ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Μεγάλη νίκη για Παναθηναϊκό, 83-75, τη Μακάμπι

Μεγάλη νίκη για Παναθηναϊκό, 83-75, τη Μακάμπι

Μετά από ματς θρίλερ και παράταση η επικράτηση των πρασίνων

Πύργος: 3 χρόνια και πρόστιμο 150 χιλ. ευρώ σε 60χρονο για παιδική πορνογραφία


ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ 

Χρηματική ποινή χωρίς προηγούμενο επέβαλλε χθες το μεσημέρι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηλείας, σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας που απασχόλησε το έτος 2012, την κοινωνία του Πύργου, με κατηγορούμενο έναν 60χρονο άνδρα από την ευρύτερη περιοχή. Η ποινή που επέβαλε το

Κυλλήνη: 58χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ξυράφι


Κυλλήνη: 58χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με ξυράφι
Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει ένας 58χρονος σε χωριό της Κυλλήνης το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας χρησιμοποιώντας ξυράφι αυτοτραυματίστηκε στο

Βαρθολομιό: 29χρονος δράστης κλοπής στο Βρανά




Βαρθολομιό: 29χρονος δράστης κλοπής στο Βρανά
Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα  των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, κλοπή που έλαβε χώρα την 04-04-2016 στο Βρανά Ηλείας.

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που μοιράζουν 13,8 εκατ. ευρώ - Βρέθηκε νικητής

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που μοιράζουν 13,8 εκατ. ευρώ - Βρέθηκε νικητής
Από την κλήρωση του Τζόκερ προέκυψε νικητής που κερδίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 13,8 εκατ. ευρώ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς που ανέδειξε η σημερινή κλήρωση (1756)- Το μεγαλύτερο Τζακ Ποτ στην ιστορία παραμένει από τον Απρίλιο του 2010, όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς 19,2 εκατ. ευρώ

Ηλεία: 20 χρόνια για τη γιαγιά που πέταξε το νεογέννητο εγγόνι της στα σκουπίδια




Ηλεία: 20 χρόνια για τη γιαγιά που πέταξε το νεογέννητο εγγόνι της στα σκουπίδια
Η ποινή κάθειρξης 20 ετών επεβλήθη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, στην 45χρονη από την Αλβανία, για τον θάνατο του μόλις λίγων ωρών βρέφους, που πέταξε στα σκουπίδια, αφού το γέννησε η κόρη της, στο σπίτι που διέμεναν.

Ηλεία: Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού


Ηλεία: Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού
Πρόσκαιρη βελτίωση θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στην Ηλεία, όμως αύριο θα εκδηλωθεί νέα κακοκαιρία με καταιγίδες. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20οC. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καιρός: Νέα κακοκαιρία από τα δυτικά


Καιρός: Νέα κακοκαιρία από τα δυτικά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έρχονται και πάλι βροχές και καταιγίδες με νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά.
 

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Νοεμβρίου