ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Νο κέντρο, no honey…


Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος γράφει στο sday.gr για τη μάχη του κέντρου που έχασε ο Ολυμπιακός από τη Μαρσέιγ και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με σκορ 1-0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ


 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (21:45 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση Olympiacos – Marseille θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΠΟΨΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ .....ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ CHAMPION LEAGUE ME ENA KLICK ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (21:45, MEGA)

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (21:45, MEGA)
«Παρντόν; Εδώ είναι Καραϊσκάκη»!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ: ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ
Είμαι ξενοδοχοϋπάλληλος και από την αρχή της έναρξης της εργασίας μου προσπάθησα να εγγραφώ στο σωματείο ξενοδοχοϋπάλληλων του νομού.

Πρόσκληση προς τα ΜΜΕ για συνέντευξη τύπου με θέμα: «Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς»



Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος, κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος,

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑΝ ΒΙΒΛΙΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΟΕΟ?


η σχολική μας τσάντα που μάλλον τσάμπα αγοράσαμε
Προς μεγάλη μου έκπληξη σήμερα είδα το παιδί μου να έρχεται από το σχολείο κρατώντας την (κομψή κατά την εμφάνιση ) μαθητική τσάντα της ,αλλά απ' ότι συνειδητοποίησα καθόλου χρήσιμη ...

Σφαγή… σπλάχνων, αλλά η Κομισιόν στον κόσμο τηςΑν οι λέξεις ήσαν σεντς, θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του χρέους!



Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να πείσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους

Ο Νίκος Γιούτσος στο RedPlanet.gr

Η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού, Νίκος Γιούτσος, θυμάται μέσω του RedPlanet.gr το βράδυ στο Βελοντρόμ με την Μαρσέιγ (1994).

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο 64ο Ετήσιο Συνέδριο των Ηνωμένων Εθνών για τις ΜΚΟ




«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως οργανισμός με διεθνή αναγνώριση και ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις Ειδικοί Φρουροί


Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν τρεις Ειδικοί Φρουροί                                                              Για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια

Ενεργοποιείται η εργασιακή εφεδρεία σε 151 ΔΕΚΟ

Εγκύκλιο με την οποία ενεργοποιείται το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, απέστειλε σήμερα ο ειδικός γραμματέας ΔΕΚΟ, Γιώργος Κυριακός, σε 151 επιχειρήσεις και οργανισμούς του Δημοσίου.