ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ


ΔΩΡΟ... Ελένης Κων/νου Ψυχογιού !!!!

Ολυμπιακός - Σίλβα:“Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό το ματς με Ντιναμό”



Ολυμπιακός - Σίλβα:“Σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό το ματς με Ντιναμό”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την απαγορευμένη λέξη στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ τόνισε πως η αναμέτρηση με την Ντιναμό δεν είναι η καθοριστική για την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Champions League.

Σύσσωμος ο ποντιακός ελληνισμός έχει ξεσηκωθεί κατά του Φίλη - Δυσφορία μόνο στην κυβέρνηση αλλά όχι αποπομπή



Σύσσωμος ο ποντιακός ελληνισμός έχει ξεσηκωθεί κατά του Φίλη - Δυσφορία μόνο στην κυβέρνηση αλλά όχι αποπομπή

- Το Μαξίμου εκφράζει τη δυσφορία του για τις δηλώσεις Φίλη αλλά δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του υπουργού
- Έντονες αντιδράσεις και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τα στελέχη να εκδίδουν ανακοινώσεις
- Σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να διώξει τον Νίκο Φίλη από την κυβέρνηση
- Ο Νίκος Φίλης μετά το σάλο μέσω κύκλων επιμένει στις απόψεις του
- Αφιέρωμα για τα γεγονότα που οδήγησαν στη Γενοκτονία των Ποντίων

Σοκ: Έκλεινε ερωτικά ραντεβού σε 13χρονη στο κέντρο της Πάτρας-Συνελήφθη για κακούργημα μαστροπός 21 ετών!


polic
Αστυνομικοί παρακολουθούσαν εδώ και πολύ καιρό την 21χρονη που εκινείτο ύποπτα στο κέντρο της Πάτρας, προσπαθώντας να προσεγγίσει άνδρες κάθε ηλικίας.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Το κτήριο που στεγάζει το ΚΑΠΗ και την Φιλαρμονική στη Γαστούνη έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες. Από το χώρο οι άγνωστοι αφαίρεσαν μουσικά όργανα και ηλεκτρονικά είδη ενώ

Γαστούνη: Λεηλάτησαν το ΚΑΠΗ και την Φιλαρμονική


kapi1a
Ιδιαίτερες… καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται ότι είχαν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «χτύπησαν» το βράδυ του Σαββάτου το κτήριο του ΚΑΠΗ και της Φιλαρμονικής Γαστούνης, στην «καρδιά» της Γαστούνης, αφού, εκτός των άλλων, έκλεψαν και τέσσερα… κλαρίνα!

Καιρός: Σταθερή η θερμοκρασία την Τετάρτη με μποφόρ στο Αιγαίο - Αναλυτική πρόβλεψη


Καιρός: Σταθερή η θερμοκρασία την Τετάρτη με μποφόρ στο Αιγαίο - Αναλυτική πρόβλεψη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα

86b8fu4v

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Νοεμβρίου