ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κλαίει όλο το Βέλγιο - Μεσίστιες οι σημαίες - Υποδέχονται τα νεκρά αγγελούδια τους

- Στις 13.00 ώρα Ελλάδος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλη την επικράτεια
- Όλες οι καμπάνες θα ηχήσουν πένθιμα - Τα ΜΜΜ θα σταματήσουν για ένα λεπτό
- Θρήνος στο αεροδρόμιο της Ελβετίας όπου αποδίδονται τιμές στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος

Aντώνη ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται!!!!



Γράφει ο δικηγόρος  Δημήτρης Γιάννος

Φαίνεται ότι η έφτασε η ώρα του ταλαίπωρου λαού!!!!!

Μάχες σε κορυφή και ουρά




Στο στοίχημα κουπόνι χωρίς αμφίρροπες αναμετρήσεις θεωρείται αρκετά δύσκολο να βρεθεί και τέτοιες είναι αυτές για την 26η αγωνιστική της Zweite Liga που θα απασχολήσουν τους φίλους του αθλήματος.

Η θεωρητικά αδιάφορη Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ φιλοξενεί την FSV Φρανκφούρτης, η οποία καίγεται για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας, με ένα μόλις συν τρία από την επικίνδυνη ζώνη.

Κρήτη:''Μάνα έρχομαι να σε βρω''-Άνεργος κρεμάστηκε με καλώδιο στο μπάνιο!

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε - Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο...

Στον Πειραιά κατέπλευσε η μόνιμη ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ


Τρία απο τα 4 πλοία της μόνιμης ναυτικής δύναμης του ΝΑΤΟ με την κωδική ονομασία SNMG1, βρίσκονται απο σήμερα στο λιμάνι.

Απίστευτο το "φαγοπότι" στο ΙΚΑ - Κάθε μέρα και μία αποκάλυψη

Ούτε ένα ουτε δύο αλλά πάνω από εννέα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ που λεηλατούσαν οι οργανωμένες συμμορίες υπαλλήλων δίνοντας χιλιάδες μαϊμού συντάξεις και επιδόματα.

Νέα καταγγελία στο σκάνδαλο του υπουργείου Ανάπτυξης - Εκβίαζαν και δεύτερο επιχειρηματία με μίζα έως και 500.000 ευρώ

- Ο επιχειρηματίας έχει βιομηχανία ξύλου και είναι από τη Δράμα
- Καταγγέλλει ότι αρχικά ζητούσαν μίζα 200.000 ευρώ αλλά μετά αύξησαν την "ταρίφα"
- Μιλάει για συγκεκριμένο υπάλληλο που ήταν ο εισπράκτορας του κυκλώματος
- Κατονομάζει έναν εκ των συλληφθέντων από την καταγγελία του Α. Μάρκου ότι έχει το φάκελό του

Στη «φάκα» ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για χρέη


Οι οφειλές του ξεπερνούν τις 224.000 ευρώ

Αυγά και γιαούρτια πέταξαν στο Δήμαρχο Ζακυνθίων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (video)


zanteΑναστάτωση, αντιπαραθέσεις και επίθεση στο δήμαρχο Ζακυνθίων, Στέλιο Μποζίκη με αυγά και γιαούρτια, προκλήθηκαν πριν από λίγο στην αίθουσα συνεδριάσεων του
Δημοτικού Συμβουλίου όπου διεξαγόταν δημοτικό συμβούλιο παρουσία πλήθους πολιτών και φορέων.

Κατάκολο: Συνελήφθη Ιρανός που ήθελε να μπει σε κρουαζιερόπλοιο


sillipsi3Ένας 33χρονος Ιρανός συνελήφθη από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών στο Κατάκολο, όταν βρέθηκε να περιφέρεται κοντά στη ζώνη επιβίβασης κρουαζιερόπλοιου – έξω
από το χώρο φύλαξης.

Από τον παράδεισο στην κόλαση ο Ολυμπιακός


Από τον παράδεισο στην κόλαση ο ΟλυμπιακόςΟδυνηρός αποκλεισμός για τους Πειραιώτες από τη Μέταλιστ, που βρέθηκαν αγκαλιά με την πρόκριση στους «8» του Europa League στο πρώτο ημίχρονο μετά το 1-0, αλλά κατέρρευσαν στο δεύτερο και δέχτηκαν δύο γκολ. Οι Ουκρανοί έχασαν πέναλτι και είχαν και δοκάρι. Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τον Βαλβέρδε, καθώς αποχώρησαν τραυματιές οι Ιμπαγάσα και Μανιάτης Ο Ντέβιτς (85') και ο Βιγιάγκρα (81') τα γκολ της Μέταλιστ, ο Μαρκάνο (14') σκόρερ των Ολυμπιακού. Δύο δοκάρια είχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τους Μιραλάς (4') και Τοροσίδη (21')

100% πληγείσες καλλιέργειες χωρίς αποζημίωση

elgaΧωρίς αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ παραμένουν καλλιέργειες στην Αμαλιάδα, που είχαν πληγεί από παγετό τον Μάρτιο του 2011. Ο Ανδρέας Ψαχούλιας, αγρότης

Εικόνα διάλυσης το Κέντρο Υγείας Βάρδας


giatroi2Τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Βάρδας, κατήγγειλλε στο IONION FM ο διευθυντής  του . Γιώργος Χατζηαλεξάνδρου.

Ηλεία: Έρχονται τρεις αρχηγοί κομμάτων και ένας γραμματέας μέσα σε μια εβδομάδα


arxigoi«Πλούσιες» είναι οι επόμενες ημέρες σε επισκέψεις κορυφαίων πολιτικών προσώπων, καθώς πλέον η χώρα μπαίνει τροχιά εκλογών. Έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια επίσκεψη
από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, κόμμα που παραδοσιακά στηρίζει η Ηλεία, όμως θα «παρελάσουν πριν την 25η Μαρτίου τρεις αρχηγοί άλλων κομμάτων και ένας γραμματέας.

Σύλληψη ΡΟΜΑ για κλοπή στην Γαστούνη


sillipsi3Συνελήφθη χθeς το μεσημέρι, στην Γαστούνη Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας,

Η Ι. Σύνοδος συγχαίρει και ευχαριστεί τον Ιεράρχη της Ηλείας κ. Γερμανό

o Hleias_GermanosΕπί τρεις και πλέον δεκαετίες, ο άξιος Ιεράρχης της Ηλείας κ. Γερμανός, μοχθεί νυχθημερόν για τους χριστιανούς της Ηλείας.
Και το τεράστιο κοινωνικό έργο που επιτελείται
από την Ι. Μητρόπολη Ηλείας,

Σαν σήμερα

Στις 16 Μαρτίου

37: Πέθανε ο Τιβέριος, ρωμαίος αυτοκράτορας, επί των ημερών του οποίου σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου μεταθέτουν τις κρίσεις - Τι προβλέπει

«Εκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης» επικαλούνται μέσω πράξης νομοθετικού περιεχομένου για τη μεταφορά των κρίσεων σε Ενοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας μετά τις εκλογές.