ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πύργος: Το νέο κόλπο των ανήλικων ΡΟΜΑ στα φανάρια


roma3Καινούργιους τρόπους για να προκαλέσουν τους οδηγούς ενός αυτοκινήτου να σταματήσει και να βγει από αυτό ώστε να το εκμεταλλευτούν κλέβοντας ότι μπορούν, βρήκαν
roma1roma2roma4roma5οι ανήλικοι ΡΟΜΑ που έχουν ως εφαλτήριο για τη δράση τους τα φανάρια στη διασταύρωση Φιλοθέης της Ε.Ο. Πατρών – Πύργου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ

be.gif
Χρόνια Πολλά στις σημερινές εορτάζουσες Νιχωρίτισες που αυτές είναι :

Οι μεταθέσεις των αστυνομικών στην Α.Δ. Ηλείας


ADIlias_1Συνεδρίασε προχθές το συμβούλιο Μεταθέσεων της Α.Δ. Ηλείας όπου πραγματοποίησε συνολικά 54 μετακινήσεις Υπαστυνόμων Β’, Ανθυπαστυνόμων, Αρχιφυλάκων,
Υπαρχιφυλάκων και Αστυφυλάκων. Οι μεταθέσεις χαρακτηρίζονται στους κύκλους των αστυνομικών ως ήπιες αν και υπήρχε η φημολογία για το αντίθετο.

2500 λουκέτα στην αγορά της Ηλείας λόγω κρίσης


ermou.JPGΌπου και αν στρέψει κανείς το βλέμμα του, στους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους των πόλεων της Ηλείας, θα συναντήσει κλειστά καταστήματα. Μαγαζιά- κυρίως εμπορικά-
οι ιδιοκτήτες των οποίων «πάλεψαν» για τη διατήρηση τους ωστόσο η μείωση της αγοραστικής δύναμης και κυρίως η αύξηση των υποχρεώσεων τους οδήγησαν στο λουκέτο.

Ηλεία: Έντονη αστάθεια σήμερα Δευτέρα - Από πότε ανεβαίνει ο υδράργυρος – αναλυτική πρόγνωση


pirgos17Έντονη αστάθεια περιμένουμε σήμερα Δευτέρα με ισχυρές μπόρες- τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ημιορεινά - ορεινά.
Σε συνθήκες έντονης αστάθειας, όπως η σημερινή, οι καταιγίδες συνηθίζεται να συνοδεύονται αυτή την εποχή από ισχυρές χαλαζοπτώσεις, ραγδαίες βροχές και ριπαίους ανέμους.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Ιουλίου

Αγία Μαρία η Μαγδαληνή


Αγία Μαρία η Μαγδαληνή
Βίος της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗΣ