ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Ελληνικά καλλιστεία 2014: Αυτές είναι οι δύο μελαχρινές καλλονές που θα μας εκπροσωπήσουν στα Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος


kallisteia
Μπορεί οι ένδοξες εποχές των καλλιστείων, με τα λαμπερά σόου, να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι

Και Εντιγκά και Ντοσεβί στον Ολυμπιακό


Την απόκτηση των δύο άσων ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι»

Αυτές είναι οι περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές - Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση


Αυτές είναι οι περιοχές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα και τις 52 Κυριακές - Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση

  - Σύμφωνα με το Μνημόνιο η σχετική υπουργική απόφαση έπρεπε να είχε εκδοθεί μέχρι και σήμερα
- Σε αυτές τις περιοχές τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν προαιρετικά ανεξαρτήτως μεγέθους
- Δεν αποκλείεται η πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου σε όλη τη χώρα
- Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η συζήτηση για την απελευθέρωση των προσφορών και των εκπτώσεων
-
 Χάρτης για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Γαστούνη: Οι κλέφτες πάνε για μεγάλο στιδάφο – Έκλεψαν 25 κουνέλια


kounelia
Πιθανότατα για το

Πύργος: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και γύρισαν να τον (ξανά) - κλέψουν


ksilodarmos1
Σοβαρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο του Πύργου.

Ηλεία: 30 γυναίκες, θύματα βίας "πέρασαν" το τελευταίο 6μηνο το κατώφλι του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Πύργου


via100
Γυναίκες κάθε μορφωτικού και βιοτικού επιπέδου, έχουν ζητήσει βοήθεια και στηρίζονται από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου - "Έρχονται αποφασισμένες και ενημερωμένες"
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Κική Κολοβέρου (kkoloverou@yahoo.gr)

Ηλεία: Υποφερτή ζέστη και υγρασία – Αναλυτική πρόγνωση


nero
Άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από σήμερα Δευτέρα και σε συνδυασμό με την σχετικά αυξημένη υγρασία η αίσθηση της ζέστης κυρίως στα αστικά κέντρα θα είναι έντονη. Πάντως, η άνοδος του υδράργυρου δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση να πλησιάζει τα όρια του καύσωνα, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί σε προηγούμενη πρόγνωση.

Επικράτηση ενισχυμένων βορειοδυτικών ανέμων έως 6 μποφόρ περιμένουμε την Τετάρτη και την Πέμπτη. Θερμοκρασία σε αισθητή πτώση. Την προσοχή τους θα πρέπει να δείξουν οι πολίτες το παραπάνω διήμερο, καθώς ο κίνδυνος πυρκαγιών λόγω των ενισχυμένων ανέμων θα είναι αυξημένος. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Η πρόγνωση του καιρού για την Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 4 με 5 στο Αιγαίο και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Ιουλίου