ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτο ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο




ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ισόπαλοι 3-3 ήρθαν Ηρακλής και ΠΑΟΚ




Σε ένα ματς που τα είχε σχεδόν όλα, Ηρακλης και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3.
Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού στις καθυστερήσεις και με το σκορ στο 3-2, νικήθηκε από τον Περνίς και στη συνέχεια ο Μπαρτολίνι που υπέπεσε στην παράβαση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 5ης αγωνιστικής


lexaina_xelidoni2

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Σοβαρή καταγγελία από ξεναγό για το μουσείο της Ολυμπίας



Μια απίστευτη καταγγελία, η οποία αφορά την εξυπηρέτηση των τουριστών – ειδικά όσων αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και παρ’ όλα αυτά φτάνουν στην Αρχαία Ολυμπία μέσω κρουαζιέρας για να επισκεφθούν τον Αρχαιολογικό της χώρο και το Μουσείο – είδε το φως της δημοσιότητας, τις προηγούμενες ημέρες, όταν ένα γκρουπ ηλικιωμένων και ανάπηρων Αυστριακών θέλησε να επισκεφθεί το Μουσείο της Ολυμπίας προχθές το πρωί.

Αμοιβή 2.000 ευρώ για τον δηλητηριασμό σπάνιου σκυλιού ράτσας pitbull



Προμελετημένη φαίνεται να ήταν η ενέργεια δηλητηριασμού με φόλα που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός σπάνιου σκυλιού ράτσας pitbull ονόματι Ice στο Κατάκολο...

Με "καπέλο" 60% ο φετινός ΕΝΦΙΑ λόγω των εξωπραγματικών αντικειμενικών

akinita_pirgosΘα υπολογιστεί με βάση τις τιμές του 2007 - Για αντικατάστασή του με ΦΑΠ το 2016 μιλά ο Αλεξιάδης - Από τα μέσα του επόμενου έτους η μείωση των αντικειμενικών - Παραμένει το σχέδιο για φορολόγηση ακινήτων και στο εξωτερικό

Ηλεία: Ξεκινά με συννεφιά η εβδομάδα


sunnefiaΠαροδικές συννεφιές, πυκνές σε πολλές περιοχές του νομού θα «στήσουν» το σκηνικό του καιρού για σήμερα Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη. Ο καιρός αλλάζει από την Τετάρτη με πιο έντονα φαινόμενα την Πέμπτη σε όλο το νομό και πτώση της θερμοκρασίας. Ο υδράργυρος στην Ηλεία σήμερα θα κυμανθεί από τους 13 έως τους 25ο C. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και αργότερα βορειοδυτικοί ασθενείς.

Καιρός: Βροχή και Ήλιος με... δόντια


Καιρός: Βροχή και Ήλιος με... δόντια


Οι βροχές ήρθαν για να μείνουν στα περισσότερα σημεία της χώρας και μαζί ρίχνουν και τη θερμοκρασία
Σύμφωνα με την ΕΜΥ στο Ιόνιο αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν ομίχλες, κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σαν σήμερα

ΣΗΜΑΙΑ ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Οκτωβρίου