τα λέιζερ πληκτρολόγια και μάλιστα στο μέγεθος ενός σπιρτόκουτου.

Mουσική βραδιά για τα παιδιά του σπιτιού της Κυλλήνης

Τηv Παρασκευη 7 οκτωβρίου 2011 στη ψησταριά ΓΕΥΣΙΤΕΛΕΙΑ των αδελφών Νίκου και Νώντα Φιτσάλου
ο Σύλλογος Κάτω Παναγιάς