ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Οικουμενική κυβέρνηση ζητά ο Κουβέλης με δύο δεσμεύσεις και μέχρι τις ευρωεκλογές του 2014 - Βενιζέλος: Η πρόταση συγκλίνει με τη δική μας

Οι νέες εξελίξεις δείχνουν να απομακρύνεται το ενδεχόμενο των επαναληπτικών εκλογών
- Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι δεν διεκδικεί τίποτα από την κυβέρνηση που μπορεί να σχηματιστεί
- Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με Κουβέλη: Συγκλίνουν κατά πολύ οι απόψεις μας με τη ΔΗΜΑΡ
- Ιδιαίτερα κρίσιμο πλέον μετά από αυτές τις εξελίξεις το ραντεβού Βενιζέλου-Σαμαρά αύριο στις 10:00

ΠΑΟΚ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ play off

 Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή  αναμέτρηση  που θα αρχίσει στις 20:00 θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΕΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ play off

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYrZdeEO-cr-FI71Bw7KekLgUwWjNFIXP82XTqMJUV8PsqETEplXPQlhLURGtDnmPQlV-aJEfiF3_LWui4HAUFfVKnT6UuLU1-a0U5GnULjykX6VdaKTyzUROAG1oIV4RfksGXjKZWlpQ/s1600/atromitos-aek.jpg



ΑΕΚ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ PLAY OFF
ΟΑΚΚΑ ώρα 17:45
δείτε τον αγώνα ζωνταν'α μόνο με ενα κλικ στοους παρακάτω συνδέσμους

Η γέννηση του «νέου ΠΑΣΟΚ»

Μετάλλαξη μέσω ΣΥΡΙΖΑ
Στα πρόθυρα της απόλυτης καταστροφής βρίσκεται η χώρα με την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης να έχει εξελιχθεί σε ένα κουρελόχαρτο.

Κύμα έντονης αμφισβήτησης Σαμαρά στη Ν.Δ. - Συγκρατεί τις εξελίξεις το ενδεχόμενο εκλογών


- Το βαρύ κλίμα και οι κινήσεις Σαμαρά που δεν “βγαίνουν”
- Τα ονόματα που ακούγονται για την επόμενη ημέρα
- Ποιος ο ρόλος Καραμανλή

ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ {{ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ...ΧΕΡΙ}} ΣΕ VIDEO


Tο σκηνικό που  είχαμε αναρτήσει {{http://neohorikillinis.blogspot.com/2012/05/blog-post_6633.html}} χθες με τον ψηφοφόρο στο δήμο Ανδραβίδας -Κυλλήνης ο οποίος παρουσιάστηκε να ψηφίσει με έναν τεράστιο σταυρό σε εκλογικό τμήμα  τώρα και σε video ..
δε'ιτε το video ...

Live: Δείτε live την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας- (Συνεχής ενημέρωση)



ΔΕΙΤΕ LIVE ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!!!

Το ΗΛΕΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα σας ενημερώνει συνεχώς κατά τη διάρκεια της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο τον χώρο της Αφής.

Εκλογές και έξοδο από το ευρώ "βλέπει" ο διεθνής Τύπος


Μετά την αποτυχία και του Αλέξη Τσίπρα να σχηματίσει κυβέρνηση, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης "βλέπουν" ως πιθανότερη λύση τη διενέργεια νέων εκλογών, κάνοντας λόγο για ένα "πόλεμο νεύρων" μεταξύ Βερολίνου και Αθήνας, με φόντο την ενίσχυση των σεναρίων για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ξεσηκωμός στην Αυστραλία για τον Ολυμπιακό

Ξεσηκωμός σημειώνεται τις τελευταίες μέρες στις τάξεις των χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού Πειραιώς, στην Αυστραλία, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας θα αγωνιστεί στη Μελβούρνη το Σάββατο 19 Μαΐου.

ΚΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Europa League

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Europa LeagueΕπιβλήθηκε της Ατλέτικ Μπιλμπάο με 3-0

Η φιέστα του Ολυμπιακού για το 39ο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Θρυλικές στιγμές, συγκίνηση και χαρά που μόνο η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ξέρει να προσφέρει. Το μεγαλείο του Θρύλου έλαμψε ξανά και το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έβαλε τα γιορτινά του για να υποδεχθεί το καμάρι του Πειραιά! (video)
Μεγάλες στιγμές έζησε για ακόμη μια φορά το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” την Τετάρτη 9/5. Βλέπετε, υπήρχε ένας μάλλον...  συνηθισμένος αλλά πάντα όμορφος και γλυκός λόγος για να φορέσει τα καλά του το Φαληρικό γήπεδο και να υποδεχθεί το καμάρι του Πειραιά, τον Ολυμπιακό.

Ηλεία: Νέα κρούσματα θανάτωσης σκύλων


skiliaΤο χειρότερο πρόσωπο τους, αποφάσισαν να δείξουν κάποιοι "άνθρωποι" θανατώνονταν αυτή τη φορά δύο σκυλάκια στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στα Λεχαινά.

Σε ναυάγιο η εντολή του Τσίπρα και όλα δείχνουν νέες εκλογές - Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Τσίπρα ότι δεν θέλει να σχηματίσει κυβέρνηση



- Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι μπορεί να παρέχει ανοχή στον Τσίπρα με την προϋπόθεση να μείνει η χώρα στο ευρώ
- Απομακρύνεται και το σενάριο για κυβέρνηση ειδικού σκοπού και εκλογές ξανά από τον Σεπτέμβριο
- Βενιζέλος: "Η πρόταση του κ. Τσίπρα είναι καταστροφική για τη χώρα"
- Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι το αντιμνημονιακό μέτωπο δεν συγκεντρώνει τις απαιτούμενες έδρες
- Ανακοίνωση του ΚΚΕ που ζητάει άμεσα προσφυγή στις κάλπες ξανά
- Αύριο στις 13:00 η συνάντηση του Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να παραδώσει την εντολή

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ...

Mihalis Katrinis 01.jpg        ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους του πολίτες της Ηλείας που στήριξαν και εμπιστεύθηκαν την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου.

Η τύχη "χτύπησε" και πάλι την πόρτα της Ηλείας


tixeriΗ τύχη φαίνεται να "χαμογελά" στους κατοίκους της Ηλείας, καθώς το τελευταίο διάστημα, το ένα ευχάριστο γεγονός διαδέχεται το άλλο.

Συγχωνεύσεις και καταργήσεις σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της Ηλείας

sxoleioΟύτε μία αλλά ούτε και δύο, αλλά 16 σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ηλείας περιλαμβάνονται στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για υποβιβασμό,
συγχώνευση και κατάργησή τους.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Μαΐου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...Τώρα πια Γ.ΠΑΡΙΟΣ