ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝS 2 (19:30 μ.μ

PanathinaikosLevadiakos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΝS 2 (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) θα υπάρχει Live Streaming από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.- ΑΕΚ 17:15 NS 3


Η δυνατή δυάδα της ημέρας από Ισπανία και Ελλάδα!!
http://www.paizontasamuna.eu/deltaupsilonnualphatau942-deltaupsilon940deltaalpha-etamu941rhoalphasigmaf.html
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
AΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.- ΑΕΚ
παρακολουθήστε τον αγώνα ζωντανά

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ NS 2


PlataniasPAS Giannina
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα υπάρχει Live Streaming  από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Τραγωδία στον «Μύλο των Ξωτικών» με νεκρή 12χρονη Τρικαλινή


Τραγωδία προχθές  το βράδυ στον «Μύλο των Ξωτικών» με 12χρονη Τρικαλινή να αφήνει την τελευταία της πνοή στο παγοδρόμιο.

Ηλεία: Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας την Κυριακή των Θεοφανίων - Παγετός τα πρωινά τη νέα εβδομάδα

Η πρώτη σημαντική ψυχρή εισβολή του φετινού χειμώνα θα επηρεάσει την χώρα μας βαθμιαία από την Κυριακή των Θεοφανίων
και κυρίως την ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με τσουχτερό κρύο, βροχές, χιόνια ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Θράκης και πολύ θυελλώδεις ΒΑ ανέμους στο Αιγαίο.

Θεοφάνια στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγ. Παντελεήμονα στα Λεχαινά

ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΛΕΧΑΙΝΩΝ



Δελτίο Τύπου



Στο αλιευτικό καταφύγιο του Αγίου Παντελεήμονα στα Λεχαινά θα γίνει την Κυριακή των Θεοφανίων ο καθαγιασμός των υδάτων.

“Κύμα” αλληλεγγύης απ΄ τον Δ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης και την Δ.Κ. Λεχαινών



Δελτίο Τύπου


Σημαντική και αναντικατάστατη είναι η πρωτοβουλία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και της Δημοτικής Κοινότητας των Λεχαινών καθώς και η ανταπόκριση των εκατοντάδων πολιτών να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία διανεμήθηκαν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ώστε το εορταστικό τραπέζι να είναι χαρούμενο, διαφορετικό και ελπιδοφόρο.

Ερχεται κακοκαιρία με καταιγίδες και χιόνια ακόμη και στην Πάρνηθα

Τι θερμοκρασία θα έχει την ώρα της κατάδυσης του σταυρού σε όλη την Ελλάδα και τι θερμοκρασία θα έχουν τα νερά. Αναλυτική πρόγνωση από σήμερα εως και τα Θεοφάνεια απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Ιανουαρίου

ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

H Βάπτισης του Ιησού ΧριστούΤα Θεοφάνεια ή Φώτα ή Επιφάνεια γιορτάζουμε την βάπτιση του  Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο ή Βαπτιστή. Στην Ελλάδα ο αγιασμός γίνεται για πρώτη φορά την παραμονή των Θεοφανίων και λέγεται «Μικρός Αγιασμός» ή «Πρωτάγιαση» ή «Φώτιση». Με την Πρωτάγιαση, ο ιερέας γυρίζει όλα τα σπίτια και με το Σταυρό και ένα κλωνί βασιλικό «αγιάζει» ή «φωτίζει» (ραντίζει) τους χώρους των σπιτιών για να φύγει μακριά κάθε κακό. Παλαιότερα, οι λαϊκές δοξασίες συνέδεαν τον φωτισμό των σπιτιών με την εξαφάνιση των καλικάντζαρων, τους οποίους φαντάζονταν να φεύγουν περίτρομοι με την έλευση του ιερέα...

ΠΡΩΤΑΓΙΑΣΗ – ΘΕΟΦΑΝΙΑ



Τρίτη «χρονιάρα» μέρα στην δέσμη του Δωδεκαημέρου είναι τα Θεοφάνια ή τα Φώτα που μαζί με την ημέρα του «Αγιασμού» και του Αϊ - Γιάννη συνιστούν ένα τριήμερο γιορτής των νερών. Η παραμονή των Φώτων λέγεται και πρωτάγιαση. Τα παιδιά λένε τα κάλαντα, όπως και τις προηγούμενες γιορτές. Και σήμερα ακόμα αν δεν ακούσουμε τις φωνούλες των μικρών μαθητών να λένε νύχτα-νύχτα τα κάλαντα τις παραμονές των μεγάλων γιορτών δεν νιώθουμε γιορτές, δεν αντιλαμβανόμαστε Χριστούγεννα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ