ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μπαίνει σε μοναστήρι ο προπονητής της Ρουμανίας!


Μπαίνει σε μοναστήρι ο προπονητής της Ρουμανίας!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αποφασισμένος να κλειστεί σε μοναστήρι σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί στο Μουντιάλ εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα.

21.000 απολύσεις και διαθεσιμότητες στο Δημόσιο - Ιδιωτικές εταιρείες να αναλαμβάνουν καθαριότητα και φύλαξη κτιρίων


21.000 απολύσεις και διαθεσιμότητες στο Δημόσιο - Ιδιωτικές εταιρείες να αναλαμβάνουν καθαριότητα και φύλαξη κτιρίων

- “Ξαφνικός θάνατος” υπηρεσιών φέρνει χιλιάδες απολύσεις και διαθεσιμότητες στο δημόσιο
- Καθαρίστριες σχολίων και δήμων στο στόχαστρο με ιδιωτικά συνεργία να περιμένουν στη... γωνία
- Τέλος και οι φύλακες σε δημοτικά κτίρια και αθλητικές εγκαταστάσεις
- Κοινωνικές υπηρεσίες και πρόνοια στους ιδιώτες για να απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι
- Κατάργηση χιλιάδων θέσεων φέρνουν οι αλλαγές με την είσοδο ιδιωτών στις υπηρεσίες

Ηλεία: Εκατοντάδες δικαιούχοι «έξω» από… ένα λάθος! - Ξεκινά την ερχόμενη βδομάδα η διανομή τροφίμων στον Δ. Ήλιδας


 
Ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα από τον δήμο Ήλιδας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του Ευρωπαϊκού προγράμματος που «τρέχει» το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα τρόφιμα, που παραλήφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσει τώρα η διανομή τους, είναι κυρίως ζυμαρικά, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, όταν σταλεί η δεύτερη «παρτίδα», θα διανεμηθούν και άλλα είδη.

Χιλιάδες πολίτες στην πορεία του Πολυτεχνείου (PHOTOS)


Με την καθιερωμένη πορεία από την πύλη του Πολυτεχνείου προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία, η οποία είναι σε εξέλιξη, κορυφώνονται οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 40η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης το 1973.

Προσοχή στις κλήσεις αγνώστων από το εξωτερικό - "Χτύπησαν" και στην Ηλεία

til_apati

Μία κομπίνα για να θησαυρίζουν έχουν στήσει επιτήδειοι από χώρες του εξωτερικού, κάνοντας αναπάντητες κλήσεις σε κινητά.

Πύργος: Ενέδρα από πέντε σε 67χρονο - Το λήστεψαν με λεία 20.000 ευρώ


xylo

Το απόγευμα του Σαββάτου τη Βαρβάσαινα - Συνελήφθησαν δύο νεαρά κορίτσια 21 και 17 ετών.

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία : Καλές καιρικές συνθήκες – Αναλυτική πρόγνωση


synnefies

Μεταβολή του καιρού από την Τρίτη

Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα


Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα

Καλοκαιρία σχεδόν σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα. Μεταβολή του καιρού το βράδυ από τα βορειοδυτικά, με τοπικές βροχές και επικράτηση νοτίων ανεμών στο Ιόνιο. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Νοεμβρίου