ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΛΑΔΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΔΑΣ : Λ.Α.Ο.ΣΠΡΟΤΑΣΗ Προς Όλους τους Ηλείους


Για την άμεση δημιουργία εισοδήματος για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας με εγκατάσταση φωτοβολταικών στις στέγες σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η πρόταση έχει υποβληθεί στους ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα και Νικόλαο Σαλαβράκο για να προωθηθεί στα αρμόδια γραφεία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, από τον Υποψήφιο Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Ν. Ηλείας Άγγελο Λαδά.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ {PLAY OFF}}



PAOK AEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (20:00) αναμέτρηση θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ {{PLAY OFF}}

Panathinaikos AtromitosΤΑ PLAY OFF ΑΡΧΙΖΟΥΝ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΝΤΑΝΑ
Ο.Α.Κ.Α ΩΡΑ :  17:45

Συγχαρητήριο Μήνυμα



του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας κ.Παναγιωτόπουλου Γιώργου για τους μαθητές που διακρίθηκαν στο πρόγραμμα “Ecomobility

Παραλύει το κέντρο της Αθήνας λόγω της κεντρικής ομιλίας του ΚΚΕ - Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στις 15:00

Μέτρα που περιλαμβάνουν και διακοπή κυκλοφορίας σε βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας έχει θέσει σε εφαρμογή από το πρωί η Τροχαία, για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ και την ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στο Πεδίο του 'Αρεως.

Ένα ποσοστό "κλείδωσε"! - Μείον 12% οι μισθοί στρατιωτικών και στελεχών σωμάτων ασφαλείας

Ότι κι αν προκύψει από τη κάλπη της Κυριακής ,το μόνο βέβαιο είναι ότι έρχονται νέες δραματικές μειώσεις στα εισοδήματα των πολιτών. Και αυτό αφορά και στους στρατιωτικούς.

Το κλήμα (της Εμπορικής) και ο γάιδαρος (της τρόικας)


02/05/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και η τρόικα.

Αυτό, με λίγα λόγια είναι το ζουμί όσον αφορά στα ασφαλιστικά μας ταμεία.

Τι ΔΕΝ άκουσαν οι στρατιωτικοί σ΄ αυτή τη προεκλογική περίοδο και θα επηρεάσει τη ψήφο τους


Την Κυριακή έχουμε εκλογές.Όσο κι αν αναμέναμε δεν ακούσαμε τίποτα συγκεκριμένο για το χώρο της Άμυνας.Θα πείτε ακούσαμε για τα υπόλοιπα;

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ την  
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 
στις 8:00 μ.μ. στο 

Εκλογές και μετά 40 μέρες με μέτρα-φωτιά 11,5 δισ. - Από 7 Μαΐου έρχονται όσα... ξέχασαν προεκλογικά

Έως τέλη Ιουνίου ο ... δεύτερος γύρος του Μνημονίου
- Μειώσεις μισθών και 15.000 απολύσεις στο Δημόσιο
- Νέο φορολογικό και κατάργηση φοροαπαλλαγών
- Αυξήσεις σε τιμολόγια ΔΕΚΟ

Ηλείοι και Αχαιοί αντάμωσαν την Πρωτομαγιά στο δάσος της Κάπελης (video HD)

kapeli1Η καλοκαιρινή Πρωτομαγιά, τράβηξε σα μαγνήτης τον κόσμο έξω από το σπίτι του και τον οδήγησε στας …

Καλοκαιρινή Πρωτομαγιά με το πρώτο 30άρι στον Πύργο

SunshineΜε το καλημέρα ο Μάϊος έσπασε, για πρώτη φορά φέτος, το καλοκαιρινό φράγμα των 30 βαθμών Κελσίου.

Πύργος: Βρέθηκε παλιά χειροβομβίδα σε χωράφι

xeirobombidaΜια παλιά χειροβομβίδα βρέθηκε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στην περιοχή του Κατσαρού, λίγο έξω από την πόλη του Πύργου.

ΣΟΚ: Βρήκαν οίκο ανοχής γεμάτο παιδιά


ΣΟΚ: Βρήκαν οίκο ανοχής γεμάτο παιδιάΣοκαριστικά είναι τα στοιχεία που αποκάλυψε ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τους ελέγχους που έγιναν στους 700 παράνομους οίκους ανοχής που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

Οι 10 άξονες πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ




Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει συγκεκριμένες θέσεις και καταρρίπτει το μύθο της έλλειψης προτάσεων, που τα κόμματα του μνημονίου προσπαθούν να περάσουν εις βάρος του.
Για να βγει η χώρα μας από την κρίση χρειάζεται ριζική αλλαγή, στροφή 180 μοιρών, και για να γίνει αυτό βάζουμε ως βασικές προτεραιότητες του προγράμματός μας τα ακόλουθα 10 σημεία:

Φάσεις και γκολ από ματς - μπαραζ παραμονής ΠΑΟ Κακοβάτου - Άρη Δήμητρας

mparaz4Παρακολουθήστε φάσεις και γκολ από το προχθεσινό μπαράζ παραμονής στην Α2 κατηγορία ανάμεσα στον ΠΑΟ Κακοβάτου και στον Άρη Δήμητρας.

Τραγανό: Η Ι.Μ. Ηλείας στο πλευρό των υποσιτισμένων μαθητών


sisitiaΜε …γεμάτο στομάχι θα κάνουν μάθημα στο χρονικό διάστημα που υπολείπεται μέχρι να ολοκληρωθεί η φετινή σχολική περίοδος οι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο του Τραγανού
που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας της  ελλιπούς  σίτισής τους.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: Οι 11 γυναίκες που σκορπούσαν AIDS


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ: Οι 11 γυναίκες που σκορπούσαν AIDSΣε συνέχεια του από 30-04-2012 Δελτίου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, σχετικά με ειδική αστυνομική δράση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας για τον εντοπισμό εκδιδόμενων γυναικών σε υπαίθριους χώρους, κατά την οποία προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών

Συνεδρίαση Σ.Τ.Ο. Βαρθολομιού για τις πυρκαγιές

fotia_28_08caΜε γνώμονα το «Κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν», συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Βαρθολομιού, καθώς ξεκίνησε και επίσημα σήμερα η αντιπυρική περίοδος.

Δραματικά επιδεινώθηκε η υγεία της Μαρίκας Μητσοτάκη


Βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη

Οι Έλληνες ψηφίζουν: Στην Ηλεία τιμωρούν το δικομματισμό - Ρεπορτάζ του ilialive.gr για το news247.gr (video)

news247Πέντε χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν χιλιάδες στρέμματα δάσους, τύλιξαν στις φλόγες 150 χωριά και άφησαν πίσω τους πάνω από 50 νεκρούς, οι κάτοικοι στο νομό Ηλείας
καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν το κόμμα της επιλογής τους.

Πύργος: Αυτοκτονία γνωστού επιχειρηματία της πόλης - Νεότερη ενημέρωση (20:42) (video)

autoktonia1Μέσα στην αποθήκη στο πίσω μέρος της επιχείρησης ανταλακτικών αυτοκινήτων που διατηρούσε στη συμβολή των οδών Πατρών και Δεληγιάννη, έβαλε τέλος στη ζωή του 50χρονος επιχειρηματίας
autoktonia2autoktonia3από τον Πύργο.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Μαΐου