ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ :ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ




ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
{{ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ }}
Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε την ταινία ...

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΤΑΙΝΙΑ : ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ

  Δειτε την ιστορική ταινία {{Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ }} Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και δείτε την ταινία

Μονοήμερη εκδρομή Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας Εν Αθήναι

                 Α   Ν   Α   Κ   Ο   Ι   Ν  Ω   Σ   Η 
Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλέιας εν Αθήναι ,είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι :
  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή  με προορισμό 

Ηλεία: Σήκωσαν και άλλο σπίτι στον κάμπο


diarriktesΔεύτερο κρούσμα διαρρηκτών που μπήκαν σε σπίτι και δεν άφησαν τίποτα πίσω τους παρουσιάστηκε αυτή τη φορά στην περιοχή μεταξύ Ανδραβίδας και Κυλλήνης δίπλα
στον κεντρικό δρόμο.

Ηλεία: Ποιος θα πρωτο-παρελάσει . . . ; Οι φόβοι της ΕΛ.ΑΣ.

parelasi1a.JPGΟ πονοκέφαλος καλά κρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για την εξέλιξη της σημερινή παρέλασης σε Πύργο και Αμαλιάδα κυρίως για την επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Φόβοι που έχουν να κάνουν με το «επαναστατικό» κλίμα που προσδίδει η ημέρα και τους τρόπους αντίδρασης κοινωνικών ομάδων μέσα από την παρέλαση.

Ηλεία: Με θυελλώδεις ανέμους και ζεστό καιρό η παρέλαση – αναλυτική πρόγνωση

parelasiΑισθητή άνοδο της θερμοκρασίας και βαθμιαία ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων περιμένουμε σήμερα Κυριακή. Οι αραιές νεφώσεις που επικρατούν
σταδιακά θα πυκνώσουν, με παράλληλη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 25ης Μαρτίου

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου


Άγιος Λουκάς Αρχιεπίσκοπος Κριμαίας
Λόγος εις τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου

"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Τη σκέψη κάνω αστραπή
στον ουρανό απάνω,
να πάει να πει "Χρόνια Πολλά" 
σε φίλους που δεν φτάνω!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ .....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...

Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ...