ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

{{Εανός }} Κατάστημα ενδυμάτων -υποδημάτων -αξεσουάρ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ




Ένα νέο κατάστημα με μεγάλη ποικιλία ενδυμάτων -υποδημάτων και αξεσουάρ άνοιξε στο 

ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Ενσωματωμένη εικόνα 2 

στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Τέσσερις ΠΑΕ στο «σκαμνί»…


Για τη συμπεριφορά των οπαδών τους την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Ολυμπία Οδός: Εκτός ξανά η Ηλεία!


Εκτός αυτοκινητοδρόμων βγάζει την Ηλεία η υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων  με την οποία χρηματοδοτείται με 350 εκ. ευρώ ο αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ (Πάτρα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη).

Τίμησαν την Επέτειο της Μάχης του Βαρθολομιού


Με εορταστικές εκδηλώσεις όπου συμμετείχαν οι μαθητές των σχολείων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων τιμήθηκε την Κυριακή η επέτειος της Μάχης του Βαρθολομιού.

Κατασχέσεις προϊόντων στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας


laiki_amal

Πηγή

Δελτίο Τύπου ΠΔΕ

Από κλιμάκιο της Περιφέρειας

Εκτεταμένους ελέγχους, που είχαν ως

Πύργος: Αυτοκίνητο κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι


troxaio1
troxaio2Μετά απο σύγκρουση με άλλο όχημα

Αντιπλημμυρικά έργα και αγροτική οδοποιία στην Τ.Κ. Ξενιών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                      Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Με το διπλό στόχο της αντιπλημμυρικής θωράκισης και

Τον έκλεψε και τον εγκατέλειψε


Άπλετο φως στο μυστήριο του θανάσιμου τραυματισμού του Αλέξη Ψυχογιού δόθηκε προχθες το πρωί με τη σύλληψη ενός 33χρονου Πακιστανού, ο οποίος βρήκε τον 30χρονο πεσμένο μετά από τροχαίο – εκτροπή δίκυκλης μοτοσικλέτας - και όχι μόνο παρέλειψε να τον βοηθήσει αλλά του έκλεψε το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα που είχε στην τσέπη του παντελονιού του.

Έκτακτο Καιρικό: Έντονα καιρικά φαινόμενα την Τετάρτη


idea-lightning-strike

Μετά το μεσημέρι αναμένονται οι ισχυρές καταιγίδες

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη


Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες -τοπικά ισχυρές- θα σημειωθούν την Τετάρτη στις περισσότερες δυτικές, κεντρικές και νότιες περιοχές .
Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα κεντρικά και βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 13ης Νοεμβρίου