ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ανήλικη Τουρκάλα γέννησε στο δρόμο

Παράτησε το νεογέννητο στο πεζοδρόμιο
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης.

«Νεοναζιστής επιτίθεται σε βουλευτές» - Η επίθεση Κασιδιάρη κάνει το γύρο του κόσμου

Σάλο και στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης προκαλεί η άνανδρη επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και τη Ρένα Δούρου.

Aπήγαγαν τον 15χρονο γιο διευθυντή τράπεζας στη Χαλκίδα


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Οι απαγωγείς του 15χρονου μαθητή ζητούν λύτρα από τον πατέρα του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Αρπαξαν το παιδί την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της Χαλκίδας. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ.

ΣΟΚ: Χαστούκι Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη και νερό εναντίον Δούρου. Δείτε το βίντεο

Δείτε το επίμαχο βίντεο από τα χαστούκια και τις γροθιές του υποψηφίου βουλευτή της Χ.Α. εναντίον της Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο ίδιος εκτόξευσε ποτήρι νερό εναντίον της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου
Άγριο ξύλο στο τηλεοπτικό στούντιο του ΑΝΤ1, αφήνοντας άφωνους τους καλεσμένους πολιτικούς εκπροσώπους και τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη.

Προς επίλυση το πρόβλημα της περίθαλψης των λιμενικών


Από τα τέλη του 2007 πληρώνουν από την τσέπη τους φάρμακα και γιατρούς

“Ντου” στη Σούπερ Λιγκα από ΑΕΚτζήδες! - Αναβλήθηκε το Δ.Σ.

Περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας την ώρα που συνεδρίαζε για τις έξι ομάδες που δεν πήραν άδεια, πέταξαν γιαούρτια, καρέκλες και αποχώρησαν. Σάντουιτς και ύβρεις κατά του Σάββα Θεοδωρίδη. Λιποθύμησε ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, Παντελής Τσιλαλίδης.

Μεγάλη η λυπητερή για τους πρώτους 280.000 φορολογουμένους

Τα καθαρά έσοδα του Δημοσίου από την πρώτη «παρτίδα» των εκκαθαριστικών σημειωμάτων θα ανέλθει σε 380 εκατ. ευρώ.

Οι 10 τρόποι που το ΥΠΟΙΚ θα ξετινάξει τους Έλληνες - Έρχονται κατασχέσεις ακινήτων, αυτοκινήτων και ενοκίων για χρέη έως 3.000 ευρώ

- Το υπουργείο καλεί να εφαρμόζεται ο νόμος, χωρίς να λογαριάζουν ποιόν έχουν απέναντί τους
- Το δημόσιο θα παίρνει τις αμοιβές των ελ. επαγγελματιών εάν αυτοί χρωστούν στο δημόσιο
- Τηλεφωνική ενημέρωση οφειλετών που πρόκειται να χάσουν τη ρύθμιση
- Ιδιοκτήτης ακινήτου που παίρνει ενοίκιο εάν χρωστάει στο δημόσιο, το ενοίκιο θα το παίρνει κατευθείαν το δημόσιο
- Ποινικές διώξεις σε περιπτώσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών άνω των 5.000 ευρώ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας για το αδιαχώρητο στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης

HliasPanagoulisΣαν τις σαρδέλες στοιβάζονται κρατούμενοι και λαθρομετανάστες στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ηλείας.

Απόπειρα αυτοκτονίας 50χρονης τυλιγμένης στις φλόγες


kenoΤέλος στη ζωή της πηδώντας από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου 112 στην Πάτρα, επεχείρησε να

Στα αζήτητα από την αρχή οι πατάτες Ηλείας - Αχαΐας με τιμή που δεν ξεπερνά τα 17 λεπτά το κιλό

patataΚραυγή αγωνίας απευθύνουν μέσω του ΑγροΤύπου οι πατατοπαραγωγοί της Ηλείας και της Αχαΐας οι οποίοι ξεκίνησαν την συγκομιδή με τιμές παραγωγού οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 17 λεπτά/κιλό.

Κύκλωμα "εξάγει" μετανάστες μέσω Κυλλήνης-Ζακύνθου

kullin1Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Ανδρέας Κορομηλάς, σχολίασε στο IONION FM, ότι δημιουργήθηκε αναστάτωση το Σάββατο στις 10 το βράδυ στην Κυλλήνη, όταν αφέθησαν 

Κραυγή απόγνωσης από καρκινοπαθή - Ξέσπασε γιατί δεν έβρισκε τα φάρμακά της (video)


farmaka4Ουρές σχηματίζονται στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ από το πρωί της Τετάρτης καθώς ξεκίνησε η διάθεση σκευασμάτων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων, ωστόσο πολλοί από τους

Ηλεία: Πρώτες σοβαρές ζέστες το Σαββατοκύριακο


thermokrasΜετά την πρόσκαιρη πτώση του υδραργύρου και την αυξημένη υγρασία, από την Τετάρτη η υγρασία περιορίζεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει με επιστροφή στα 30άρια σταδιακά από την Πέμπτη.

Φραγκαβίλα Αμαλιάδας: Κλέβουν το λάδι από τα καντήλια των τάφων


kantili1Όσο οι συνθήκες οδηγούν στην εξαθλίωση της κοινωνίας, τόσο θα είναι πιο έντονα ακραία φαινόμενα, όπως αυτό της κλοπής ελαιολάδου από …

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Ιουνίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ