ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να ΜΗΝ πέσετε θύμα απάτης!


Συμβουλές για την αποφυγή... των επιτηδειών, που βάζουν στόχο κυρίως ηλικιωμένους, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΟΦΗ 19:30 μ.μ NOVA

AtromitosOFI
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -ΟΦΗ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

«Τελειώστε τον Παναθηναϊκό»

Επίσκεψη της «Θύρας 7» στου Ρέντη

Ξεκάθαρο όχι λένε οι έμποροι για τη λειτουργία καταστημάτων την Κυριακή


Αδιαπραγμάτευτη είναι η θέση των εμπόρων σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης.

Ρότσα: Δεν κοιτάμε τη διαφορά, θέλουμε τη νίκη


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν στέκεται στη μεγάλη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει με τον Ολυμπιακό και θέλει οι παίκτες του να παίξουν παθιασμένα και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Θρήνος στην Καβάλα από το θάνατο των τριών παιδιών

Το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά προσπάθησε να σώσει τα δυο του αδέλφια

Στα χέρια ήρθαν Ελληνίδα και Αλβανίδα μαθήτρια

Μάλωσαν για εθνικιστικούς λόγους

Πύργος: Ρήμαξαν εκκλησία στον Αμπελώνα - Δεν άφησαν τίποτα στην Αγία Τράπεζα


kavasila1Τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αμπελώνος, έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι δράστες τη νύχτα της Τετάρτης. Οι δράστες δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην Αγία Τράπεζα.

Ασφαλισμένοι ΟΓΑ στην Ηλεία: Πούλησαν λιοστάσια, ανέβαλαν εγχειρήσεις αλλά σύνταξη δεν βλέπουν


agrotesΠριν από λίγες ημέρες εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι που αφορούν στον νόμο 4093/2012, με τον οποίο
η κυβέρνηση αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης σε όλους τους εργαζομένους. Από τον νόμο αυτό και από τις εγκυκλίους του πλήττονται ιδιαίτερα οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ.

Πύργος: Σύλληψη γιατρού για παράνομες συνταγογραφήσεις


doc_syntagΚρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας παραμένει ένας γιατρός από τον Πύργο, που φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομων συνταγογραφήσεων η οποία έχει προκαλέσει
σάλο πανελλαδικά. Η υπόθεση εξετάστηκε από τα ασφαλιστικά ταμεία που φέρονται να ζημιώθηκαν και προωθήθηκε στη Δικαιοσύνη για περαιτέρω έρευνα για να αναζητηθούν ποινικές ευθύνες που φτάνουν σε βαθμό κακουργήματος.

Συμπλοκή ληστών με αστυνομικούς - Άρπαξαν το ΙΧ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου


zouglaΑνθρωποκυνηγητό στο Κρυονέρι για τον εντοπισμό τετραμελούς συμμορίας αλλοδαπών, οι οποίοι τα ξημερώματα επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Εκάλης.

Στο φως λίστα με ονόματα που ελέγχονται για "ξαφνικό πλουτισμό" - Δύο από την Ηλεία


listesΛίστα με 1747 "βαριά ονόματα" τα οποία ελέγχονται για "ξαφνικό πλουτισμό" σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, έρχονται σήμερα στο φως. Στη λίστα σύμφωνα
με τις πρώτες αναφορές συμπεριλαμβάνονται και πρόσωπα από την Δυτική Ελλάδα,  όπως αναφέρει στη σχετική προαναγγελία η εφημερίδα «6ημέρες» που τα δημοσιεύει.

"Αντίο οδοιπορικά" για τους στρατιωτικούς. Δείτε τι προβλέπεται για το 2013




“Αντίο οδοιπορικά” για τους στρατιωτικούς. Το συμπέρασμα προκύπτει από τους ψυχρούς αριθμούς οι οποίοι και αποτυπώνουν την αλήθεια.

Μαρίνος: Κράτος πρόνοιας για τους ανέργους και τους ανασφάλιστους. Το οφείλουμε και το χρειάζονται


andreasmarinos
Δελτίο Τύπου
Οι ανασφάλιστοι πρέπει να προστατευτούν. Δεν μπορούμε να μένουμε άβουλοι στο δράμα που περνάει ο ελληνικός λαός και ειδικά ορισμένες αδύναμες, αλλά πλέον, πολυπληθείς
κοινωνικές ομάδες.

ΗΠΑ: Οι ομογενείς τίμησαν τη μνήμη του Π. Τατάνη


tatanis1
tatanis2tatanis3Ο «Εθνικός Κήρυκας», οι Ηλείοι της Αμερικής και του Καναδά και κατ’ επέκταση η Ομογένεια τίμησαν την μνήμη του  Αμαλιαδίτη Πέτρου Τατάνη, του ιδρυτή και πρώτου εκδότη
του «Εθνικού Κήρυκα».

Ηλεία: Ελεύθεροι οι συλληφθέντες για τα ναρκωτικά


xasis1.JPGΕνώπιον της Εισαγγελέως και του Ανακριτή Αμαλιάδας βρέθηκαν χθες οι συλληφθέντες από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε δύο υποθέσεις στο Σκλίβα και την Αμαλιάδα.

Ηλεία: Εκ νέου μεταβολή με έντονα καιρικά φαινόμενα το βράδυ του Σαββάτου


LightningStrike
Η πρόσκαιρη βελτίωση  θα κρατήσει μέχρι και το πρωί του Σαββάτου, όπου βαθμιαία ο καιρός θα επιδεινωθεί σημαντικά. Όσον αφορά τα χιόνια,
δεν θέλουν να κατέβουν πιο χαμηλά. Πάμε να δούμε τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού των επόμενων ημερών στην Ηλεία σε τίτλους:

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το Σάββατο


Αλλάζει ο καιρός κι έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι! Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Η Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Δεκεμβρίου

Ιδρυτής του συγκροτήματος «Χαοτική Διάσταση» ο 41χρονος ληστής της Αρχαίας Ολυμπίας!

Ιδρυτής του συγκροτήματος «Χαοτική Διάσταση» ο 41χρονος ληστής της Αρχαίας Ολυμπίας!
Όταν το 1992 ο στοιχουργός σε ηλικία 21 ετών έγραφε «Όλοι οι μπάτσοι γύρω» στον δίσκο «Χρόνια σιωπής» του συγκροτήματός του, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως τον Νοέμβρη του 2012 θα βρισκόταν πράγματι με τους «μπάτσους» γύρω του και θα αντιμετώπιζε την βαριά κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας.