ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημη ανακοίνωση της συγκέντρωσης στρατιωτικών.Που και πότε θα γίνει


Επίσημη ανακοίνωση της συγκέντρωσης στρατιωτικών.Που και πότε θα γίνει


Η απόφαση για τη συγκέντρωση των στρατιωτικών είναι πλέον γεγονός. Με ανακοίνωση όλων όσων θα συμμετέχουν αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες και βέβαια οι λόγοι που οδήγησαν σ΄ αυτή τη συγκέντρωση.

Επτά συναντήσεις σε δύο μήνες: Αλήθεια ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός;


07/09/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Το γεγονός ότι την ημέρα που για πρώτη φορά ήλθε μια πραγματικά καλή και ελπιδοφόρα είδηση από την Ευρώπη – και μάλιστα από έναν από τους δανειστές μας, την ΕΚΤ -  στην Ελλάδα επιδιδόμαστε σε γκρίνιες εσωκομματικής κατανάλωσης, αποδεικνύει ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την επαρχιώτικη εσωστρέφειά μας.

Ποιητικός διαγωνισμός για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Γραφείο Π/θμιας & Δ/θμιας  Εκπ/σης Δυτ. Ελλάδας
 Ανακοίνωση 
Στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων που προωθούν την ανάδειξη των δεξιοτήτων των μαθητών και με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτώβρη, θα θέλαμε να σας

Δ. Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 

Ταχ. Δ/νση :

Τηλέφωνο:
Φαξ:

 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285










Δελτίο Τύπου


Στα πλαίσια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 20124/08.06.2012, υπάγονται σε ρύθμιση όλες οι οφειλές των Δημοτών μας  και των επιχειρήσεων,  που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης   και έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες,  έως  και τις 29-2-2012.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΕΝΑΣ


Μικρό παιδί όταν ήμουνα ακόμα θυμάμαι την προετοιμασία που κάναμε όταν ετοιμαζόμαστε να για την εορτή της Παναγιάς της Βλαχέρνας (κατά τους Νιχωρίτες και τριγύρω συμπατριώτες )={ΒΛΑΧΕΡΕΝΑ}...
Η μάνα μου -καλή της ώρα- η

Ένστολοι "κρεμάστηκαν" έξω απο το υπ. Οικονομικών και τη Βουλή


- Ολοκληρώθηκ η πορεία, πάνω απο 5.000 πήραν μέρος
- Μαζί τους δεκάδες βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης
- Αποθέωσαν οι ένστολοι τη Χρυσή Αυγή στο Καλλιμάρμαρο
- Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Newsit

Όλοι μέσα για το διπλό



Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για την πρεμιέρα της στα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Λετονία ολοκληρώθηκε με τον Γιώργο Σαμαρά και τον Χοσέ Χολέμπας να βγάζουν το πρόγραμμα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μετά τη Μέρκελ τώρα και ο Σόιμπλε "στάζει μέλι" για την Ελλάδα


Μέχρι πρότεινος όταν αναφερόταν σε δημοσιονομική επιτυχία μιλούσε μόνο για την Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Αυτή τη φορά μετά τη συνάντηση με τον Στουρνάρα, έβαλε και την Ελλάδα μέσα.

Πηνεία: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση δεμένο χειροπόδαρα

Πηνεία: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση δεμένο χειροπόδαρα (νεώτερα)  Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε σε περιοχή της Πηνείας Ηλείας. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο της περιοχής που χάθηκε πριν λίγες μέρες.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο, Σχολικό Bazaar



 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον Πύργο,

Σχολικό Bazaar




Πύργος,  5 Σεπτεμβρίου 2012



Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει στο σχολικό του Bazaar που θα πραγματοποιηθεί 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2012 στην κεντρική πλατεία του Πύργου και ώρες 17:30- 22:00 το απόγευμα.

Διακοπές τέλος! Νέα σχολική χρονιά και οι μικροί μας φίλοι ανασκουμπώνονται και ετοιμάζονται πυρετωδώς να πάρουν ξανά τις θέσεις τους πίσω από τα θρανία.

Για το ρεκόρ Γκίνες η Μαντολινάτα στο Ηράκλειο


Για το ρεκόρ Γκίνες η Μαντολινάτα στο Ηράκλειο

Μία προσπάθεια να σπάσει το ρεκόρ για την μεγαλύτερη ορχήστρα μαντολίνων του κόσμου, έγινε  στο Ηράκλειο με φόντο το Ενετικό Φρούριο του Κούλε.

Κατάκολο: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε πεζή


troxaio_kat1
troxaio_kat2Μια γυναίκα τραυματίστηκε χθες Πέμπτη απόγευμα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην είσοδο του Κατακόλου, λίγα μέτρα μακρύτερα από το δημοτικό σχολείο.

Πύργος: Εμπρησμός σε ΙΧ μέσα στη νύχτα


fotia_IX1.JPGΣτις φλόγες τυλίχθηκε ένα επιβατηγό αυτοκίνητο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στον Πύργο στην οδό Κοκκίνου δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Χρήσιμες οδηγίες προς τους γονείς για τη νέα σχολική χρονιά


 Πάτρα 6 /9/ 2012





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
-----
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ



Του Μπαρή Θεόδωρου

Προϊσταμένου Επιστημονικής – Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης Περ/κής Δ/νσης Εκπ/σης Δ. Ελλάδας

Σε λίγες μέρες ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Μαθητές και γονείς θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Για να το καταφέρουν θα πρέπει να τεθούν εξαρχής κάποιοι βασικοί κανόνες που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν τα άγχη και τις ανασφάλειές τους.

Μπισχινόκαμπος Ζαχάρως: Ληστεία μετά ξύλου για ηλικιωμένο ζευγάρι (video)


list_01Νύχτα τρόμου ήταν αυτή που έζησαν ο 79χρονος Βασίλης Αγαθάκης και η 76χρονη σύζυγός του Κατερίνα, την Τετάρτη. Στις 2,30 τα ξημερώματα δύο ληστές μπήκαν στο
list_02list_03σπίτι τους στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, ξυλοκόπησαν τον ηλικιωμένο για να τους δώσει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Σεπτεμβρίου