ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΟΦΙΤΕ



Σήμερα γιορτάζει ο Νεόφιτος ..
Σπάνιο όνομα ...!!!Αλλά και

«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερωτική Εκδήλωση για τους Δημότες με θέμα:
«Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια»

πραγματοποιείται στο 
 Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016, ώρα 5.30μ.μ. στο πρώην Δημαρχείο Ανδραβίδας.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του
 Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τις 22 Ιουλίου ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης


ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 

Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος κ. Ναμπίλ Μοράντ.

Η ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης στο μοναστήρι της Σκαφιδιάς


ΑΞΙΑ Η ΜΑΚΑΡΙΑ Β' 
Η ενθρόνιση της νέας Ηγουμένης της Ιστορικής Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκαφιδιάς ΜΑΚΑΡΙΑΣ της Β' πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από το  Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, πλαισιωμένο από τους Επισκόπους,  Μεσσαορίας Κύπρου κ.  Γρηγόριο, και Ωλένης κ.Αθανάσιο.

Στην Εντατική με γρίπη 48χρονη στον Πύργο


nosokomeio_pirgou1

Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι υγειονομικές αρχές μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα - "Έξαρση της γρίπης σε νεαρά και μέσης ηλικίας άτομα" επισήμανε ο Δ/ντης της Παθολογικής Ο. Ζαχαριάδης

Ηλεία: Με αρκετό κρύο τις επόμενες ημέρες


krio
Το κρύο ήρθε για να μείνει όπως δείχνουν τα στοιχεία των επόμενων ημερών. Και μπορεί ο καιρός να παρουσιάσει μια ύφεση έως την

Καιός: Μικρή βελτίωση την Πέμπτη - Πού θα βρέχει

Καιρός: Μικρή βελτίωση την Πέμπτη - Πού θα βρέχει
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη με τοπικές βροχές στα νότια και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στα νοτιοανατολικά μέχρι το μεσημέρι. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα νότια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Ιανουαρίου 

Άγιος Νεόφυτος ο Μάρτυρας

Άγιος Νεόφυτος ο Μάρτυρας



Ημερομηνία εορτής: 21/01/2016
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 21 Ιανουαρίου εκάστου έτους.
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Νεοφυτος Ο Μαρτυρας (275 - 290)



Τὸν Νεόφυτον ἐκριζοῖ γῆθεν δόρυ,
Νέου φυτοῦ κάλλιστον οἷὰ περ θάλος.
Βιογραφία
Ο Άγιος Νεόφυτος γεννήθηκε στη Νίκαια της Βιθυνίας από γονείς ευσεβείς, τον Θεόδωρο και τη Φλωρεντία,