ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.........................ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ- ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ

ccc

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ....

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

  ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ , ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ 

ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ...ΣΤΟΥΣ

Σαν σήμερα

Στις 13 Δεκεμβρίου

Το 1803 έγινε το Ολοκαύτωμα στο Κούγκι. Ο ιερομόναχος Σαμουήλ, μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθεί αυτός και πέντε Σουλιώτες

3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ: Σαρλερουά - Ολυμπιακός 50-61

Τη νίκη που θα του εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση και σχεδόν σίγουρα την πρωτιά στον δεύτερο όμιλο της Ευρωλίγκας με όλα τα συνεπαγόμενα οφέλη έχει στόχο...

Στο βιβλίο Guiness η αφίσα για το νέο άλμπουμ του Michael Jackson!

Άλλο ένα ασυνήθιστο ρεκόρ έκανε ο βασιλιάς της ποπ Michael Jackson, μετά το θανατό του...

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στo Μοναστήρι Σέρρες

Δέκα πυροσβεστικά κλιμάκια επιχειρούσαν στην Ιερά Μονή Αγίου Προδρόμου, στο νομό Σερρών όπου νωρίς το απόγευμα ξέσπασε...

"Να στηρίξουμε έμπρακτα τις τοπικές αγορές μας"


\"Να στηρίξουμε έμπρακτα τις τοπικές αγορές μας\"
Τα Εμπορικά καταστήματα του Νομού μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης από την μειωμένη αγοραστική δύναμη των πολιτών που είναι αποτέλεσμα της συνεχούς συρρίκνωσης των εισοδημάτων των εργαζομένων , των αγροτοκτηνοτρόφων και ...

Ενα εκατομμύριο Χριστουγεννιάτικα φωτάκια στο σπίτι του!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η οικογένεια Faucher στο Delaware, στόλισε κάπως υπερβολικά το σπίτι της με λαμπάκια για τις γιορτες των Χριστουγέννων.

Στα ...θρανία του "Καλλικράτη" οι Ηλείοι σύμβουλοι

Στα ...θρανία του \"Καλλικράτη\" οι Ηλείοι σύμβουλοι
Ικανοποιητική κρίνεται η συμμετοχή των Ηλείων δημοτικών συμβούλων που βρέθηκαν σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία για μια πρώτη γνωριμία με το σχέδιο "Καλλικράτης".

Θα βρέξει πάλι αστέρια απόψε!!

Βροχή αστεριών θα έχουμε σήμερα καθώς οι Διδυμίδες επιφυλάσσουν για τους ξενύχτηδες ένα...

Κάθε 63 λεπτά πεθαίνει μία γυναίκα από την ενδοοικογενειακή βία!

Μία γυναίκα πεθαίνει κάθε 63 λεπτά από την ενδιοικογενειακή βία...

Προσωπικό ασφαλείας στα νοσοκομεία την Τετάρτη – Απεργούν ήδη οι γιατροί του ΙΚΑ



Μόνο τα επείγοντα περιστατικά θα γίνονται δεκτά την Τετάρτη στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι γιατροί μετέχουν στην απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Με προσωπικό ασφαλείας ήδη τα νοσοκομεία του ΙΚΑ.

Ποτέ, μα ποτέ μην το κάνετε αυτό


 




  

Πριν από λίγο καιρό, κάποιο; φόρτιζε το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια της φόρτισης, δέχτηκε μια κλήση στην οποία απάντησε με τη συσκευή συνδεδεμένη ακόμη στον φορτιστή.

“Πωλείται καλάσνικοφ – Γίνονται και ευκολίες πληρωμής”



Αυτό μάλλον δεν το είχαν ξανασυναντήσει στην καριέρα τους οι αστυνομικοί στον Ίλιον

Ένας 39χρονος κυκλοφορούσε στους δρόμους και... έβγαζε στο σφυρί ένα πολεμικό όπλο τύπου “καλάσνικοφ”.
Μόνο που δεν διαλαλούσε την πραμάτεια του φωνάζοντας...

Ο 39χρονος είχε αποθρασυνθεί τόσο πολύ που έκανε και... παζάρια. Είχε βάλει τιμή μετρητής 1.000 ευρώ ενώ για όσους ήθελαν να πληρώσουν με δόσεις η τιμή ήταν στα 1.500 ευρώ.
newsit

    Τι να τρώτε για να είστε ντούροι στο... κρεβάτι



    Το τι τρώμε καθημερινά παίζει σημαντικό ρόλο στην σεξουαλική μας ζωή. Γι' αυτό καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι πρέπει να τρώμε για να μην μας προδώσει ο οργανισμός μας στις...

    Χιόνια από το πρωί στην Β. Ελλάδα - Ενας νεκρός - Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, βροχές και καταιγίδες


    ΟΙ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ


    - Καρπενήσι: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας - Εγκλωβίστηκαν και οι διασώστες!
    - Νέα επιδείνωση από σήμερα - Αναλυτικά η πρόγνωση 
    - Κλειστά τα σχολεία σε Σέρρες- Καστοριά- Φλώρινα - Πέλλα - Γρεβενά και Ηράκλειο
    - Οδηγίες για ασφαλή οδήγηση σε χιόνια και πάγο - Ολοι οι δρόμοι που είναι κλειστοί σε όλη την Ελλάδα

    Καραϊσκάκη για να το ζηλεύεις!

    http://www.newsbeast.gr/files/temp/09587D677F1241F6E739456B711F66AF.jpgΔείτε ποιες είναι οι απόρθητες έδρες στην Ευρώπη

    Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής το «7 στα 7» κόντρα στον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα έξι...

    Εβδομάδα απεργιών και ταλαιπωρίας για τους πολίτες – Απεργούν οι πάντες!


    «Καυτή» η εβδομάδα που ξεκίνησε στο απεργιακό μέτωπο. Πιο δύσκολη μέρα απ' όλες η Τετάρτη, όταν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία.

    Πάτρα: Τηλεφώνησαν σε λάθος άνθρωπο για να πουν ότι πέθανε ο πατέρας του



    Τα στοιχεία ενός λογαριασμού της ΔΕΗ τους οδήγησαν σε αυτό το απίστευτο λάθος!

    Ένας Πατρινός άκουσε από την άλλη γραμμή του τηελφώνου άνδρα της αστυνομίας να τον ενημερώνει ότι ο πατέρας του είχε πέσει θύμα τροχαίου

    Τελειώνει το Νησί

    Η μεγάλη παραγωγή του φετινού χειμώνα στα τηλεοπτικά δρώμενα ρίχνει αναγκαστικά αυλαία...

    ΔΕΙΤΕ: Τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα δένρα του κόσμου!

    Εκατομμύρια λαμπάκια, χιλιάδες μέτρα καλώδιο, εκατομμύρια στολίδια. Τόσα υλικά χρειάστηκαν για να στολιστούν τα πιο μεγάλα και... εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα του κόσμου.
     
    Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν φυσικά την τιμητική τους. Αν και ευρωπαϊκό έθιμο τα βλέπουμε να φιγουράρουν παντού. Στολίδια, λαμπάκια, χρώματα, μουσική είναι συνήθως αυτά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Όμως εδώ το μέγεθος μετράει.

    Anthem, Αριζόνα

    Φέτος το υψηλότερο φυσικό δέντρο της Αμερικής μας εξέπληξε. Το περιμέναμε κάπου μεταξύ Ν. Υόρκης, Λος Άντζελες και Σικάγο, αλλά τελικά βρίσκεται στο Anthem, ένα μικρό προάστιο της Αριζόνα. Το δέντρο έχει ύψος 33 μέτρα και εισήχθηκε από την Καλιφόρνια. Για τον στολισμό του χρειάστηκαν 3.000 στολίδια και περίπου 3.500 μέτρα καλώδιο με λαμπάκια. Για το στήσιμο και τον στολισμό του δούλεψαν περισσότεροι από 15 εργάτες για μια εβδομάδα.

    National Arts Theatre Iganmu Lagos, Αφρική

    Όχι φέτος, άλλα πέρσι, στο National Arts Theatre βρισκόταν το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αφρικής. Το δέντρο ήταν μια προσφορά της εταιρία Coca Cola στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας για τα Χριστούγεννα. Το δέντρο είχε ύψος 30 μέτρα, αλλά μαζί με την ειδική πλατφόρμα που ήταν τοποθετημένο, η κατασκευή ξεπερνούσε τα 34 μέτρα ύψος. Για τον στολισμό του χρησιμοποιήθηκαν 7.500 στολίδια και 40.200 λαμπιόνια. Μακάρι να δούμε κάτι ανάλογο και φέτος μιας και το θέαμα ήταν πολύ εντυπωσιακό.

    Mexico City, Μεξικό

    Το υψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου βρίσκεται φέτος στο Μεξικό και μάλιστα κέρδισε και μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες. Το δέντρο δεν είναι φυσικό αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό. Έχει ύψος 110,35 μέτρα και είναι καλυμμένο από 1.2 εκατομμύρια λαμπιόνια και περισσότερα από 80 χλμ καλώδιο. Το δέντρο του Μεξικό κέρδισε το ρεκόρ από το δέντρο της Βραζιλίας για μόλις 24 εκατοστά. Να σημειωθεί ότι η Βραζιλία είχε το ρεκόρ από το 2007.

    Washington, ΗΠΑ

    Το δέντρο που στολίζεται έξω από το Καπιτώλιο κάθε χρόνο αποτελεί πλέον παράδοση. Δεν είναι το μεγαλύτερο, αλλά είναι πολύ εντυπωσιακό. Η παράδοση ξεκίνησε το 1964 όταν στολίστηκε ένα δέντρο 7 μέτρων που υπήρχε στην αυλή. Δυστυχώς το δέντρο αυτό μαράθηκε το 1968 και από τότε κάθε χρόνο η δασική υπηρεσία στέλνει το δέντρο του Καπιτωλίου. Φέτος το δέντρο προέρχεται από το εθνικό πάρκο Bridger-Teton και στα κλαδιά του κρέμονται περισσότερα από 5.000 στολίδια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στολίδια είναι φτιαγμένα στο χέρι από τα παιδία του Wyoming.

    Monte Ingino, Ιταλία

    Εδώ δεν έχουμε το μεγαλύτερο δέντρο αλλά την μεγαλύτερη απεικόνιση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στην πλαγιά του βουνού Ingino, έξω από την πόλη του Gubbio, οι ιταλοί κάθε χρόνο χρησιμοποιούν περισσότερα από 120.000 μέτρα καλώδιο για σχηματίσουν ένα στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το δέντρο «ανάβει» κάθε χρόνο στις 7 Δεκεμβρίου και φέτος υπάρχει μια πρωτοπορία. Για την φωταγώγηση του δέντρου τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά κι έτσι το έθιμο αποκτά οικολογικό χαρακτήρα.

    Grand Prince Hotel Akasaka, Τόκιο

    Άλλη μία απεικόνιση ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. Από το 2007 το ξενοδοχείο Grand Prince Hotel Akasaka τοποθετεί ειδικά φώτα νέον στο εξωτερικό του που σχηματίζουν ένα στολισμένο δέντρο. Παρά την φωτισμένη πόλη, το δέντρο ξεχωρίζει και η φωταγώγησή του έχει πλέον γίνει θεσμός. Δυστυχώς διαβάσαμε ότι φέτος είναι η τελευταία χρονιά που μπορείτε να το θαυμάσετε, μιας και το ξενοδοχείο θα κλείσει μετά από 25 χρόνια λειτουργίας.

    Murano Glass Museum, Βενετία

    Να κι ένα δέντρο που πλέον μπορείτε να το θαυμάσετε μόνο εάν επισκεφτείτε το μουσείο Murano Glass στην Βενετία. Το συγκεκριμένο δέντρο κατασκευάστηκε το 2006 και είναι ολοκληρωτικά φτιαγμένο από φυσητό γυαλί. Έχει ύψος 7,5 μέτρα και ζυγίζει περισσότερο από τρεις τόνους. Αυτό ήταν που του χάρισε μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο γυάλινο δέντρο του κόσμου. Το δέντρο κατασκεύασε ο δεξιοτέχνης του γυαλιού Simone Cenedense. 

    24oro

    Πληθώρα προβολών και δράσεων

    Πληθώρα προβολών και δράσεων
    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από σήμερα (Δευτέρα) όλες οι δραστηριότητες του 13ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και της 10ης Camera Zizanio.

    Ξεκινούν οι αναδασώσεις στην Ηλεία

    Εγκαθίστανται αύριο τα συνεργεία δασεργατών και αγροτών που θα πραγματοποιήσουν τις αναδασώσεις σε διάφορες περιοχές της Ηλείας με στόχο την αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και την τόνωση της τοπικής οικονομίας μέσω της απασχόλησης.

    ΤΩΡΑ: Στις φλόγες μοναστήρι!

    Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου στις...

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αύριο εκδικάζεται η έφεση του

    Ο Παναθηναϊκός θα μάθει αύριο (14/12) την απόφαση της έφεσης που έκανε για την τιμωρία της...

    Σε πολιορκία τα λεωφoρεία!

    Χάος στους δρόμους της Αθήνας
    Κατέβασαν τις μπάρες οι εργαζόμενοι στα αμαξοστάσια της ΕΘΕΛ, εμποδίζοντας...

    Στο Κτηματολόγιο τέσσερις περιοχές της Ηλείας

    Στο Κτηματολόγιο τέσσερις περιοχές της Ηλείας
    Η περιοχή της Αμαλιάδας είναι από αυτές που εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο.
    Περιοχές των δήμων Πύργου και Αμαλιάδας εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο, σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος με απόφαση της υπουργού Τίνας Μπιρμπίλη.

    To ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας Εκπαιδευτικών

    To ψηφοδέλτιο της Ταξικής Ενότητας Εκπαιδευτικών
    Οι υποψήφιοι με την Ταξική Ενότητα Εκπαιδευτικών, που στηρίζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), στο νομό Ηλείας.

    Πολύ νερό στην Ανδρίτσαινα

    Πολύ νερό στην Ανδρίτσαινα
    Επιδείνωση παρουσίασε ο καιρός την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου με βροχές και καταιγίδες στο σύνολο της Ηλείας. 

    ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΡΩΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

    ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΙΙ


    Η μεσαία πλάκα με τις αυλακωτές διαμορφώσεις τοποθετείται κατά μήκος στα πεζοδρόμια για να χρησιμοποιείται ως οδηγός για τα άτομα με προβλήματα όρασης. 

    Η «πράσινη» πρόταση για τον Πύργο

    Η «πράσινη» πρόταση για τον Πύργο
    Την πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη ανάπλασης περιοχών του δήμου Πύργου που φέρει τη σφραγίδα της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης πρόβαλε το ειδικό ένθετο «ΟΙΚΟ» της εφημερίδας «Καθημερινή», το περασμένο Σάββατο.

    Προϊστάμενος ΕΛΤΑ υπεξαίρεσε 217.000 ευρώ για να χειρουργηθεί

    http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/L/lefta1_216029549.jpgΑντιμέτωπες με μια πρωτοφανή υπόθεση υπεξαίρεσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το...

    Δείτε το... εκπληκτικό!!!!

    http://photos1.blogger.com/blogger/7904/2683/1600/illusion1.jpgΟΔΗΓΙΕΣ:
    1. Συγκεντρωθείτε και παρατηρείστε τις 4 τελείες για περίπου 45 δεύτερα....

    Μήτρογλου για Άρη

    http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/31995.jpg
                                                                                                                                              Δηλώσεις στο «Φως των Σπορ» έκανε ο Πατέρας του Κώστα Μήτρογλου, μιλώντας για την απόφαση του γιου του να φύγει από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ενδιαφέρον του Άρη...

    Υπό ομηρία παιδικός σταθμός στη Γαλλία

    http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/paidikos-stathmos-425x288.jpg
    Ένοπλος κρατά ομήρους 15 παιδιά σε παιδικό σταθμό στην πόλη Μπεζανσόν...

    ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Τρέξε να δεις μια ωραία σύγκρουση!!!

    http://www.abc.net.au/reslib/200801/r216537_843366.jpgΣτις εισαγωγικές εξετάσεις ρώτησαν ένα υποψήφιο σταθμάρχη:
    - Όταν δύο τρένα πάνε να... συγκρουστούν τι θα κάνεις;

    5 τεστ μυαλού και ψυχολογίας...θα πάθετε πλάκα!!!

    http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/13dec-425x288.jpg
    Κάντε τα τεστ και θα κάταλάβετε γιατί έχουμε πάθει πλάκα...

    Χριστουγεννιάτικα έθιμα σε όλο τον κόσμο

    Η Αγγλική- κλασσική διακόσμηση περιλαμβάνει φωτεινά κόκκινα Αλεξανδριανά γύρω από το τζάκι...

    ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

    Στις ανατολικές πλαγιές του Παρνασσού και σε εποχές που η μνήμη του ανθρώπου χάνεται στην αχλή του χρόνου, εκεί όπου και η σημερινή...

    Κλειστές οι τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη

    Από σήμερα ξεκίνησε απεργία η Αγροτική Τράπεζα

    Τουρκία- Ελλάδα: Η πλούσια και η φτωχή

    Σύγκριση των οικονομικών στοιχείων της Ελλάδας και της Τουρκίας κάνει η τουρκική εφημερίδα Sabah, για να καταλήξει στην...

    Παρενοχλούσε τα παιδιά μέσα σε παιδικό σταθμό

    Έβαλαν τον λύκο να προσέχει τα πρόβατα. Αντί να προσέχει λοιπόν τα παιδιά αυτός δυστυχώς τα παρενοχλούσε σεξουαλικά...

    Κι' άλλα σχολεία κλειστά σε Δυτική και Κεντρική Μακεδονία

    Με αποφάσεις των νομαρχών ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά - Διαβάστε τις περιοχές...

    Έρχεται ο φόρος του... σεξ!

    Όλα έχουν φορολογηθεί τώρα φαίνεται πως θα μπαίνει φόρος και στο σεξ. Ο νέος “φόρος της ηδονής” ετοιμάζεται να “χτυπήσει” και τον αγοραίο έρωτα!

    Εµπιστοσύνη στους έλληνες ναυτικούς

    Το 53,7% των µαθητών Τρίτης Λυκείου δεν γνωρίζει ότι ο ελληνόκτητος στόλος είναι από τους µεγαλύτερους στον  κόσµο, σύµφωνα µε έρευνα που πραγµατοποιήθηκε µε πρωτοβουλία του Ιδρύµατος Ευγενίδου µε στόχο να γνωρίσουν  οι νέοι τις επαγγελµατικές διεξόδους που προσφέρει η ναυτική εκπαίδευση  Ο ελληνόκτητος στόλος πρέπει να συνεχίσει τη στελέχωσή του µε έλληνες αξιωµατικούς, αν θέλει να βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της παγκόσµιας ποντοπόρου ναυτιλίας.

    Μωρό κλειδώθηκε στο μπάνιο

    Η επέμβαση της αστυνομίας χρειάστηκε προκειμένου να απεγκλωβιστεί ένα μωράκι 2 ετών στην Πάτρα.