ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Νοστράδαμος: Τι είχε προβλέψει για την κρίση στην Ελλάδα και πόσο μέσα «έπεσε»;



Νοστράδαμος: Τι είχε προβλέψει για την κρίση στην Ελλάδα και πόσο μέσα «έπεσε»;
Απλή σύμπτωση ή απόλυτα επιτυχημένη προφητεία;

Ηλεία: Εκρυβε χασίς σε... ρόφημα σοκολάτας!



Ηλεία: Εκρυβε χασίς σε... ρόφημα σοκολάτας!ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com

Δύο αρκετά σοβαρές υποθέσεις ναρκωτικών έφερε στο φως το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, συλλαμβάνοντας τρία άτομα από τις περιοχές Αμαλιάδας και Σκλίβα για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης αντίστοιχα.

Επιτάλιο: Τυχερός οδηγός μέσα στην ατυχία του σε εκτροπή στην Πύργου - Κυπαρισσίας


troxaio_epitalioΤελικά πολύ τυχερός στάθηκε ένας οδηγός από την Αμαλιάδα, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας,

Μακελειό στη Φθιώτιδα - 18χρονος σε κατάσταση αμόκ έσφαξε τη γιαγιά του και τον γείτονα - Μαχαίρωσε στο πρόσωπο και μία γυναίκα


- Το διπλό φονικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Μώλο Φθιώτιδας!
- Όλα ξεκίνησαν όταν ο εγγονός τσακώθηκε με τη γιαγιά του για άγνωστη αιτία.
- Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt οι γονείς του 18χρονου είναι τοξικομανείς
- Ο δράστης συνελήφθη και βρίσκεται ήδη στο αστυνομικό μέγαρο της περιοχής

"Έπεσε" μαχόμενος - Ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, πάλεψε στα ίσα κόντρα στην Τότεναμ αλλά έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Τοτσέ και έτσι δεν μπόρεσε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι Άγγλοι επικράτησαν με 3-1 και θα είναι μεταξύ των υποψήφιων αντιπάλων του Ολυμπιακού. Ο Ζέκα είχε ισοφαρίσει προσωρινά το γκολ του Αντεμπαγιόρ, όμως το αυτογκόλ του Καρνέζη και το τέρμα του Ντεφόε έδωσαν τη νίκη στους πετεινούς.

Ηλεία: Πρόσκαιρη βελτίωση και κρύο την Παρασκευή - Σοβαρή κακοκαιρία από το βράδυ του Σαββάτου


Έντονη κακοκαιρία επικράτησε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στην Ηλεία, με καταδιαστήματα  καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, συνοδεία χαλαζοπτώσεων.

Αμαλιάδα - Σκλίβα: Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά η μια επεισοδιακή


xasis1.JPGΑρκετά επεισοδιακή ήταν η προσπάθεια σύλληψης ενός 48χρονου από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι καλλιεργεί, κατέχει
xasis2.JPGκαι διακινεί ναρκωτικά.

Ζαχάρω: Στο πειθαρχικό εκπαιδευτικός που εμπλέκεται ως αιρετός σε υπόθεση του δήμου


Teacher1aΣτην «ανέμη» της εφαρμογής του νόμου που αφορά το Μεσοπρόθεσμό Δημοσιονομικής Εφαρμογής, εμπλέκεται ένας εκπαιδευτικός από τη Ζαχάρω και παραπέμπεται στο Πειθαρχικό
Συμβούλιο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, καθώς κατηγορείται για παραπτώματα, όχι ως εκπαιδευτικός αλλά ως αιρετός και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαχάρως.

H πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή


Αναμένονται πρόσκαιρες τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, και πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά και νοτια, με σταδιακή βελτίωση.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Δεκεμβρίου