ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (21:45, NS3)

ΣΕ LIVE STREAMING

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Euroleague 
 
 
 
 
 
Ολυμπιακός - Μπεσίκτας (21:45, NS3), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ


Ο        Σύλλογος Φιλόμουσων Λεχαινών 
      [[  ΟΡΦΕΥΣ  ]]
                1932
ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ

Αρχηγού απόντος η Εφές έκανε...πάρτι - Δεν πάλεψε ο Παναθηναϊκός


Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι πολύτιμος για τον Παναθηναϊκό και όταν λείπει αυτό φαίνεται ακόμη περισσότερο. Χωρίς τον αρχηγό τους οι "πράσινοι" άφησαν την Εφές από την αρχή του ματς να ελέγξει τον ρυθμό και χάρη στους Μπράμο και Σχορτσανίτη έφυγαν με, μόνο, -14 (78-64) από την Πόλη.

Ημέρα της κρίσης για τον Παναθηναϊκό

Εν αναμονή της απάντησης του πρίγκηπα

«Φλερτάρουν» με τις χειροπέδες ακόμη τρεις πρώην υπουργοί – Ξεκινάει επιχείρηση «καθαρά πολιτικά χέρια» με εντολή Σαμαρά


- Γενικό ξεκαθάρισμα αρχίζει το Μαξίμου
- Θα ακολουθήσουν κι άλλοι το δρόμο Παπακωνσταντίνου το... μήνυμα
- Δυο πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας κι ένας του ΠΑΣΟΚ θα βρεθούν στο επίκεντρο των ερευνών
- Θα ελεγχθούν και συγγενικά τους πρόσωπα
- Στο μικροσκόπιο και επιχειρηματίες αλλά και μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού

Νέες κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες, Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, αντιδρώντας στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Λιμάνι Κυλλήνης: Με το «δεξί» η νέα χρονιά!


Λιμάνι Κυλλήνης: Με το «δεξί» η νέα χρονιά!
Παλιές καλές εποχές θύμιζε το πρωί της Πέμπτης το λιμάνι της Κυλλήνης, με το πρώτο δρομολόγιο για Ζάκυνθο να φεύγει με 100% πληρότητα, τόσο σε επιβάτες όσο και σε οχήματα. Την ίδια στιγμή, το λιμάνι της Κυλλήνης υποδέχθηκε την Πέμπτη το πρώτο εμπορικό πλοίο της χρονιάς, το οποίο μετέφερε αγωγούς ύδρευσης για το έργο του διυλιστηρίου στο φράγμα του Πηνειού και το οποίο, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιήσει άλλες 3 με 4 «επισκέψεις». Η νέα χρονιά στο λιμάνι της Κυλλήνης φαίνεται να μπήκε με το «δεξί», ενώ όλες οι εκτιμήσεις, είναι πέρα για πέρα αισιόδοξες.

ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας: «Αγγίζει» τα 2,50 ευρώ το κιλό το λάδι!

ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας: «Αγγίζει» τα 2,50 ευρώ το κιλό το λάδι!
Με μια κίνηση ματ το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας αποφάσισε να στηρίξει εμπράκτως τους ελαιοπαραγωγούς που βγάζουν το λάδι τους στο ελαιοτριβείο της συνεταιριστικής οργάνωσης στην Ζαχάρω.  Από προχθές η οργάνωση αγοράζει το λάδι με τιμή 2,42 ευρώ το κιλό, την υψηλότερη που επίσημα έχει ανακοινωθεί από συνεταιριστικό φορέα φέτος στην Ηλεία.

Ηλεία: "Ξέφυγαν" οι κυνηγοί του χαλκού – Δύο μεγάλα χτυπήματα


kalodiaΜε «άγριες» διαθέσεις φαίνεται πως έχουν επιστρέψει στην Ηλεία δυναμικά οι «κυνηγοί του χαλκού».

Αμαλιάδα: Πρώην αστυνομικός επιχείρησε να πατήσει μοτοσικλετιστή!



Αμαλιάδα: Πρώην αστυνομικός επιχείρησε να πατήσει μοτοσικλετιστή! Δικογραφία σε βάρος πρώην αστυνομικού στην Αμαλιάδα, με τις κατηγορίες της απρόκλητης επίθεσης και της απόπειρας πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον 56χρονο συνταξιούχο αστυνομικό, σημειώθηκε σε γειτονιά της Αμαλιάδας, αφήνοντας εμβρόντητους τους γείτονές του.

Ζαχάρω: "Μπούκαραν" στο σχολείο, έσπασαν τζάμι χάλασαν βρύσες και έφυγαν


zaxaro1Χωρίς να προκληθεί κάποια πολύ σημαντική ζημιά και χωρίς να κλαπεί κάποιο αντικείμενο «μπούκαραν» τις προηγούμενες ημέρες στο δημοτικό σχολείο Ζαχάρως. Οι δράστες έκαναν τη …

20 εκατ. ευρώ στους δήμους για τα σχολεία και επιπλέον 5 εκατ. ευρώ για τη θέρμανση


sxoleioΤο ποσό των 20 εκατ. ευρώ κατανέμεται σε όλους τους δήμους της χώρας, με στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας
εκπαίδευσης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ηλεία; Φεύγει (;) για Πάτρα το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας - "Ξεκρέμαστοι" οι εργαζόμενοι


Τεράστιο πλήγμα θα δεχτεί για ακόμα μια φορά ο Νομός Ηλείας,
somaστην περίπτωση που οι φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν την Επιθεώρηση Εργασίας να…

Ηλεία: Έρχεται τσουχτερό κρύο από την Κυριακή των Θεοφανίων


Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός το Σαββατοκύριακο των Θεοφανίων. Ψυχρές αέριες μάζες θα εισβάλουν στην χώρα μας, προκαλώντας δημιουργία βαρομετρικού χαμηλού στο ύψος
της Ρόδου, με πιθανόν δημιουργία ενός δευτερεύον αβαθές χαμηλού νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου. Πάντως, όπως συνήθως συμπεριφέρονται τέτοιου τύπου ψυχρές εισβολές, απασχολούν κυρίως την ανατολική Ελλάδα.

Λίγες βροχές και ομίχλη


Πρόσκαιρες ασθενείς βροχές αναμένονται στα νότια. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά. 

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Ιανουαρίου