ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ BLOG MAΣ ..
ΛΟΓΩ ΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ

13χρονη ξύπνησε από κώμα και μιλούσε άλλη γλώσσα!



Ένα δεκατριάχρονο κορίτσι από την πόλη Knin της Κροατίας, εξέπληξε τους γιατρούς όταν ξύπνησε από κώμα...

Μείωση 50% στα διόδια;


Κατ' αρχήν ...

Έρευνες για τη ζωή μετά το θάνατο



Ένα νοσοκομείο στο Λονδίνο βοηθά τους επιστήμονες να μελετήσουν και να κατανοήσουν τι..

Ταξιδέψτε σ' ολόκληρο το σύμπαν σε 6 λεπτά video

Ταξιδέψτε σ' ολόκληρο το σύμπαν σε 6 λεπτά
Το βίντεο ξεκινάει από τα Ιμαλάια για να φτάσει στο απώτατο άκρο του Κόσμου...

Καβάλα: Επίδοξος βιαστής έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες!



Ο υποτιθέμενος επιχειρηματίας καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση...

Ανέκδοτο: Η εκδίκηση του Τοτού



Η δασκάλα της Α' δημοτικού έχει πρόβλημα με τον Τοτό που όλο βρίζει και δε δίνει την παραμικρή σημασία στο μάθημα..

Ψυχοπαθής βασανίζει τελετουργικά γάτες μέχρι θανάτου!



Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που κρύβει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ένα διανοητικά ταραγμένο άτομο, που

Υετοφόρος ο Ιανουάριος στην Ηλεία



Αρκετά υετοφόρος (βροχερός) κύλησε ο πρώτος μήνας του 2011 με τα ύψη βροχής να φτάνουν και να ξεπερνούν την μέση κανονική τιμή. Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σημειώθηκαν στις πιο ημιορεινές - ορεινές περιοχές της Ηλείας.

9 Φεβρουαρίου...Σαν Σήμερα


9 Φεβρουαρίου 2004 - Αρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη των πέντε κατηγορουμένων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας (ΕΛΑ).

Πότε πρέπει να καταθέσετε το Ε9;



Πότε πρέπει να καταθέσετε το Ε9;
Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε σήμερα ότι σύμφωνα με...

Τουρκική κορβέτα παραβίασε τα εθνικά χωρικά ύδατα στη ... Μύκονο!


Ένας παλιός μας γνώριμος, η τουρκική κορβέτα TCG BODRUM (F501) A-69 ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, εξερχόμενη από τη Σμύρνη, κινήθηκε βορείως Χίου...

Πάει η τσάντα, πάει κι η φούντα



Μετά τους τσαντάκηδες που δρουν μέσα στις εκκλησίες, τώρα εμφανίστηκαν και οι...

iliatora.gr | Αγρότες σε απόγνωση


Σε δυσμενή θέση βρίσκονται οι καλλιεργητές πορτοκαλιού στην Ηλεία, αφού η πολύ χαμηλή τιμή, η αποδέσμευση της παραγωγής από την επιδότηση, το υψηλό κόστος καλλιέργειας και οι μεγάλες απώλειες από τον καιρό δεν αφήνουν περιθώρια επιβίωσης.

iliatora.gr | Νέος ιερός ναός Αγίου Χαραλάμπους Πύργου


Ιδού ο νέος ναός του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο -βίντεο
Πάνω φωτορεαλιστική απεικόνιση του ναού. Κάτω, στιγμιότυπα από την παρουσίαση της μελέτης απόψε Τρίτη 8 Φεβρουαρίου στον Πύργο.

Σε «καθαρόαιμο» βυζαντινό σταυροειδή ρυθμό με τρούλο, με πολλά στοιχεία αρχιτεκτονικής καινοτομίας θα είναι ο νέος μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο, η μελέτη του οποίου...

Άσπρα καράβια ....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ