ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

One man show! Ερυθρόλευκη "πτήση" πρόκρισης με φύλακα-άγγελο τον Ρομπέρτο


One man show! Ερυθρόλευκη `πτήση` πρόκρισης με φύλακα-άγγελο τον Ρομπέρτο
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Μπενφίκα “πάτησε” τον Ολυμπιακό μέσα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά βρήκε μπροστά της έναν απίστευτο Ρομπέρτο που κατέβασε... ρολά. Το γκολ της νίκης που φέρνει τους "ερυθρόλευκους" μια ανάσα από τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Μανωλάς. Στο άλλο ματς του ομίλου, Παρί – Άντερλεχτ 1-1.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ζαχάρω: Εκλεψαν φορτηγό για να πάρουν το ραδιοκασετόφωνο


sillipsiΔράστες είναι δύο ημεδαποί οι οποίοι και συνελήφθησαν

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο. Απεικονίζει τον εκτελεστή να πυροβολεί


dolofonia

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη διπλή δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο Αττικής

Δεμένα τα πλοία την Τετάρτη, λόγω απεργίας της ΠΝΟ


karavi

Κλειστή η γραμμή Κυλλήνης - Ζακύνθου και Κυλλήνης - Κεφαλονιάς

Σε απεργειακό κλοίο η Ηλεία


apergia

Μαζί στην πορεία Πρωτοβάθμια σωματεία και Εργατικό Κέντρο

Τι "αποκάλυψε" η ανακοίνωση των διοικητών από το υπουργείο Υγείας Κέντρο Υγείας και επισήμως το Γ.Ν. Αμαλιάδας


nosok_amal.JPGΈτσι εμφανίζεται στη λίστα με τα ονόματα των νέων Διοικητών από το Υπ. Υγείας - Ο αναπλ. Διοικητής του Γ.Ν. Κ.Υ. Κρεστένων τοποθετήθηκε στην Αργολίδα - Β. Δημόπουλος στον Πύργο και Λ. Καλογεράκος στην Αμαλιάδα

Ηλεία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


louki.JPG

Βελτίωση περιμένουμε από το μεσημέρι της Τετάρτης

“Κατακλυσμός” στην Αττική – Προβλήματα στην κίνηση


“Κατακλυσμός” στην Αττική – Προβλήματα στην κίνηση
Πηγή τηλεόραση ΣΚΑΪ

Προβλήματα λόγω τροχαίου τα ξημερώματα στον Κηφισό. Όλοι οι κεντρικοί δρόμοι έχουν αυξημένη κίνηση λόγω της νεροποντής. Όλη την ημέρα θα βρέχει στην Αττική, δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Νοεμβρίου