ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑ ...



Σήμερα γιορτάζει η συχωριανή μας ΑΜΑΛΙΑ ΧΑΒΙΑΡΑ ..

Να της ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ

Vamos Argentina! Στον τελικό μετά από 24 χρόνια κόντρα στην Γερμανία


Vamos Argentina! Στον τελικό μετά από 24 χρόνια κόντρα στην Γερμανία
ΦΩΤΟ Reuters

- Μετά από 24 χρόνια αποτυχιών η Αργεντινή θα βρεθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διεκδικώντας το 3ο της Μουντιάλ
- Η “αλμπισελέστε” ήρθε ισόπαλη (0-0) με την Ολλανδία, αλλά πήρε το “εισιτήριο” στη διαδικασία των πέναλτι (2-4), όπως είχε κάνει και το 1990 στον ημιτελικό με την Ιταλία
- Ο Ρομέρο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σαμπέγια, αποκρούοντας δυο εκτελέσεις, σαν... άλλλος Γκοεγκοετσέα
- Την Κυριακή στις 22:00 ο μεγάλος τελικός κόντρα στην Γερμανία, σε μια επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ της Ιταλίας
- Το Σάββατο Βραζιλία και Ολλανδία θα αναμετρηθούν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης

Κατάκολο: Συνελήφθη ιδιοκτήτης Λούνα Παρκ που λειτουργούσε χωρίς άδεια


lounapark

Ο δράστης λειτουργούσε την επιχείρηση χωρίς να έχει εφοδιαστεί με άδεια λειτουργίας

Περιβόλια Φιγαλείας: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Πέρασε μέσα απο αρχαιολογικό χώρο


figaleia3a
Περισσότερα απο 30 στρέμματα δασικής έκτασης έχουν γίνει στάχτη σε πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν απο τις τέσσερις το μεσημέρι στην περιοχή Περιβόλια Φιγαλείας προς Δραγώγι και Επικούρειο Απόλλωνα.
Στην περιοχή έχουν σπεύσει οχήματα και προσωπικό απο την Π.Υ. Πύργου και τα κλιμάκια Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ έχουν κληθεί και εναέρια μέσα.
Σύμφωνα με άλλες πηγές η φωτιά απειλεί χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, ενώ πλησιάζει και την περιοχή της Νέδα.

Ηλεία: Επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών – Αναλυτική πρόγνωση


dros

Επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων έως 6 μποφόρ περιμένουμε  και την Πέμπτη. Αυτής της διεύθυνσης άνεμοι προκαλούν πτώση της θερμοκρασίας στην περιοχή μας, αντίθετα στην ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Θεσσαλία δημιουργούν συνθήκες υψηλών θερμοκρασιών έως και καύσωνα. Την προσοχή τους θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες το παραπάνω διήμερο, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων θα είναι αυξημένος.  
Αρκετά δροσερός καιρός θα επικρατήσει την Παρασκευή.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη

  Γενικά αίθριος ο καιρός την Πέμπτη. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις στα νοτιά μέχρι 6 μποφόρ.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Ιουλίου