ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΕΟΧΩΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ....


Ενημερώνουμε όλους τους αγαπητούς φίλους του neohorikillinis.blogspot.com και ειδικά , όλους τους συχωριανούς ,που διαθέτουν επιχείρηση στο χωριό μας αλλά και πέρα από το χωριό μας καθώς επίσης και οι  σύλλογοι  και φορείς του χωριού μας που θα ήθελαν να διαφημιστεί εν όψη ΠΑΣΧΑ η επιχείρησή τους καθώς και οι ανακοινώσεις των συλλόγων του χωριού μας ότι :

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΕΙΔΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ν. ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ






Το Αρτοποιείο Βασιλικής Ν.Ψυχογιού στο Νεοχώρι Κυλλήνης  Εύχεται στην αξιότιμη πελατεία του
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ 
και τους ενημερώνει ότι:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

          Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ                 
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας ΚΚ ΓΕΡΜΑΝΟΥ,
σας προσκαλούμε στην
εκδήλωση Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής που
θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και ώρα 8.00 μ.μ.
στον

Πρέβεζα: Σκυλίτσα μπήκε στο φέρετρο μαζί με το αφεντικό της...


Εκείνος την πρόσεχε όσο ζούσε κι εκείνη τον αποχαιρέτησε σαν άνθρωπος. Μια συγκινητική ιστορία για μια σκυλίτσα που δεν ήθελε να αποχωριστεί το αφεντικό της...

Ρυθμίσεις δανείων: Ελαστικός Τειρεσίας - Σκορδάς: Δε νομίζω ότι θα υπάρξει τράπεζα που θα αρνηθεί την ρύθμιση


Το σχέδιο νόμου για την ρύθμιση των στεγαστικών δανείων το οποίο αναμένεται να κατατεθεί στο νομο - σκούπα την Πέμπτη στην Βουλή, σε συνδυασμό με μια άλλη ρύθμιση για τον Τειρεσία ο οποίος γίνεται πιο ελαστικός, προσπαθούν να δώσουν μια ανάσα σε αγορά και δανειολήπτες αλλά θα κριθεί εκ του απετελέσματος.

Το πανόραμα της τελευταίας αγωνιστικής της Super League

Οι αγώνες και τα δεδομένα πριν τα πλέι οφ

Απεριόριστες δόσεις για χρέη μέχρι 5.000 ευρώ – Νομοσχέδιο “σκούπα” ρυθμίζει τις οφειλές προς το Δημόσιο

- 48 δόσεις για όσους οφείλουν πάνω από 5.000 ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για 2,7 εκ. οφειλέτες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους
- Δείτε ποιους αφορά η ρύθμιση και όλες τις προϋποθέσεις για την υπαγωγή

Είναι γεγονός! Οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο - Απόφαση σταθμός του ΣτΕ


Δυο δημόσιοι υπάλληλοι τέθηκαν οριστικά, εκτός της υπηρεσίας τους με αμετάκλητες αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Πρόκειται για τις δυο πρώτες απολύσεις επίορκων στο Δημόσιο.

Το παιχνίδι των λυγμών

Οι παίκτες της ΑΕΚ έγιναν ράκη μετά το τελικό σφύριγμα στο Περιστέρι

Πύργος: Δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία από τους Αστυνομικούς υπάλληλους της Ηλείας



Τη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία τους πραγματοποίησαν χθες το πρωί οι αστυνομικοί υπάλληλοι του Νομού Ηλείας, οι οποίοι, έχουν δημιουργήσει τράπεζα αίματος τον τελευταίο χρόνο στο Νομό, ύστερα από πρωτοβουλία της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Μαρτυρία τραυματία στη Μανολάδα: "Είχαν τόση μανία που πυροβολούσαν στα τυφλά"


IMG_0363.JPGΛίγα 24ωρα μετά το μακελειό στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας, οι 200 μετανάστες εκ των οποίων 28 τραυματίες, «μετρούν» ακόμη τις πληγές τους. Φοβούνται να επιστρέψουν
στα χωράφια, ενώ κάποιοι σκέφτονται να επιστρέψουν στο Μπαγκλαντές, αφού όμως πρώτα πάρουν τα λεφτά που τους χρωστάνε.

Πόσο ακόμα πιο χαμηλά: Δημοσίευμα της Repubblica - "Φράουλες και αίμα, η Αθήνα σε κατάσταση σοκ"


fraoula_1.«Οι “δεκανείς” στις καλλιέργειες φράουλας στη Μανωλάδα πυροβολούν εν ψυχρώ διακόσιους εργάτες (παράνομους μετανάστες) από το Μπαγκλαντές, οι οποίοι διαμαρτύρονται,
επειδή εδώ και έξι μήνες δεν πληρώνονται. Είκοσι οκτώ τραυματίες, τρεις συλληφθέντες. Η κυβέρνηση υπόσχεται: δεν θα γίνουν απελάσεις»…

Ηλεία: Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


asta

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει, την Δευτέρα και την Τρίτη, με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι ικανές να δώσουν κάτι περισσότερο από πολύ τοπικές και ασθενείς βροχές, άνευ σημασίας.

Όσον αφορά την θερμοκρασία. Από την Τρίτη, βαθμιαία και μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας περιμένουμε σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Στοιχεία για τα πρώτα 30άρια στο τέλος της εβδομάδας.

Κανένα πρόβλημα με τους ανέμους τις επόμενες ημέρες.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Βροχές, καταιγίδες και άνοδος της θερμοκρασίας


Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Δευτέρα, αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 22ης Απριλίου