ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο



Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιοΟ Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το …Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά! Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:

Ύστατη προσπάθεια δημιουργίας κυβέρνησης - Το βάρος πέφτει στον Φώτη Κουβέλη - Σε εξέλιξη η κρισιμότατη συνάντηση στο Προεδρικό

- Σαμαράς πριν μπει στο Μέγαρο: "Κάνω ότι μπορώ για να δημιουργηθεί κυβέρνηση"
- Από τη συνάντηση αυτή θα λείπει ο κ. Τσίπρας που έθεσε όρους για να ξαναπάει
- Δυσφορία στους Ανεξάρτητους Έλληνες που δεν προσκλήθηκαν σε αυτή τη συνάντηση
- Τα περισσότερα σενάρια δείχνουν πως η χώρα οδεύει ολοταχώς σε νέες εκλογές
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σείστηκε το{{ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ }} κατά την άφιξη του Ολυμπιακού



Η υποδοχή του Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζελος από sport24tv


Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα Συνθήματα, τραγούδια, καπνογόνα και η...

ΣΕ LIVE STREAMING H ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΩΡΑ!




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ LIVE ΕΔΩ

Έμειναν στην... προσπάθεια - “Ορατές” πλέον οι εκλογές με τη χώρα σε τεντωμένο σχοινί – Νέα σύσκεψη το απόγευμα 19:30 στο Προεδρικό Μέγαρο

- Δεν θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ
- Σαμαράς: δεν ξέρω που το πάει ο κ. Τσίπρας
- Βενιζέλος : Προκλητική αλαζονεία
- Κουβέλης: πολιτική αθλιότητα
- Τσίπρας: δεν θα προδώσουμε τον λαό
- Ποιοι μιλούν για αλλαγή στάσης Καμμένου και νέα σενάρια κυβέρνησης

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Βάρδα


 Έναν 26χρονο από την Αλβανία συνέλαβαν προχθες αστυνομικοί, στην Αετοράχη Ηλείας, για κατοχή ναρκωτικών και αντίσταση.

Πύργος: Αιμοδοσία για ρεκόρ στο 6ο δημοτικό σχολείο

aimodosia2Κάθε φορά και καλύτερο είναι το αποτέλεσμα για τις εθελοντικές αιμοδοσίας που διοργανώνει το 6ο δημοτικό σχολείο και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

Ζαχάρω: Αντιδράσεις του εμπορικού συλλόγου για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας

ky_zaxarosΣτην περικοπή των εφημεριών του Κέντρου Υγείας Ζαχάρως αντιδρά με ανακοίνωσή του και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Θαύμα στην Πόλη! - Πρωταθλητής Ευρώπης με...απίστευτη ανατροπή ο Ολυμπιακός(VIDEO)



Ο Ολυμπιακός τρέλανε την Ευρώπη, έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό Ευρωλίγκας αφού βρέθηκε να χάνει με 19 πόντους στο 28ο λεπτό και κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό του τρόπαιο. Με μαγική εμφάνιση του Παπανικολάου, πρωταγωνιστές της ανατροπής τους Σλούκα και Μάντζαρη και εκτελεστή τον Πρίντεζη οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 62-61 την ΤΣΣΚΑ, σηκώνοντας μέσα στην Πόλη την κούπα.

Πέρσαινα Ηλείας: Αντιδράσεις των γονέων για το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου

persainaΗ απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το δημοτικό σχολείο στην Πέρσαινα και να το συγχωνεύσει με αυτό στο Κούμανι, προκαλεί έντονες αντιδράσεις στη μικρή κοινωνία του χωριού.

Σαν σήμερα

Τα γενονότα της 14ης Μαΐου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....