ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΕΚ Παναθηναϊκός Live Streaming 19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος Ζωντανή τηλεοπτική μετάδωση από το Νova Sport 5

Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση

ΑΕΚ Παναθηναϊκός

θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.:

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15 μ.μ NS

PAOKPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού :

Ετοιμάζεται για φιέστα


Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο «Γεντί Κουλέ»

Έρχεται η υποχρεωτική ασφάλιση ακινήτων - Επιβάρυνση μέχρι 150 ευρώ για κάθε σπίτι

Το υπουργείο οικονομικών έχει συστήσει ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή
- Πάνω απο το 15% των ακινήτων είναι ασφαλισμένα για σεισμό
- Πρόταση για σύσταση Ταμείου που θα λειτουργεί ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου
- Θα εποπτεύεται από το κράτος, αλλά τη διαχείρισή του θα έχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες

Νίκη σημαίνει σωτηρία και ελπίδες ακόμη και για play offs AEK: Ορίζει τη μοίρα της





Το αποτέλεσμα του αποψινού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα ορίσει και τις βλέψεις της φετινής ΑΕΚ.

Πύργος: Είχαν "άγιο" το ξημέρωμα - Τροχαίο με δύο ελαφρά τραυματίες στο Κουζούλι - "Έκοψαν" κολώνα της ΔΕΗ (photos)


troxaio_kouzouli.JPGΤυχεροί μέσα στην άτυχη στιγμή που βίωσαν ήταν δύο νεαροί άντρες από την περιοχή του Πύργου, που τραυματίστηκαν σε
troxaio2.JPGtroxaio3.JPGtroxaio4.JPGtroxaio5.JPGτροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Κακόβατος Ζαχάρως: Συνελήφθη 31χρονος για ναρκωτικά


narkotikaΣυνελήφθη το πρωί της Παρασκευής, στον Κακόβατο Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 31 ετών σε βάρος του όποιου
σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του 31χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Αμαλιάδα: Χτύπησαν μέχρι θανάτου σκύλο και τον πέταξαν δίπλα σε κάδους σκουπιδιών


skilos_amalΔίπλα σε κάδους απορριμμάτων, δίπλα σε σωρό από ξηρά χόρτα, μέσα στα αίματα, βρέθηκε χθες το πρωί ένα πιθανόν αδέσποτο σκυλί στην Αμαλιάδα. Ο…

Σοκ στην Αμαλιάδα: "Εσβησε" βρέφος τριών μηνών από εισρόφηση (Νεότερη ενημέρωση 08:40 3/3)


vrefosΤραγωδία σήμερα το πρωί στην Αμαλιάδα, όταν άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της πόλης, ένα βρέφος τριών μηνών από εισρόφηση, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Οι γονείς του εσπευσμένα το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όμως οι ενδείξεις, φανέρωναν πως το μωράκι "έφευγε".

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 3ης Μαρτίου