ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Φεύγουν 35.000 από το Δημόσιο, αλλά δεν απολύονται... Σύνταξη στα 67 το ... δώρο για να μην γίνουν απολύσεις


- Ποιοι θα βρεθούν εκτός Δημοσίου για να αποφευχθούν οι απολύσεις
- Στο στόχαστρο υπάλληλοι με παραπτώματα και μακροχρόνιες ασθένειες
- Στον αέρα χιλιάδες υπάλληλοι των δήμων

Μάιος 2012: Μόνο έξοδα (για εκλογές), μηδέν έσοδα (από τα μουσεία)


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι στο θέμα.

Αυτή τη φορά, όμως, έχουμε άλλη μια επιβεβαίωση της άποψης πως κανείς, ούτε η τρόικα, μπορεί να μας σώσει, αν δεν κάνουμε κάτι εμείς.

» Καραγκούνης: «Μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ στην Premier League»


Καραγκούνης: «Μεγάλο κίνητρο να αγωνιστώ στην Premier League»  Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ εξήγησε ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου.

Ηράκλειο: ''Κρατήστε το παιδί μου, δεν έχω να πληρώσω''!



ΦΩΤΟ από prismanews.gr

Απίστευτες ιστορίες εκτυλίσσονται σε καθημερινή βάση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, ιστορίες που αποτυπώνουν τις επιπτώσεις της κρίσης σε όλο της το μεγαλείο.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

ΦΩΤΟ:Γρηγόρης Στριγάς
Το Σάββατο 1-9-2012 σφύριξε ξανά τρένο μετά απο δύο περίπου χρόνια,στο εγκαταλελειμένο μετρικό σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου.

Τον συρμό αποτελούσαν δύο ντιζελάμαξες τύπου ALCO,μια επιβατάμαξα και μια σκευοφόρος.Μάλιστα η μία απο τις δύο μηχανές είναι πλήρως ανακατασκευασμένη,αλλά δυστυχώς ποτέ δεν έτρεξε σε κανονικό δρομολόγιο λόγω "αναστολής λειτουργίας της γραμμής"!

Συνελήφθη 52χρονος στον Πύργο, για οφειλές προς το Δημόσιο


 Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 52χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Βαρθολομιό: Νέα "παρτίδα" λαθρομεταναστών στο δρόμο για τη θάλασσα

paki1.JPGΔύο ημέρες μετά από την πρώτη ομάδα λαθρομεταναστών που έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή της Λυγιάς Βαρθολομιού με στόχο τη διαφυγή τους από θαλάσσης στην

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ !





ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ
Ένταση  επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, όταν στελέχη της ΔΑΚΕ του ιδιωτικού τομέα που βρίσκονταν εκεί συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν βουλευτές του κόμματος που προσέρχονταν για να μετάσχουν σε συνάντηση με στελέχη της ΝΔ που μετέχουν στην κυβέρνηση.

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


Αρκετά μεγάλο  πλήθος στρατιωτικών συγκεντρώθηκε χθες το απόγευμα Τετάρτης 12/9/12 στις 4:30 μμ στο άγαλμα του Θ.Κολοκοτρώνη στο κέντρο της Αθήνας ..

Κλείδωσαν οι μειώσεις στο 6% για τους ένστολους - Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους τροϊκανούς στο υπ.Οικονομικών


Κλείδωσαν οι μειώσεις 6% στους ένστολους εκτός των αστυνομικών! Αυτό ανακοίνωσε ο διευθυντής του γραφείου του Γ.Στουρνάρα. Ευθύνες στο υπουργείο Άμυνας .

Π.Ε. Ηλείας: Προσοχή σε πλημμύρες και κατολισθήσεις


plimmires2
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια της αντιπλημμυρικής περιόδου, εφιστούν την προσοχή στους εμπλεκόμενους φορείς,
για την άμεση λήψη μέτρων για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των κατολισθητικών και πλυμμυρικών φαινομένων στην Π.Ε. Ηλείας.

Απολύσεις-εξπρες στο Δημόσιο και σύνταξη για όλους στα 67 ζητάει η τρόικα


- Εξαήμερο σε όλες τις επιχειρήσεις και μείωση 50% στις αποζημιώσεις για απόλυση
- Προτάσεις-σοκ από το ΔΝΤ για μέτρα 3 δισ. ευρώ
- Με παραίτηση απειλεί ο υπουργός αν περάσουν οι απολύσεις

Έρχονται βροχές και καταιγίδες από την Πέμπτη


Μεταβολή του καιρού το απόγευμα στα βορειοδυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που βαθμιαία και κυρίως τη νύχτα θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα δυτικά τμήματα. Νότιοι άνεμοι με βαθμιαία ενίσχυση στο Ιόνιο το βράδυ τοπικά στα 7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση για την Πέμπτη

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Σεπτεμβρίου