ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΕ LIVE STREAMING ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του τέταρτου αγώνα των play offs της Euroleague 
 
 
 
 
 
 
 
Εφές - Ολυμπιακός (20:00, NΕΤ), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Μεγάλη πορεία του ΚΚΕ στη Νέα Μανολάδα - Μήνυμα από την εργατιά για την εργατιά (photos)


IMG_0615.JPG
Περίπου 1000 άτομα  από το χώρο του ΚΚΕ διαδήλωσαν χθες νωρίς το απόγευμα τη Νέα Μανωλάδα, διαμαρτυρόμενοι και στέλνοντας μήνυμα μετά το μακελειό που συνέβη
στη Βουπρασία με θύματα 32 αλλοδαπούς εργάτες, που πυροβολήθηκαν από τους επιστάτες της καλλιέργειας φράουλας όπου δούλευαν.

Ὁ Ἀκάθιστος Ὕμνος


Akathistos Ymnos
Ὁ Ἀκάθιστος Ὕμνος εἶναι «Κοντάκιον». «Κοντάκια» παλαιότερα ἐλέγοντο ὁλόκληροι ὕμνοι, ἀνάλογοι πρὸς τοὺς «Κανόνες». Ἡ ὀνομασία ὀφείλεται μᾶλλον στὸ κοντὸ ξύλο ἐπὶ τοῦ ὁποίου ἐτυλίσσετο ἡ μεμβράνη ποὺ περιεῖχε τὸν ὕμνο.

Εμφατική νίκη για τον Ολυμπιακό

Επιβλήθηκε με 6-2 του Πανθρακικού

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός


Ηττήθηκε με 70-60 από τη Μπαρτσελόνα

Έπεσε η ΑΕΚ. -3 βαθμοί τώρα και -2 στο επόμενο πρωτάθλημα


Η επιτροπή της Σούπερ Λίγκα απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κι έτσι η ιστορική ομάδα πληρώνει τα αίσχη εκατοντάδων κάφρων που έχει για οπαδούς και πλέον υποβιβάζεται στην Σούπερ Λίγκα! Μείον 3 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο!

Ως 40 δόσεις για οφειλέτες στη ΔΕΗ



Νέο πρόγραμμα διακανονισμών για τους ευάλωτους καταναλωτές...

Ηλεία: Επέστρεψε ο εφιάλτης των διαρρήξεων



Ο εφιάλτης των διαρρήξεων καλά κρατεί στο δημοτικό διαμέρισμα Αμπελώνα του δήμου Πύργου με τους κατοίκους κυριολεκτικά να μένουν ξάγρυπνοι τη νύχτα για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Ένα ακόμα κρούσμα  προστέθηκε χθες τα μεσάνυχτα σε βενζινάδικο στην έξοδο του χωριού με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή όταν τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης.

Έρχονται Δένδιας - Παπαγιαννόπουλος στο Α.Τ. Βάρδας το πρωί της Παρασκευής


Dendias
Το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας θα επισκεφθεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας σήμερα  το πρωί συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο.

Μανολάδα: Ζητούν τα δεδουλευμένα οι εργάτες που πυροβόλησαν οι επιστάτες (video)


ergatis.JPGΜοιάζει με μια αιματηρή επανάσταση αυτό που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στα φραουλοχώραφα της Βουπρασίας. Οι δεκάδες αλλοδαποί εργάτες που διεκδικούν
τα μεροκάματά τους, αρκετοί εξ αυτών από την περασμένη καλλιεργητική σεζόν. Το μακελειό που λίγο έλλειψε να κοστίσει σε ανθρώπινες ζωής ήταν το αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια μέσα στις καλλιέργειες του «κόκκινου χρυσού».

Βίντεο ντοκουμέντο αμέσως μετά τους πυροβολισμούς στη Μανωλάδα



kathΤην ώρα που οι εικόνες των ματωμένων εργατών κάνουν το γύρο του κόσμου και προκαλούν διεθνή κατακραυγή, η Ελληνική Αστυνομία είναι "στο πόδι", για να βρει και
να περάσει χειροπέδες στους τρεις επιστάτες που δίστασαν να "γαζώσουν" με τα όπλα τους 200 μετανάστες επειδή τόλμησαν να ζητήσουν τα χρήματά τους, για τον ιδρώτα που έριχναν για 6 μήνες.

Ακολούθησε τον πατέρα της - Νεκρή σε τροχαίο 23χρονη υπαξιωματικός της 117 Π.Μ. στα Λεχαινά


troxaio_lex10.JPGtroxaio_lexaina2Μόλις σαράντα μέρες μετά το θάνατο του πατέρα της, η 23χρονη Παναγιώτα Τσαγρή… τον ακολούθησε στα ουράνια. Η νεαρή κοπέλα από τα Λεχαινά έχασε τη ζωή της σε τροχαίο
troxaio_lexaina3troxaio_lexaina1δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στο δρόμο από τα Λεχαινά προς το Μοσχονέρι.

Ηλεία: Απογευματινές μπόρες κυρίως στα ημιορεινά ορεινά – αναλυτική πρόγνωση


mporessΑστάθεια θα επικρατήσει σήμερα  Παρασκευή με μπόρες, τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά τις μεσημεριανές και απογεματινές ώρες.
Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο. Από την Δευτέρα βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία κινούμενο αργά ανατολικά θα επηρεάσει τον καιρό της περιοχής μας. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους, θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις το πολύ έως μέτριοι.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση


Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Παρασκευή κυρίως στην κεντρική και νότια Ελλάδα. Δείτε την ανακυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Απριλίου