ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

«Πέφτουν τα τσιμέντα» με τον Μπερμπάτοφ στην Τούμπα

ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ

Έρχεται στον ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος στράικερ



Ήταν από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Και ο ΠΑΟΚ ήθελε απεγνωσμένα επιθετικό. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην εξαιρετική προσφορά που του έκανε ο Ιβαν Σαββίδης και φτάνει με τα μπόνους τα 2 εκατ. ευρώ.
Παρά το έντονο φλερτ με την Άστον Βίλα, μετά το ναυάγιο στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο βούλγαρος επιθετικός δεν είχε άλλη πρόταση σαν αυτή του ΠΑΟΚ στα χέρια του και εν τέλει οι Θεσσαλονικείς -με τη μεθοδικότητά τους και δείχνοντάς του πόσο πολύ τον ήθελαν στην ομάδα- τον έκαναν δικό τους.
Ο 34χρονος φορ με παραστάσεις σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης πείστηκε απ' το πλάνο που του παρουσιάστηκε και αποφάσισε να έρθει να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αποτελώντας αν όχι την πιο σημαντική φετινή μεταγραφή της Σούπερ Λίγκας, τουλάχιστον μία εξ' αυτών.
Ο παίκτης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.
Να τονίσουμε ότι ο Μπερμπάτοφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League (δεν έχει δηλωθεί) και θα παίξει στην Ευρώπη μόνο αν ο ΠΑΟΚ περάσει στην επόμενη φάση.
Ο Μπερμπάτοφ προέρχεται από μια παραγωγική σεζόν με τη Μονακό, όπου είχε 9 γκολ σε 38 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Αναδείχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ακολούθως έκανε μεγάλη καριέρα σε Λεβερκούζεν (90 γκολ σε 202 εμφανίσεις από το 2001 μέχρι το 2006), Τότεναμ (46 γκολ σε 101 ματς από το 2006 μέχρι το 2008), Μαν. Γιουνάιτεντ (56 γκολ σε 147 ματς από το 2008 μέχρι το 2012) και Φούλαμ (20 γκολ σε 54 ματς από το 2012 μέχρι το 2014), ενώ την τελευταία μιάμιση σεζόν έπαιζε στο Πριγκιπάτο. Επίσης είχε 48 γκολ σε 78 εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα, όπου είναι πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, ενώ έχει αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην πατρίδα του επτά φορές.
Πηγή: sport-fm.gr

Φυλλορροεί το προσωπικό στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας

Παρατείνεται εκ νέου η αναστολή λειτουργίας της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, έπειτα από σχετική απόφαση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Βασίλη Δημόπουλου και κατ’ επέκταση παρατείνεται και η μετακίνηση των μαιών στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου.

Ηλεία: Έβαλαν στο μάτι τα αγροκτήματα


piraulos
Αντικείμενα σχετικά με την γεωργική καλλιέργεια έκλεψαν άγνωστοι από διάφορες περιοχές της Ηλείας. Στα

Άνοιξε διάπλατα η πόρτα των αποχωρήσεων στο ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας


siriza_apoxoriseis

Παραιτήθηκαν χθες οι Πάνος Βεργέτης και Χαράλαμπος Βρυώνης - Έπεται συνέχεια σήμερα στη Γενική Συνέλευση στον Κούβελο (8.30 μ.μ.)

Ηλεία: Ζέστη και υγρασία ξανά


zesti_ygrasia
Ο καλός καιρός διατηρείται στην Ηλεία, μόνο που η αίσθηση ζέστης θα ανέβει ως προς τις τιμές λόγω υγρασίας σήμερα Τετάρτη. Έτσι κατά τόπους οι θερμοκρασίες των 30 με 32οC θα δίνουν την αίσθηση πως θα είναι υψηλότερες. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί ένα με δύο βαθμούς χαμηλότερα στα ορεινά και τα νότια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από δυτικές διευθύνσεις.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Καιρός: Πού θα βρέξει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Πού θα βρέξει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωσηΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά.

Σαν σήμερα

vpagosm

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Σεπτεμβρίου