Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 8, 2012

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ....

Εικόνα
ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΩΤΕ ...!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΩΝΙΚΑ

Αναβίωση Μεσαιωνικών Δρώμενων:Κάστρο Χλεμούτσι Η επιστροφή των Ιπποτών

Εικόνα
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ο ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ Αναβίωση Μεσαιωνικών Δρώμενων Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουνίου 2012 Κάστρο Χλεμούτσι Η επιστροφή των Ιπποτών Στην εποχή του Μεσαίωνα και των ιπποτών θα ταξιδέψουν όσοι βρεθούν στο

ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ ΤΗΣ << ΡΟΜΠΑΣ >> ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ

  ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                                               06 / 0 6 / 2012    Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                              Αριθ . Πρωτ . 292  Τηλ . 6974070997  e - mail goumerios @ yahoo . gr                                                               Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 25  11472  ΑΘΗΝΑ Παράρτημα   ΓΟΥΜΕΡΟ ΗΛΕΙΑΣ ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ ) ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η «Αργοναυτική εκστρατεία» γυρίζεται στον Παγασητικό

Εικόνα
Ξεκινούν σήμερα τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ

Το «πειρατικό» σαλπάρει!

Εικόνα
Απόλυτα έτοιμοι οι Διεθνείς μας

Ελεύθερος ο 15χρονος που τον είχαν απαγάγει στη Χαλκίδα - Δεν δόθηκαν λύτρα

Εικόνα
Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση απαγωγής 15χρονου αγοριού στη Χαλκίδα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τους γονείς και συγγενείς να απευθύνουν έκκληση προς τους απαγωγείς να τον αφήσουν ελεύθερο.

"Επίθεση" Τσάκα σε Αλαφούζο: Η υπομονή έχει όρια

Εικόνα
Ο Βλάσης Τσάκας επανήλθε και ζητάει από τον Γιάννη Αλαφούζο να σταματήσει να αντιμετωπίζει τον υποψήφιο Άραβα επενδυτή σαν τον οποιοδήποτε μικρομέτοχο.     Στην Αθήνα η Ουέφα για ΠΑΟ και ΕΠΟ – Σε κίνδυνο η Ευρώπη! Το δελτίο Τύπου του Βλάση Τσάκα:

Το σήριαλ έλαβε οριστικά τέλος - Ανακοίνωσε Ζαρντίμ ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Το τυπικό μέρος της υπόθεσης Ζαρντίμ ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Εικόνα
Στις κάλπες καλούνται απο χθες  και συνεχ΄ιζουν και σ'ημερα  οι αστυνομικοί της Ηλείας. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας  πραγματοποιεί τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην Ένωση καθώς και των λοιπών της οργάνων, αντιπροσώπων ΠΟΑΣΥ, Ελεγκτικής επιτροπής και αντιπρόσωπο στο συμβούλιο μεταθέσεων στην Α.Δ. Ηλείας.

Τέσσερις Ηλείοι στη σπείρα των "ληστών με τις βαριοπούλες"

Εικόνα
Ανεβαίνει ο αριθμός των Ηλείων που φέρονται να συμμετείχαν στην σπείρα με τις βαριοπούλες που σύμφωνα με την Αστυνομία έχουν διαπράξει δεκάδες κλοπές και ληστείες. Έτσι μέχρι πρότινος ήταν γνωστή η συμμετοχή δύο Ηλείων στη σπείρα και τώρα ο αριθμός των εμπλεκομένων που έχουν καταγωγή ή ζουν στο νομό ανεβαίνει στους τέσσερις.

Γενική ιερατική σύναξη των εφημερίων της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας

Εικόνα
Μεθαύριο Σάββατο, 9 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική ιερατική σύναξη όλων των εφημερίων και διακόνων της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Νεκρός 78χρονος σε τροχαίο στον Κάμπο Πηνείας

Εικόνα
Στα τραύματά του υπέκυψε ένας 78χρονος στην περιοχή της Πηνείας, μετά απο σύγκρουση δικύκλου με λεωφορείο.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Ανάκληση Αντιδημάρχου με εντολή Αρβανίτη

Εικόνα
Κατεβάστε το Αρχείο           Download Απόφαση με την οποία γίνεται ανάκληση του ορισμού του αντιδημάρχου Χρήστου Παλαιολόγου υπέγραψε στις 6 Ιουνίου ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης. Ένας από τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του δημάρχου, ο κ. Παλαιολόγος, βρίσκεται στο στόχαστρο.

Ηλεία: Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν χασίς

Εικόνα
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στη περιοχή Κλινδιά της Αρχαίας Ολυμπίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗΜΕΡΑ : ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ

Εικόνα