ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο χτύπημα για ασθενείς: Τέλος οι ιδιωτικές κλινικές και τα διαγνωστικά κέντρα για τον ΕΟΠΥΥ


Άλλο  ένα χτύπημα έρχεται για τους περίπου 9,5 εκατ. ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ καθώς από τις 8 Οκτωβρίου σταματούν οι δωρεάν νοσηλείες και εξετάσεις στον ιδιωτικό τομέα. Διαβάστε τι αποφάσισαν όλοι οι σύλλογοι των ιδιωτικών φορέων και τι σημαίνει για τους ασφαλισμένους!

Πέρασε το “σκληρό πακέτο” - Έκλεισαν τα μέτρα – 11,5 δισ. περικοπές και 2 δισ. νέοι φόροι για όλους


- Είπε “ναι” ο Σαμαράς, αύριο η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών
- Συνάντηση Στουρνάρα με Βενιζέλο-Κουβέλη σήμερα
- Ποια μέτρα “κλείδωσαν” ήδη, ποια είναι τα κρυφά

Κάποιοι παραδίδουν τη χώρα στον φασισμό



27/09/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Αυτή η ιστορία των 32, 42, 52 ή κι’ εγώ δεν ξέρω πόσων πολιτικών που ελέγχονται για παράνομο πλουτισμό διακινείται χωρίς αμφιβολία από εκείνους που αποκομίζουν οφέλη από κάθε πλήγμα στον κοινοβουλευτισμό.

Δημιουργεί Τράπεζα Ιματισμού ο Δήμος Κάστρου- Κυλλήνης


    

Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου                                                 


 Πολυτεχνείου 2,
Λεχαινά Τ.Κ. 27 053
2623.360 814
2623.0.29285
 


Στην ανάπτυξη, τη συντήρηση και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Η «επένδυση» στην κοινωνική πολιτική γίνεται  με στόχο την παροχή ουσιαστικής μέριμνας στους δημότες, ο οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα εν μέσω αυτής της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας για τη χώρα μας.

Στο δρόμο και οι ανάπηροι! Τα καροτσάκια της οργής

Όταν τα μέτρα και η κρίση βγάζουν στο δρόμο ακόμη και τα άτομα με κινητικές δυσκολίες… Συγκέντρωση Ατόμων με Αναπηρία σήμερα στην Ομόνοια. 

Βίντεο: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου

Βίντεο: Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κοινωνικό Φροντιστήριο ΠύργουΆνοιξε την Τετάρτη τις πύλες του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Πύργου, μία πρωτοβουλία που γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από την τοπική κοινωνία με πλήθος μαθητών από αδύναμες

Ηλεία: Δεν ρυθμίζονται τα μη εγγυημένα πυροδάνεια!


Ηλεία: Δεν ρυθμίζονται τα μη εγγυημένα πυροδάνεια!  Η Διεύθυνση Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών έχει αρνητική εισήγηση και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει ρύθμιση ή παράταση αποπληρωμής για τα πυροδάνεια που δεν έχουν εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.  Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα το οποίο έχει θέσει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστας Νικολούτσος  και η διοίκησή του  τόσο  στο υπουργείο Οικονομικών όσο και στις τράπεζες.

Οι μειώσεις που έρχονται στις συντάξεις


Πολλαπλά είναι τα χτυπήματα που έρχονται στις συντάξεις.

Όλα δείχνουν πως οι μειώσεις θα ξεκινούν από τα χίλια ευρώ, στο άθροισμα της κύριας και της επικουρικής. Η μειώσεις θα είναι κλιμακωτές από 2% ως και 10% ανάλογα το ποσό.

Η λίστα με τα 30 μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ – Το οριστικό “ναι” σήμερα από τους πολιτικούς αρχηγούς


- Εκτός Δημοσίου 15.000 υπάλληλοι άμεσα
- Όλες οι περικοπές σε μισθούς και επιδόματα
- Ολόκληρη η λίστα του σκληρού πακέτου

Ηλεία: "Βεντέτα" μεταξύ γουρουνοκυνηγών σε ορεινή περιοχή


kinigosΣε συμπλοκή η οποία ευτυχώς δεν έλαβε τραγικές διαστάσεις, κατέληξε η διαμάχη μεταξύ γουρουνοκυνηγών σε ορεινή περιοχή της Ηλείας, σχετικά με τη θέση που
είχαν καταλάβει στη διάρκεια του κυνηγιού.

Ηλεία: Ανησυχητικές μεταβολές του καιρού - Καλοκαιρινό το επόμενο πενθήμερο


klima1Συνθήκες Ιουλίου, τρεις ημέρες πριν τον Οκτώβριο, σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ηλεία με θερμοκρασίες 10 με 11 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα,
συνθήκες που θα διατηρηθούν και τις επόμενες 5 ημέρες.

Ηλεία: "Νέκρωσε" ο νομός - Όλοι στους δρόμους στη μεγάλη πανεργατική απεργία (photos)


poreia21.JPGΜε μεγαλύτερο όγκο και περισσότερο παλμό από την τελευταία μεγάλη πανεργατική απεργία που πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, οι εργαζόμενοι στο
δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στην Ηλεία, εδωσαν  δυναμικό αγωνιστικό «παρών» χθες στον Πύργο.

Γενική πρόγνωση καιρού για Πέμπτη 27/09/2012

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ: 27/09/12

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Σεπτεμβρίου