ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Ξύλο μεταξύ Παναθηναϊκών και Tούρκων της Γαλατά (Video)


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η πλατεία Ταξίμ πριν λίγο με συμπλοκές ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Γαλατασαράι. Μαχαιρώθηκε νωρίτερα οπαδός της Φενέρ σε επεισόδια μεταξύ του΄ρκων καθώς σήμερα γίνεται και το Σούπερ Καπ στην Τουρκία μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Γαλατά Σεράι. Δείτε video:

ΣΟΚ για τους όσους έχουν κάνει την φετινή φορολογική δήλωση!


Τα φυλάγανε όλα για μετά τις εκλογές! Όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν προλάβει είτε να συμπληρώσουν την φετινή φορολογική δήλωση, είτε να δουν μέσω του etax το εκκαθαριστικό τους έχουν πάθει στη κυριολεξία ΣΟΚ.
Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Ηλεία: Τοξικές φόλες – βόμβες με υδροκυάνιο!


Ηλεία: Τοξικές φόλες – βόμβες με υδροκυάνιο!Πραγματικές «βόμβες» δηλητηρίου, άκρως επικίνδυνες για τα ζώα αλλά και τους ίδιους τους ανθρώπους  είναι οι φόλες που χρησιμοποιούν κάποιοι τελευταία σε χωριά της Ηλείας.

Ψήφισαν το... νεκρό υποψήφιο της Χρυσής Αυγής!


Ο θανών Γιώργος Μπακογεώργος, που θα ήταν υποψήφιος στην Αιτωλοακαρνανία πήρε 1510 σταυρούς...

FACEBOOK Ξεκινάει χρεώσεις


Τέλος εποχής για τη δωρεάν διαδικτυακή κοινωνική δικτύωση μέσω facebook φαίνεται ότι σηματοδοτεί η νέα πολιτική της εταιρείας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:οι δαπάνες για την Άμυνα μέχρι το 2016.Τι προβλέπεται για τους μισθούς.Πίνακας





Το Onalert αποκαλύπτει την εισήγηση του ΥΕΘΑ που ζητήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών για τις αμυντικές δαπάνες μέχρι το 2016.Το ΥΕΘΑ την έστειλε και σύμφωνα με τα όσα εισηγείται προκύπτει ότι:

Ξεκαρδιστική φάρσα: Το ατίθασο κουτάλι... [video]

Οι πελάτες - θύματα της φάρσας - του εστιατορίου, κάνουν το λάθος να παραγγείλουν σούπα. Φυσικά, δεν γνωρίζουν πως κάτω από το πιάτο τους υπάρχει ένας

Κύμα μετανάστευσης στην Κύπρο


Τα τελευταία δύο χρόνια χιλιάδες είναι οι Ελληνες που έχουν πάει στην Κύπρο εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ποια αρκούδα; Γκρίζοι λύκοι!


Ποια αρκούδα; Γκρίζοι λύκοι! (Photo: Action Images)
Τα εγκληματικά λάθη των τριών διαιτητών του αγώνα, που ήθελαν με το…

HomeΑθλητικά Ερυθρόλευκος...άθλος με Μπαρτσελόνα! – Στον τελικό με ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός

- Την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 68-64 της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του final-4 της Κωνσταντινούπολης.
- Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Ίβκοβιτς. Κορυφαίοι οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Ντόρσεϊ που έριξαν στο... καναβάτσο την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010.
- Την Κυριακή το βράδυ οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ με στόχο να ολοκληρώσουν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό.
- Δείτε ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λεχαινών καλεί τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς αλλά και τους πολίτες των Λεχαινών και της ευρύτερης περιοχής στη βραδιά έντεχνης και ροκ μουσικής που διοργανώνει το Σάββατο 12 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Άστρον, στα Λεχαινά.

Το Υπουργείο Παιδείας καταργεί το Παράρτημα ΤΕΙ Πάτρας στην Αμαλιάδα (Εμπορίας και Διαφήμισης)

 Καταγγελία του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αμαλιάδας
Καταγγέλλουμε απερίφραστα την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας που ουσιαστικά καταργεί το ένα από τα δύο παραρτήματα του ΤΕΙ Πάτρας στην

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Μαΐου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..Ζηλεύει η νύχτα