ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών των Επαγγελματικών Λυκείων


Αγωνία τέλος και για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων αφού ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τις 11π.μ.

Οίκος αξιολόγησης υποβαθμίζει τη Γερμανία εξαιτίας της στάσης της προς την Ελλάδα

O Egan Jones υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση της Γερμανίας σε "Α +" από "AA -" και θέτει αρνητικό outlook.

Νταλάρα: Δώστε χρόνο στην Ελλάδα - Υπερβολικά σκληροί οι όροι που της επιβάλλατε!


Υπερβολικά σκληροί ήταν οι όροι προσαρμογής που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο διευθυντής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Τσαρλς Νταλάρα και επισημαίνει ότι η αυριανή Σύνοδος Κορυφής «είναι, ίσως, η σπουδαιότερη από ιδρύσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Κρίση ιστορικών διαστάσεων στην Ευρώπη - Γαλλογερμανικός "πόλεμος" με ανεξέλεγκτες συνέπειες - Παρέμβαση Ομπάμα για να βρουν λύση

- Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Ομπάμα με τον Ολάντ για αρκετή ώρα ζητώντας να παρθούν αποφάσεις
- Η Αθήνα θα σηκώσει τη σημαία των αλλαγών στο Μνημόνιο
- Ιταλία και Γαλλία συμφωνούν πως χρειάζεται μεγαλύτερη αλληλεγγύη και άμεσες αποφάσεις
- Η Γερμανία πλέον μόνη της στην ευρωζώνη ζητάει μεγαλύτερη κυριαρχία στα δημοσιονομικά των χωρών

Στη Σούπερ Λίγκα ο Πλατανιάς Χανίων!


Την άνοδό του στη Σούπερ Λίγκα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει από σήμερα ο Πλατανιάς Χανίων, μία αγωνιστική πριν τη λήξη των πλέι οφ της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα της Κρήτης, αν και ξεκίνησε ως αουτσάιντερ, κατάφερε στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος να πάρει το τρίτο “εισιτήριο”, μετά τους Πανθρακικό και Βέροια.

Συνήθισε να πηγαίνει...τελικό–Στα πέναλτι η πρόκριση για την Ισπανία

Οι “φούριας ρόχας” προκρίθηκαν στον τελικό του Euro 2012, καθώς επικράτησαν με 4-2 των Πορτογάλων στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Έτσι, οι Ισπανοί θα διεκδικήσουν το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο μετά το Euro του 2008 και το Μουντιάλ του 2010 κόντρα στο νικητή του Γερμανία - Ιταλία.

Ποιους “βλέπει” η Αντιτρομοκρατική για το χτύπημα στην Microsoft



Για χτύπημα με έντονο άρωμα τρομοκρατικής ενέργειας κάνουν λόγο οι αστυνομικοί. Η εμπρηστική επίθεση τα ξημερώματα στα γραφεία της εταιρείας πληροφορικής έχει σημάνει συναγερμό στην αντιτρομοκρατική.

Λαδικό: "Σήκωσαν" τα μανουάλια από την εκκλησία του Αγ. Δημητρίου


manoyaliΜια παράξενη υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή της Κρέστενας.

Με Βίσση, Χατζηγιάννη, Πρωτοψάλτη, Φραγκούλη, Βουτσά, Καφετζόπουλο, Χειλάκη, Μαρκουλάκη, Παναγιωτοπούλου, Ρώπα, Μουτσινά το φετινό Φεστιβάλ Ολυμπίας

flokaΈτοιμο είναι το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας, το οποίο ξεκινά στις 18 Ιουλίου και αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως

Εξαφάνιση 87χρονης: Ψάχνουν στο Επιτάλιο μετά απο μαρτυρίες


silveralertZiata.JPGΗ μαρτυρία ενός βοσκού πως το πρωί της Δευτέρας είδε μια γυναίκα που έμοιαζε στην 87χρονη Μαρία Ζιάτα δίνει νέα τροπή στις έρευνες της οικογένειάς της και της

Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος σε ευχαριστεί και θέλει 6.000 ευρώ…


  • 580
     



6CBCDAF4948C69F1FCDA27B1B4413DC1 250x180 Άργησες να πας φαντάρος; Το κράτος σε ευχαριστεί και θέλει 6.000 ευρώ... Στη ΔΟΥ της περιοχής τους «ξεκαθαρίζουν» τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου.

Ηλεία: Γεννούν οι καρέτα – καρέτα σε Σπιάντζα – Καϊάφα


kareta1Οι πρώτες θαλάσσιες χελώνες καρέτα – καρέτα έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες την εμφάνισή τους στις παραλίες του βορείου Κυπαρισσιακού κόλπου, όπου

Γ.Ν. Πύργου: Ζητούν από ασθενή 444 ευρώ για μια βραδιά . . . στο ράτζο


nosokomeioΤο εξωφρενικό για τις παροχές του ποσό των 444 ευρώ, ζητά το νοσοκομείο του Πύργου, από 25χρονο κάτοικο της περιοχής για μια και μοναδική διανυκτέρευση…

39χρονος από τα Λεχαινά συνελήφθη μετά απο καταδίωξη στα Σαγέϊκα

astynomikiepixeirisi.JPG

Από τα Λεχαινά ήλθε στα Σαγέικα Αχαίας προκειμένου να προμηθευτεί από τον καταυλισμό των Ρομά ναρκωτικές ουσίες που αγόραζε συνήθως.

Αναχωρούν οι Ρώσοι μαθητές

Αναχωρούν αύριο οι Ρώσοι μαθητές

 πηγη:iliapress.gr
Φιλοξενήθηκαν για ένα μήνα στις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεως Ηλείας, στην Σκαφιδιά

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Ιουνίου