ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ


Δωδεκαήμερο ή Δωδεκάμερο ονομάζεται η περίοδος των 12  ημερών και νυχτών, από την παραμονή των Χριστουγέννων έως το πρωί του Αγιασμού, στις 6 του Ιανουαρίου.
Η παράδοση θεωρεί ότι

Με νίκη έκλεισε τη χρονιά το «τριφύλλι»


Επικράτησε με 2-0 της Κέρκυρας

Αμαλιάδα: Σήκωσαν τα χρυσαφικά από διαμέρισμα


diarriktis_xrisafika
Χρυσά κοσμήματα, λίρες και άλλα αντικείμενα αξίας, βρήκαν σε διαμέρισμα άγνωστοι δράστες στην Αμαλιάδα.

Οι «μνηστήρες» των κομματικών ψηφοδελτίων της Ηλείας


ΕΚΛΟΓΕΣ
(22/12/2014 11:00)
Οι πρόωρες εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή είναι ante portas, για αυτό και στα κομματικά επιτελεία έχουν ήδη ξεκινήσει τα… σχέδια επί χάρτου. Στην Ηλεία η συγκρότηση ψηφοδελτίου προβληματίζει τα περισσότερα κόμματα, αλλά για διαφορετικούς λόγους το καθένα.
Στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ παρατηρείται

Ν. Μανωλάδα: Είδε τους κλέφτες αλλά η ζημιά είχε γίνει


diarriktes
Το ποσό των 300 ευρώ κατάφεραν να αρπάξουν τρεις άγνωστοι άντρες από το σπίτι μιας ηλικιωμένης στη Νέα Μανωλάδα. Οι δράστες έγιναν

Ανακαλούνται πρόστιμα και διοικητικές αποβολές στο Κτήμα της Μανωλάδας!


ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ
(22/12/2014 14:49)
Δικαιώνονται, μετά από… 92 χρόνια, οι κάτοχοι της έκτασης των 15.000 στρεμμάτων που ανήκουν στο «Κτήμα Μανωλάδας», καθώς με την

Ηλεία: Ηλιόλουστη η εβδομάδα των Χριστουγέννων – Αναλυτική πρόγνωση


winter_sun_b1
Με λιακάδα θα εορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα. Αλλαγή στην διάταξη των συστημάτων περιμένουμε από την Παρασκευή, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με βαρομετρικά χαμηλά να παίρνουν πορεία προς την χώρας μας. 
 
To metar.gr σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Αμαλιάδας στο σύνδεσμο meteo.camera/amaliada/
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση



Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη, με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Στα βόρεια τις πρωινές ώρες κατά τόπους παγετός.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Δεκεμβρίου

Στάσεις εργασίας σε μετρό, ΗΣΑΠ, τραμ την Τρίτη


EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ.
Συγκεκριμένα, οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ θα μείνουν ακινητοποιημένοι από