ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ....



Να μην ξεχάσω και.... να μην μου τύχει τίποτα ΑΥΡΙΟ...!!!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014
 ΣΤΗΝ

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...?




Χαιρετώ και πάλι τους συμπαίκτες του στοιχήματος …
Επιλογές και σήμερα για την κοινή προσπάθεια που είναι η εντόπιση σωστών προτάσεων και με τελικό στόχο το κέρδος
Σήμερα θα προτείνουμε ,προτάσεις με δική σας επιλογή και ένα σύστημα
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΣΗ ,ΘΑΝΑΣΙΑ


Image du Blog georgessylviemarie.centerblog.net ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ  ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
ΣΤΟΥΣ ...

Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας


Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας
  Ο  Μέγας Αθανάσιος
Είναι κοινή διαπίστωση, μα και λυπηρά δυστυχώς, στις ημέρες μας αντιστραφήκανε οι όροι. Οι όροι της λογικής, της τάξεως και της ευπρέπειας. Τα κάτω, τα μικρά, τα ανάξια λόγου τα βάλαμε στα επάνω σκαλοπάτια της κλίμακος των αξιών και τα μεγάλα στα χαμηλά. Σεβόμαστε, αναγνωρίζουμε και ηρωποιούμε τους μικρούς, τους ανάξιους, αντί τους μεγάλους και τους άξιους. Τους μεγάλους ευεργέτες της ανθρωπότητας, τους κορυφαίους της επιστήμης, των τεχνών και των γραμμάτων, τους ήρωες της πίστεως και της πατρίδας τους περιφρονούμε, δεν τους αναγνωρίζουμε.

Έκανε το 3 στα 3 ο Παναθηναϊκός


Επιβλήθηκε 78-64 της Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ

Πύργος: Ζουν σε παράπηγμα κατασκευασμένο από νάιλον χωρίς ρεύμα και νερό (VIDEO)

)
 
Εδώ και πέντε μήνες, η μοίρα τους έχει εγκαταλείψει και η κοινωνία αδιαφορεί για την κατάσταση στην οποία είναι αναγκασμένοι να ζουν, καθώς η πενταμελής οικογένεια από τη Μυρτιά, για

Ηλεία: Σε κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες


trakter.JPG

Κινητοποιήσεις ξεκινούν από την Δευτέρα οι αγρότες της Ηλείας, όπως αποφάσισαν στην χθεσινοβραδινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αγροτικός Σύλλογος Αμαλιάδας στο Εργατικό Κέντρο.

Hλεία: Προδόθηκε από την καρδιά του ο Θέμης Παναγόπουλος...


 
Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Ηλείας και της Αχαΐας ο θάνατος του 45χρονου Θεμιστοκλή Παναγόπουλου,

Ηλεία: Βελτιώνεται ο καιρός - Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση

palouki

Θερμή εισβολή, ενίσχυση ανέμων και σκόνη από την Αφρική!


Φτάσαμε αισίως στα μέσα του χειμώνα με ούτε ίχνος χιονιού στα ορεινά της Ηλείας ακόμα και στα ορεινά της Πελοποννήσου, χιόνι μπορεί να βρει κανείς πάνω από τα 2.000 μέτρα!

Τραγική λοιπόν η πορεία του καιρού για μέσα Γενάρη, θερμή εισβολή το Σαββατοκύριακο, ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων και σκόνη από την Αφρική!

Ακόμα δεν υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για κάποια σοβαρή ψυχρή εισβολή σε βάθος δεκαημέρου. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Αραιές νεφώσεις το Σαββατοκύριακο με σταδιακή επικράτηση νοτίων ανεμών στα πελάγη 4 με 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ