ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η Μεγάλη Εβδομάδα


Ας κάνουμε μια σύντομη γνωριμία με τις εορτές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Τι είναι Μεγάλη Εβδομάδα;

Moto GP Qatar Grand Prix


Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19:00, NOVA)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOwrvdy5EG2R_re77kMODoheDuuSMFt81WeTH4Asm9B2jRPMbcm3R76ydVseIWeCrnXkODr-FrVRWeGnoFn6LJDKqYohAUaEi0erZTbCrxdH2kgGi8sLZ0tPJTMMWU9mw63eOxO_Ga9no/s1600/%25CE%2591%25CE%2593%25CE%25A9%25CE%259D%25CE%2595%25CE%25A3+-+%25CE%259F%25CE%259B%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2591%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3+vs+%25CE%259A%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%259A%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2591+8-4.jpgΌπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19:00, NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

PanathinaikosPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή  αναμέτρηση  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ -ΑΕΚ


PAS GianninaAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή  αναμέτρηση  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ...ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Το video  αυτό πρέπει να το δουν όσοι ετοιμάζονται για να κάνουν Πάσχα εκτος Αθηνών και το μέσον μεταφοράς τους είναι το λεοφωρείο ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO....

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ης (8/4) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE


Την Κυριακή 8 Απριλίου, διεξάγεται η 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τους αγώνες να ξεκινούν όλοι την ίδια ώρα.

Άστατος ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα - Η πρόγνωση για τη Μ. Εβδομάδα

Οι νοτιάδες που ανέλαβαν δράση από χθες ουσιαστικά προσφέρουν ζέστη, υγρασία, πρωϊνές ομίχλες, λασποβροχές και αφρικάνικη σκόνη. Ο μουντός καιρός προκαλεί εντονα αισθήματα δυσφορίας ιδιαίτερα σε ανθρώπους με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή.

Πανικό σπέρνουν οι δημοσκοπήσεις - Αμφίβολη η πλειοψηφία στη νεα Βουλή ακόμη και από τη συνεργασία ΝΔ -ΠΑΣΟΚ

- Οι πολίτες δεν επιστρέφουν στα κομματικά μαντριά
- Κάτω απο 45% το άθροισμα των δύο μεγάλων κομμάτων
- Βενιζέλος: Αν επαληθευτούν δεν ξέρω για ποιά χώρα θα μιλάμε
- Μεγάλη ανησυχία και από το εξωτερικό

Αιματηρή συμπλοκή σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Τραυματίστηκαν τρεις φίλαθλοι

Το κρεοπωλείο πουλούσε χασίς

Συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί

691 συλλήψεις το Μάρτιο στη Δυτική Ελλάδα


police-logo
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Μάρτιο και για
όλη την εδαφική της περιφέρεια. Κατά τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου, έτους 2012, από τις υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, (Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά  -691- άτομα.
Ειδικότερα :

Ηλεία: Οι ζωοκλέφτες "αδειάζουν" τις στάνες όσο πλησιάζει το Πάσχα


arniaΟι ζωοκλέφτες κάνουν χρυσές δουλειές όλη την Σαρακοστή, προετοιμάζοντας το έδαφος για την Κυριακή του Πάσχα. Στην Ηλεία οι κλοπές αρνιών συνεχίζονται εντατικά τις τελευταίες μέρες.

Ανδραβίδα: Δύο Βούλγαροι είχαν ρημάξει τον τόπο – Δεκάδες αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους


diariktisΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ανδραβίδας όταν μπήκαν στο σπίτι δύο Βούλγαρων στο πλαίσιο έρευνας καθώς υπήρχαν πληροφορίες για την παράνομη δράση
τους στην περιοχή. Βρήκαν δεκάδες αντικείμενα τα οποία παρέδωσαν οι δράστες αφού δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.Οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 43 και 36 ετών είχαν όπως φαίνεται πλούσια δράση και μαζί με τα κλοπιμαία βρέθηκαν και δεκάδες εργαλεία όπως πένσες, κόφτες και τσιμπίδες, χρήσιμα για τη «δουλειά» τους

Σαν σήμερα

Στις 8 Απριλίου

Γεγονότα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

Κυριακή των Βαίων

Κυριακή των Βαίων.

Από την Κυριακή των Βαΐων αρχίζει ουσιαστικά η λεγόμενη Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. Κατά την ημέρα αυτή εορτάζεται η ανάμνηση της θριαμβικής εισόδου του Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα όπου, κατά τους συγγραφείς των Ιερών Ευαγγελίων, οι Ιουδαίοι τον υποδέχθηκαν κρατώντας βάια ή βάγια (κλάδους φοινίκων) και απλώνοντας στο έδαφος τα φορέματά τους ζητωκραύγαζαν «Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου».